- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RootRulez #5199 üzenetére
"talán majd ha ilyen 3-4 ezerből megkapom"
Ms store-ban 4000-be kerül. -
RootRulez
félisten
Eeeeej, elvből nem akartam erre a játékra költeni, hisz minek, ha csak a kinézetem változhat benne, stb...
De most FIFA híján (nem vettem meg a 20-at) sűrűbben játszottam vele. A chapter 2 küldiket kipörgettem s baszta a csőröm, hogy ilyen szinten (100) már kaptam volna csomó dolgot, ha lenne battle passom. Mivel nemtom hány season alatt összejött 500 zseton, megvettem az 1500 Ft-os kék ruhás nő skint, amihez kaptam még 600 zsetont, így meg tudtam venni a BP-t és meg tudtam csinálni a többi küldit is...
Meg jelenleg még maradt így 1350 zsetonom, az jó lesz a következő BP-re. Így minimális pénzt csak kihúzott belőlem a játék... :| De ha nem költöm el, plusz dolgokra, akkor elvileg nem kell többé valódi pénz a játékhoz.
-
GERIlla83
tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki Xboxon játszik a játékkal?
-
Årpi
őstag
válasz
BigBlue69 #5188 üzenetére
Nem, azt sem tudtam hogy létezik a wallhack 5500+ óra TPS/FPS játék után (Fortnite, CS:GO, PUBG)
Amúgy a Fortnite Battleye/EAC + szerver oldali dolgok kombója egész kellemesen szűri a csalókat, sokáig az egyik cheates fórumon is pangott a topikja, mert nem volt érdemes írni rá mert pillanatok alatt detected lett. Persze pár privát cucc működhet, de előbb fognám egy rossz szerverre / valamilyen bugra az ilyeneket mint csalásra. Ettől függetlenül biztos beléjük lehet szaladni..
-
BigBlue69
őstag
Titeket nem zavar ez a sok kibaxott cheater? Falon keresztül pumpás shotival 1 hit vagyok.. Mig én hátba lővőm a társát legend AR-rel? WTF
-
orc88
őstag
válasz
maximilian4 #5183 üzenetére
Az nem John Wick John Wick, hanem Reaper John Wick
-
GEIL
addikt
John Wick is visszatért
-
30z.Samu
félisten
Mint minden más...
Az a "baj", hogy engem visz a fan faktor, szóval Nekem instant get lesz.
Bár a játékmenettől kicsit félek, mert a Xenoverse-ben pont az nem tetszik, az elején én meg se akartam venni, pont emiatt. De ahogy láttam több videót róla valahogy az az érzésem támadt, hogy mégis csak meg kellene venni, az irányítással pedig csak megbarátkozom.
-
30z.Samu
félisten
Na, van remény az Item Shop-ban, van olyan skin, amire azt mondom hogy nem rossz, bár az más kérdés, hogy 1500 VBuck-ot nem ér meg nekem.
Bár amióta volt a SW Event be se léptem.
Dragon Ball FighterZ-be merültem bele újra, úgy is jön a Kakarot, ráhangolódom.
-
h1mpi
félisten
Bocs mindenkitől a vbucksal kevertem össze
-
orc88
őstag
Kereső használata úgy látom továbbra is problémákat okoz, arról nem is beszélve hogy ismételten kb. 15 hszen belül volt téma.
Wesder: Igen, eddig is így volt, most is így van. Nem tudom honnan jönnek ezek a gondolatok.
-
törölt tag
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Lenne egy ps4 accunt és egy pc accunt. Ezeket valahogy össze lehet vonni?
Egy emailcímen van mind a kettő regisztrálva.
Vásároltam egy Ps4 konzolt. A fiam pc.-n is tolta és nem tudom már milyen szinten van. Viszont tegnap új fiókot kreáltunk és teljesen elölről kell kezdenie a játékot.
Valahogy meg lehet csinálni hogy a konzolon a nagyobb szintű profillal fojtassa a játékot?
Köszönöm a válaszokat. -
orc88
őstag
válasz
maximilian4 #5165 üzenetére
Ahogy visszaemlékezek, eddig 4-5 esetben küldött be valaki ide kódot, akkor mindig megköszönték, ez most tényleg furcsa, hogy nem írt senki. Szerintem valami read-only vihette el.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #5161 üzenetére
Látom te is meguntad hirdetni a konzol mellé kapott kódot.
Gondolom neo versa pack a kód tárgya, köszönjük a ps4-es játékosok nevében -
Mr.Csizmás
titán
ps4: 9[kú]CC-7TN[öt]-XCCK
boldog karácsonyt
-
markknight
veterán
Hová lett a squad formation gomb konzolon?
-
30z.Samu
félisten
Most komolyan századjára is visszahozzák Item Shop-ba a Nog Ops-ot, meg a Yuletide Ranger-t?
Jó három hete vicc, ami az Item Shop-ban van. Amúgy lehet tudni, hogy a SW event meddig tart?
-
pulffy
őstag
Hali
Nem tudok giftelni a fiamnak, ezt írja: "This friend has opted-out of being able to be sent gifts". Wtf?Valakintalálkozott már ilyennel? Másnak más ismerősnek engedne...
-
nincsnév007
addikt
squad-ban a nevek mellett az a "világ" ikon az mit jelent?
-
BigBlue69
őstag
Razor hőst meglehet még kapni stw-ben? Kitoltam level 20-ra azt sehol semmi..
-
orc88
őstag
válasz
gaborna #5147 üzenetére
Google kereső használata: Epic account link, link fortnite accounts
Fórum kereső használata: account összekötés, link, összekötNe kelljen már külön emailt (???) küldeni személyre szabott leírással olyan dologról aminek az Epic oldalán van hivatalos leírása lépésről lépésre FAQ-val mindennel, illetve a fórumon is ki lett fejtve (n+1)^2 alkalommal.
-
gaborna
friss újonc
Szia, tudna valaki segiteni, egy telefonon játszotta Fortniteit a fiam, es most kapott egy nintendo switchet, amin új email címmel regisztraltunk, és letoltottuk a Fortnite játékot, de szeretnenk a regi Accounttal bejelntkezni, hogy tudja folytatni a telefonon megkezdett jatekot. A jerdes, hogy lehetseges-e es hogy hogyan kell? Nagyon megkkszonnek egy reszletes leirast! :) a gaborna@gnail.com címre is kuld el legyszi! Elore is halas koszonettel, Gabesz
-
sniper80
csendes tag
Sziasztok!
tud valaki segíteni,hogy PC-n miért nem indul el a Fortnite-om. Fiammal szeretnék játszani.Eddig tudtunk,majd telepítettem a gépet,aztán még egyszer sikerült.Most Epic launcher ig eljut,majd kis kék képernyő végig fut,aztán semmi. Csak olyan írjon már akinek konkrét tapasztalata van ill.tudja mi a gond.Köszi! -
törölt tag
22 óra után lesz sorsolás, most kaptam az infót privátban. 4 gyerek mellett nem egyszerű az élet.
-
juve600
nagyúr
t-com-nál vagyok,akkor ha új IP címet kapok akkor lehet jó lesz ?
Milyen időközönként változik a dinamikus IP-cím? GPON (optika), valamint ADSL és VDSL (rézhálózaton biztosított) hozzáférések esetében - normál üzemmód mellett - hetente kapnak új IP címet az ügyfelek. Ha azonban kikapcsolod az eszközt, akkor az újracsatlakozáskor új IP címet kaphatsz. Üzemviteli munkák (pl. hálózat korszerűsítés, karbantartás vagy áramszünet) esetén, illetve a digitális elosztó (ONT vagy HGW) cseréje esetén is új IP címet kaphatsz.elég újraindítanom a routert ?
-
juve600
nagyúr
Xiaomi Mi Mix2
xiaomi.eu -s rommal ,amihez nyitni kellett a BL-t és a BL-nyitáshoz VPN progit használtak,ami azonban törölve lett a telefonról a twrp felrakásával és az eu-s rom telepítésévelszámítógépen tud vele játszani,az IP elvileg ugyanaz,
és ha felteszem MiFlash -al az utolsó fastboot romot és lezárom a BL-t akkor jó lesz ? -
törölt tag
még az kellett volna, hogy az összes jelentkező felvegyen...
Viszont 4-5000 csapdám van, miután bevasaltam rajtad a tp 8-9-10-es védésben való segítség ígéretet, a maradék csapdát is kiszórhatom, onnantól nem lesz rá szükségem.
Kb egy hónapja vettem észre, hogy a csapdákat veszteség nélkül szét lehet szedni, én meg mindig a gyengébb feljettségű (pl.:lila skillekket kraftolt, de a schematic-ot már arany skilles-re fejlesztettem) "elszórtam". Ha szétszedtem volna, és újra kraftoltam volna, akkor lehetett volna arany skilles az összes. -
törölt tag
válasz
maximilian4 #5125 üzenetére
2-3 nap után lehet ajándékozni, gondolom védelem a lopott fiókok miatt.
-
maximilian4
addikt
Kylo Ren in da house, gyerekek! Remélem ma kisorsolnak! 🙏🏻
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #4919 üzenetére
-
leroyclub
senior tag
Valaki duoban winter royale? Estenkent es hetvegen délutánonként tudok játszani. Ps4-en nem vagyok vmi pro de azert kezdo sem. Ja es 32 eves vagyok 😃 Vegyetek fel : leroyclub
-
pn4hvq
senior tag
válasz
#95712068 #5119 üzenetére
Darth Vader elaltatta l.skywalker -t?
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #5118 üzenetére
Amikor l.skywalker kisorsolja, elvileg holnap este 8-kor sorsol, de valamelyik nap gyerek altatás miatt elcsúszott pár órát.
-
markknight
veterán
-
Draken
őstag
Lehet csak én emlékszem rosszul, de a tavaly karácsonyi season sokkal jobbnak tűnt!
-
Sefneni
őstag
Visszatért az Item Shopba
Mr és Mrs MézeskalácsMerry Marauder és Ginger Gunner.(utolsó megjelenések: december 29.)
Talán mintha új stílusokat is kaptak volna.
Plusz visszakerültek a Star Wars-os holmik is.Kylo Ren-nek még mindig nyoma sincs. -
Årpi
őstag
Aki biztosra akar menni az ajándékok nyitásánál: [KATT]
Pár openinges videót és ismerősök tapasztalatait elnézve valóban elég pontosan be lehet lőni.. -
Draken
őstag
válasz
Bigzsolt6 #5109 üzenetére
Live gold előfizu kell hozzá!
A legjobb jelen helyzetben, amit tudok ajánlani, itt fórumon musztiii fórumtársat megkeresni, bezsákolni az olcsóbb verzióból 1 éves gold-ot, majd ráaktiválni 300huf-ért a 3hónapos game pass ultimate-t! Ezzel lesz 12+1+3 hónapra előfizetésed + a teljes időszakra game pass is, amivel elérsz jó pár játékot pluszban -
Bigzsolt6
friss újonc
Hali! Segitsen valaki !! Fortnite csak Live Gold vagy Game Pass előfizetèssel játszható ???
-
Epic Store ingyenes játékokat ide fogjuk belinkelni:
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5104 üzenetére
Azt értem, de ha mondjuk ma kihagyom, ki tudom holnap is nyitni vagy egy ajándékot buktam?
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5102 üzenetére
És ha itt most kihagyok egy gift-et, akkor azt bukom, vagy utólag ki tudom őket nyitogatni?
-
Årpi
őstag
válasz
markknight #5090 üzenetére
Az lesz az "utolsó" dobozban, fixen Error logban ott a nyoma, hogy amikor azt a dobozt rázod nem tudja behúzni hozzá a skint mert titkosított. Bár szerintem/remélem csak simán karácsonyig tartogatják, nem az event végéig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest