Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
válasz maximilian4 #194 üzenetére
Bug. Ma is láttam egy pár ilyent és hát nagyot csodálkoztam. Valójában nem repül a tag, hanem csak sétál, rosszul van leanimálva.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
YASKATIR
senior tag
válasz maximilian4 #192 üzenetére
Ez azert van, mert egyetlen ismert magyar streamer sem nyomja a fortnite-ot, igy nincs tul sok magyar jatekos sem.
-
YASKATIR
senior tag
válasz maximilian4 #200 üzenetére
Te igen, a tobbseg viszont nem. En eleg sokaig kovettem a thevr-t, es szinte biztos vagyok abban, hogy ok hoztak be a pubg-t magyarorszagra. Elottuk elvetve volt par jatekos, de amikor ok elkezdtek agressziven a pubg-t tolni twitch-en meg youtube-on meg mindenhol, akkor hirtelen lett baromi sok uj magyar jatekos. Az, hogy ez utan mar magat gerjesztette a folyamat, az megint mas kerdes.
-
Wesder
félisten
válasz maximilian4 #348 üzenetére
PUBG-nál a realisztikus játèkra mentek rá, Fortnite-nál meg hogy Fun legyen az egèsz. Ezèrt is tetszik jobban a FBR. PUBG-ban nem tetszik hogy olyan rohadt nagy a map.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KisTücsök
addikt
válasz maximilian4 #348 üzenetére
Pörgősebb az egész játékmenet, ez miatt olyan játékhibákat is megbocsát az ember, amiket a PUBG-nek már nem, főleg mióta az megjelenet, bár ez annyira nem látszik rajta.
De azért vannak itt is olyan bugok, amik sokszor az életedbe kerülnek. Eltűnik a célkereszt, bebugol az építés, stb. Múltkor a boogie bomb helyett véletlenül a bandage-t vettem elő és elkezdtem az ellenfél előtt kötözni, ez még oké, csak hogy nem tudtam kjönni belőle. Akármit nyomtam, semmire sem reagált a játék.. De ez azért ritka.
Egyébként itt a körtől kb sohasem halok, nagyon ritkán van olyan, h egy házba érkezünk a ellenféllel, és nem jut nekem fegyver.
Legnagyobb előnye szerintem, hogy amíg a PUBG-t csak komolyan lehet venni, addig ezt komolyan is lehet tolni (még ha elsőre nem is tűnik úgy), meg csak funolni is lehet. Mindkettőre teljesen alkalmas.
-
tepenzed
őstag
válasz maximilian4 #351 üzenetére
nekem már az is elég, hogy nincs csaló
-
pzstm
titán
válasz maximilian4 #370 üzenetére
valamikor késő este kipróbálom Xbox One X-en, remélem konzolon nincs ilyen baj
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
YASKATIR
senior tag
válasz maximilian4 #401 üzenetére
Na igen, ez a jatek tul porgos ahhoz, hogy pocsolni lehessen az FPS es a TPS nezet kozt. Pubg-nel ez mukodik(het), mert az baromi lassu a fortnite-hoz kepest
-
YASKATIR
senior tag
válasz maximilian4 #416 üzenetére
Nem en lattam, de redditen van par poszt errol a bugrol az utolso update ota
-
senior tag
válasz maximilian4 #983 üzenetére
Köszönöm! Új gép egyébként és szerencsére oldalt fújja ki a meleget.
-
Wesder
félisten
válasz maximilian4 #1118 üzenetére
PvP-re èn sem, PvE-re annál inkább
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pulffy
őstag
válasz maximilian4 #1118 üzenetére
Nekem nem fáj, ha fájna akkor nem költöttem volna rá egy centet se, csak mondom hogy az Epic jól felépítette ezt az egészet, nem hiába hogy lenyomta konkurenciát
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
l.skywalker
félisten
válasz maximilian4 #1183 üzenetére
Mi későn? Tegnap reggel jött ki az update
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ármester
válasz maximilian4 #1190 üzenetére
Nem, a mobilos is crossplatform. Szóval akár mobilosba is belefuthatunk.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
orc88
őstag
Heavy shotira gondolsz? Fel sem veszem mostanában, annyira nem adja nekem se... 10 ből 1x kap az enemy 75 fölött. Inkább viszek 2 pumpot de ez a heavy most egyáltalán nem sebez.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
woryz
senior tag
válasz maximilian4 #1294 üzenetére
Ott a pont!
-
bobooo
addikt
válasz maximilian4 #1296 üzenetére
Mindenki játszik, nincs ideje fórumozni
-
KisTücsök
addikt
válasz maximilian4 #1296 üzenetére
Pubg topikban sincs másról szó csak a csalókról, meg a ládákról...
....Egész használható lett a silenced smg. Bár fél éve is megléphették volna ugyanezt.
Érik a ranked btw (új pályával? mondjuk ennek nem tudom mi az értelme). Én várom. De mindenképpen hagyjanak benne valami casual módot is.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Fecogame
veterán
válasz maximilian4 #1426 üzenetére
Azért nem csak az a forgalmas rész a pályán, pl. salty-ban is mindig vannak, vagy a nagy kráterben.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Jinxb1rd
addikt
válasz maximilian4 #1426 üzenetére
Fogalmam sincs hova ugrasz, de biztos a világ végére és tuti a lövéshangokkal ellentétes irányba futsz, mert máshogy ezt nem lehet összehozni, amit mesélsz.
Ezeket az 50-eket pedig számoljuk inkább 15-nek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
pulffy
őstag
válasz maximilian4 #1431 üzenetére
Előfordul, főleg akkor mikor kijön az új heti challange és 3 kill kell bizonyos helyen, de közben nyiss 7 ladat a masik bizonyos helyen, akkor fele ide fele oda megy es hullanak(hullunk ) mint a legyek. És amikor a 3kill kell tiltedben... hm... akkor van csak igazan hadd el hadd
-
Jinxb1rd
addikt
válasz maximilian4 #1431 üzenetére
De ha most ez egyszer-kétszer megtörténik nagyritkán, az miért szörnyű.
Btw, aki harcot keres, nyomja alap skinnel. Tegnap úgy nyomtam, mert haverom folyamat elsőnek lőtték ki az alap skinjével. Még a bénák is ránkfutnak olyankor Bár egy idő után már idegesítő, mert ha jön egy harmadik, tuti téged akar kilőni elsőnek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Wesder
félisten
válasz maximilian4 #1911 üzenetére
Szerintem dokkolva, mert Xbox mellet X jel szokott lenni. Nem hiszem azt sem hogy PC.
-
huby80
senior tag
válasz maximilian4 #2197 üzenetére
marha jokat nevettem ezen a kis figurán amit müvel...zseniális
-
maximilian4
addikt
-
Årpi
őstag
válasz maximilian4 #2219 üzenetére
Xboxon viszont tolhatod bill+egér kombóval
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
válasz maximilian4 #2229 üzenetére
PS4-en is lehet bill+egér kombóval játszani, jóval az XBOX előtt lehetett már.
-
Årpi
őstag
válasz maximilian4 #2231 üzenetére
Natívan támogatja az USB/Bluetooth egereket, billentyűket. Sokkal előbb támogatta mint az Xbox.
-
Årpi
őstag
válasz maximilian4 #2233 üzenetére
Több ismerősömnél is ez döntött a PS4 javára még nyáron/ősz elején, csak azért nyomatékosítottam. Microsoft kicsit sokáig húzta (talán az x018-on jelentették be, ha jól emlékszem). Azért a több mint egy éves lemaradás elég gáz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz maximilian4 #2235 üzenetére
Nyilván nem neked gáz, hanem magának a cégnek. Nem tudom miért vetted/veszed magadra ennyire a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz maximilian4 #2418 üzenetére
Mindig reportolom az ilyeneket. Bár szinte már csak feladat miatt szólózok, csaka csapatos módokkal játszok, ptt nem baj ha meghalok
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
orc88
őstag
válasz maximilian4 #2425 üzenetére
Most akciós (€20). Egyszer kell megvenni.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
markknight
veterán
válasz maximilian4 #2425 üzenetére
Érdemes megvenni, olyasmi mint a (Warframe, Destiny etc) haverokkal úgy függjük, hogy szégyeljük magunkat.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
válasz maximilian4 #2510 üzenetére
Újdonság ereje miatt töltötték le 25 millióan és játszottak vele egyszerre 2 millióan. Ja meg azért mert kaki.
Ja meg csak az újdonság ereje miatt kezdte el a többi multiplayer játék alább adni az üzleti modeljét, mnit például a Fortnite meg az r6 is.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz maximilian4 #2513 üzenetére
Neked kaki fétised van?
Btw te beszéltél róla, hogy kaki. Ha nem akarsz kakilni róla, hogy kaki, akkor nem kell ebbe a kakiba bekakilni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz maximilian4 #2549 üzenetére
Nem keltek én semmi feszültséget, szállítom a tényeket. Nem csak szeretni lehet ezt a játékot, hanem utálni is, amivé lett.
Orc, úgy rémlik te írtad le először az Apex szót a topikban. Legközelebb nem kell leírni senkinek, kulakapitánynak se, hogy szar és akkor nem lesz probléma belőle, én úgy gondolom.
De részemről befejeztem, még művészvideókat se lehet már ide linkelni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
etrop01
tag
-
pulffy
őstag
válasz maximilian4 #2589 üzenetére
Halál komoly, először nekem is ez ugrott be
-
Wesder
félisten
válasz maximilian4 #4712 üzenetére
Switch kikerült volna?
-
Wesder
félisten
válasz maximilian4 #4714 üzenetére
Sajnàlom
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #4731 üzenetére
Karácsonyra meg lesz a Pro controller, akkor ennek fényében lehet fogok vele tenni egy próbát. Bár Switch-en nem igen visz rá a lélek, hogy elindítsam a Fortnite-ot. Frame stabil?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #4734 üzenetére
Szerintem a büdös életbe nem fogják feloldani, örüljön az ember, hogy egyáltalán így megy a gépen. Akkor marad a sunnyogó üzemmód, úgy talán stabilabb lesz a frame.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #4771 üzenetére
Nem nem. De majdnem megvolt a második, 3 hp-ra maradt, neee!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #4788 üzenetére
Én szoktam költeni a játékra, de csak ha akció van, vagy ilyesmi. De egyébként simán ki tudnám gazdálkodni én is a BP-t abból, akit kifarmolok.
Rettentő kreatív módon 30zSamu a nevem, nyugodtan vegyen fel, aki erre érez késztetést. PS-en Samu30zPS.
Egyébként ha úgy van és szívesen játszom Switch-en is, csak nem tudom hogy a kommunikáció részét hogy oldjuk meg.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #4829 üzenetére
Jaja, dettó, vagy ha csendben lapulok valahol és várom, hogy történjen valami. Erre BUMM! Ezt megcsinálhatnák, hogy lehessen rajta halkítani.
Sic Parvis Magna
-
Sefneni
őstag
válasz maximilian4 #4914 üzenetére
Baby Yoda az életem Csak ő tartja bennem a lelket ilyen nehéz időkben.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
válasz maximilian4 #4919 üzenetére
Na akkor félig-meddig sorstársak vagyunk.
Kitartás! Már a végén jársz szerencsére.Szerk.: Gratula!
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Astra kalandok @Első rész
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Androidos tablet topic
- Asszociációs játék. :)
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest