- Milyen mosógépet vegyek?
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #6423 üzenetére
Köszi!
Ma végre meglesz a BP lvl 100.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
elder troll
őstag
válasz
maximilian4 #6414 üzenetére
A hangbeállításoknál van egy olyan opció, hogy game vagy party chat, ezt váltogassátok.
STW-ben szokott ebből gond lenni, ha játék közben csatlakoznak be a többiek (pc, ps4), akkor csak a kör végén a menüben hallom őket először (ha nem állítják át). Illetve az elmúlt héten ilyen robotzsarus néha belassuló hangok szoktak lenni véletlenszerűen, szóval a játék oldalán is vannak gondok.[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #6389 üzenetére
Mostanában nem játszom túl sokat, nekem ez tök új volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6387 üzenetére
Te még mindig Switch-en tolod? Az szép!
Most stabilan fut a játék rajta?
Sic Parvis Magna
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #6386 üzenetére
Meg is van vele is a win, ahogy illik, ráadásul pont a deadpoolos epic pistollal. Nem mintha nem lett volna elég a másik 2 epic weapon.
Ui.: Bocsi a telefonos képekért, de ahhoz hogy a rendes screenshotokat áttoljam pc-re mindig ki-be kéne rakosgatnom a micro sd-t...Maxi
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6381 üzenetére
GG, nekem szerintem majd akkor lesz meg, ha nem játszik vele senki és csak BOT-okat dob be. De lehet akkor se...
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #6346 üzenetére
Nekem "villám szint 61" és "level 178" .....eddig. (Canny Walley SSD2 után járok )
Mennyi idő alatt sikerült eddig és napi mennyi játékidőt teszel bele ?[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6267 üzenetére
Az oké, hogy a következőt már lehet, de mire megcsinálom le is lőnek, mert az elsőt rosszul tette le.
Egyébként alapvetően tényleg könnyebb lenne építeni controller-el.
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #6167 üzenetére
igen...elszúrtam mert így kellett volna írnom: "így az igazságos."
Szóval direkt cinikusan próbátam írni....------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
elder troll
őstag
válasz
maximilian4 #6167 üzenetére
Mivel ugrálnak a népek, így teljesen megkergül az aim assist. Régebben próbáltam duo-t ismerőssel, és nem sok esélyem volt az egeresek ellen. Haver pc-n klavi+egérrel játszott, így csak vegyes írányítású szerverre rakhatott.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #6164 üzenetére
Elvileg kiszedték az aim-ot, így gondolom nehezebb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #6142 üzenetére
PH! app? Ja làtom iPhone-od van.
Akkor nem szóltam.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz
maximilian4 #6062 üzenetére
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #6062 üzenetére
Eddig nem sokat toltam az új season-t.... van benne összesen kb 7,5-8 óra játékidőm...Level 20 vagyok és minden eddig elérhető küldetés teljesitve.....ez a pár nap alatt van 4 solo, 3 duo és 5 squad victory-m......sniper még egyszer sem volt nálam, de még mythic fegyver sem...talán kék supressed assault rifle és lila assault rifle az igen.....többnyire magamnak fejlesztek kék/lila tactycal shotgun-t és assault rifle-t.....kb ennyi.......decoy gránát ( klónoz ) jó cucc, sokszor segít
De a sima zöld és kék sniperek hagyhatták volna. hiányoznak picit.
Fegyver fejlesztési idő és csapattárs felélesztési idő is érezhetően picit lassabb lett....
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6058 üzenetére
Én nem szoktam sniper-ezni, de nekem is feltűnt, hogy nem dobja.
Sic Parvis Magna
-
tepenzed
őstag
válasz
maximilian4 #6058 üzenetére
Ne is mond, nincs benne szerintem. Számomra baromi nagy csalódás.
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #6035 üzenetére
Akkor controllerrel jàtszd PC-n a STW-t. Megoldható.
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #6031 üzenetére
1x 3k és legalàbb kapsz is valamit a pénzedért, nem csak ingame pénzt. Igen Switch esetében ez sajnos kilőve, persze ha van otthon màs is akkor azon farmolt pénzek elkölthetők Switch-en is. (kivéve PS, ott nem osztódnak a V-Bucksok)
Se PC, se nagy konzol nincs, csak Switch?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DVlad
őstag
válasz
maximilian4 #6031 üzenetére
Szia! Megkérdezhetem, hogy Switch-en játszod-e a Fortnite-ot? Ha igen, akkor neked nem ismerős ez a headset/mikrofon anomália?
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #6029 üzenetére
Ha STW-ből kifarmolod, ami kb 1 hét max, utàna ingyen van a Pass, ha mindig kimaxolod.
-
BigBlue69
őstag
válasz
maximilian4 #6026 üzenetére
Tudom ne támogassuk ha xar.. De visszahozza az árát.. Akkor nem mind1?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6007 üzenetére
Vagy csak BR-ezni szeretne és inkább kifizeti a Tier 100-at, minthogy szívjon a kihívásokkal.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #6007 üzenetére
Persze hogy megvehető.
-
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #5958 üzenetére
Amióta megjelent, azóta rengeteg dolgot rakott az Epic a játékba, kb minden témát érintve, példát mutatva a többieknek, hogy mi is az a live service. Kicsit kiégtek, de még mindig tudnak egyediek lenni. Szal összességében már nem vagyok csalódott mint ahogy írtam.
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #5964 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #5958 üzenetére
épitmények gondolom nem dőlnek...
-
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #5950 üzenetére
Ő a secret skin, mondja is a weboldalon saját magára
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5951 üzenetére
Én is nézek most egy stream-et, hát....1-2 jó pofa dolog van benne, de összességében eddig egy kalap ...
Sic Parvis Magna
-
-
orc88
őstag
válasz
maximilian4 #5183 üzenetére
Az nem John Wick John Wick, hanem Reaper John Wick
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
válasz
maximilian4 #5165 üzenetére
Ahogy visszaemlékezek, eddig 4-5 esetben küldött be valaki ide kódot, akkor mindig megköszönték, ez most tényleg furcsa, hogy nem írt senki. Szerintem valami read-only vihette el.
-
elder troll
őstag
válasz
maximilian4 #5125 üzenetére
2-3 nap után lehet ajándékozni, gondolom védelem a lopott fiókok miatt.
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #4919 üzenetére
-
elder troll
őstag
válasz
maximilian4 #5118 üzenetére
Amikor l.skywalker kisorsolja, elvileg holnap este 8-kor sorsol, de valamelyik nap gyerek altatás miatt elcsúszott pár órát.
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5104 üzenetére
Azt értem, de ha mondjuk ma kihagyom, ki tudom holnap is nyitni vagy egy ajándékot buktam?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5102 üzenetére
És ha itt most kihagyok egy gift-et, akkor azt bukom, vagy utólag ki tudom őket nyitogatni?
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #5098 üzenetére
Jobb oldalon a legnagyobb csomagból egy "sith hátizsákot kaptam...."....szóval mindegy a csomag mérete meg hogy milyen hang jön belőle ha rázzuk.....random adja a dolgokat.
-
GERIlla83
tag
válasz
maximilian4 #5072 üzenetére
Én kis naív... Azt hittem az egy nyugis szabadnapomon játszok egy jót
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5048 üzenetére
Akkor lehet arra emlékszem még, régebben nálam is volt olyan hogy megnyomtam a célzást és ha közel volt, odahúzta. Elengedtem egy pillanatra, megint megnyomtam, odahúzta.
Sic Parvis Magna
-
Monoton
tag
válasz
maximilian4 #5021 üzenetére
Ellenem mikor fénykarddal jönnek, szemből átugrom az enemyt, gyors ráfordulok és shotgunnal rálövök
90% bejön
-
BigBlue69
őstag
válasz
maximilian4 #5025 üzenetére
Az a havas Gránátvető+ fényszabja és EZ WIN.
Kivéve amikor nem .
Tegnap gondoltam csinálgatom a challengeket mint friss pass tulaj..
Jött a 300 fát szedj ki 1 percen belül.. Szépen szedegetem mocsárnál.. Hát nem jön egy kölök smg-vel.. Lövöldözz én eszem a gombát.
Nagy nehezen találok egy pisztolyt... szegény.. a szégyenbe halt bele. Bár amilyen xarul célzott tuti kontroller volt.Más: Ez a karácsonyi bixembaxom délután jönn?
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #5001 üzenetére
GG
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4996 üzenetére
Replay-t néztél? Kétes esetekben nálam az az első.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4994 üzenetére
Igazából simán lehetett bug is, én csónakázás közben szoktam néha beparázni, mert néha tök olyan a hangja, mintha jönnének utánad csónakkal.
Sic Parvis Magna
-
Årpi
őstag
válasz
maximilian4 #4982 üzenetére
Régi szép idők, azóta átálltam a "sötét" oldalra
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #4978 üzenetére
Okés, mondom is a számlaszámot ahova az összeget kérem majd ..
-
zolee06
tag
válasz
maximilian4 #4964 üzenetére
Na sikerült bejutni de, megint nagy hű-hóóóóóóóóóóó a semmiért azt hittem több lesz
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
h1mpi
félisten
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #4942 üzenetére
Tanulom én..
Csak a napi jutalmakért lépek be.
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4949 üzenetére
Az nagyon menő lenne, szerintem erre később lesz lehetőségünk.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4942 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy sima Solo-ba kb velem egy tudású embereket dob be.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4938 üzenetére
A Chapter 1-ben még Arénáztam, a Chapter 2-ben még nem mentem. Úgy tudom, hogy Arénában nincs skill alapú Match making, hanem ahogy esik úgy puffan alapon dob össze játékosokkal.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4926 üzenetére
Nekem PC-n megy jobban, de gyakorlom contorller-el is.
Jobban mondva most már nagyjából ugyanúgy megy mind a kettőn, bár controller-en van hogy hirtelen nem tudom melyik gomb mire való.
Meg egér után nagyon sz@rul megy a célzás, aztán ha kicsit átállok, akkor már jobb a helyzet. De egyébként sem várok magamtól csodát, mármint hogy úgy játsszak, mint Ninja vagy Kriszhadvice, Ők ezzel kelnek és fekszenek, én pedig van hogy két hétig rá sem nézek, csak ha megjön hozzá a kedvem, akkor bohóckodom vele. De ahhoz képest 1-1 win csurran-cseppen, szóval valamit fejlődtem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #4919 üzenetére
Na akkor félig-meddig sorstársak vagyunk.
Kitartás! Már a végén jársz szerencsére.Szerk.: Gratula!
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #4914 üzenetére
Baby Yoda az életem
Csak ő tartja bennem a lelket ilyen nehéz időkben.
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4829 üzenetére
Jaja, dettó, vagy ha csendben lapulok valahol és várom, hogy történjen valami. Erre BUMM!
Ezt megcsinálhatnák, hogy lehessen rajta halkítani.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4788 üzenetére
Én szoktam költeni a játékra, de csak ha akció van, vagy ilyesmi. De egyébként simán ki tudnám gazdálkodni én is a BP-t abból, akit kifarmolok.
Rettentő kreatív módon 30zSamu a nevem, nyugodtan vegyen fel, aki erre érez késztetést.PS-en Samu30zPS.
Egyébként ha úgy van és szívesen játszom Switch-en is, csak nem tudom hogy a kommunikáció részét hogy oldjuk meg.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4771 üzenetére
Nem nem.
De majdnem megvolt a második, 3 hp-ra maradt, neee!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4734 üzenetére
Szerintem a büdös életbe nem fogják feloldani, örüljön az ember, hogy egyáltalán így megy a gépen. Akkor marad a sunnyogó üzemmód, úgy talán stabilabb lesz a frame.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #4731 üzenetére
Karácsonyra meg lesz a Pro controller, akkor ennek fényében lehet fogok vele tenni egy próbát. Bár Switch-en nem igen visz rá a lélek, hogy elindítsam a Fortnite-ot.
Frame stabil?
Sic Parvis Magna
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #4714 üzenetére
Sajnàlom
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #4712 üzenetére
Switch kikerült volna?
-
pulffy
őstag
válasz
maximilian4 #2589 üzenetére
Halál komoly, először nekem is ez ugrott be
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
etrop01
tag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #2549 üzenetére
Nem keltek én semmi feszültséget, szállítom a tényeket. Nem csak szeretni lehet ezt a játékot, hanem utálni is, amivé lett.
Orc, úgy rémlik te írtad le először az Apex szót a topikban. Legközelebb nem kell leírni senkinek, kulakapitánynak se, hogy szar és akkor nem lesz probléma belőle, én úgy gondolom.
De részemről befejeztem, még művészvideókat se lehet már ide linkelni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #2513 üzenetére
Neked kaki fétised van?
Btw te beszéltél róla, hogy kaki. Ha nem akarsz kakilni róla, hogy kaki, akkor nem kell ebbe a kakiba bekakilni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #2510 üzenetére
Újdonság ereje miatt töltötték le 25 millióan és játszottak vele egyszerre 2 millióan. Ja meg azért mert kaki.
Ja meg csak az újdonság ereje miatt kezdte el a többi multiplayer játék alább adni az üzleti modeljét, mnit például a Fortnite meg az r6 is.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #2425 üzenetére
Érdemes megvenni, olyasmi mint a (Warframe, Destiny etc) haverokkal úgy függjük, hogy szégyeljük magunkat.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
válasz
maximilian4 #2425 üzenetére
Most akciós (€20). Egyszer kell megvenni.
-
draco31
veterán
válasz
maximilian4 #2418 üzenetére
Mindig reportolom az ilyeneket. Bár szinte már csak feladat miatt szólózok, csaka csapatos módokkal játszok, ptt nem baj ha meghalok
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Årpi
őstag
válasz
maximilian4 #2235 üzenetére
Nyilván nem neked gáz, hanem magának a cégnek. Nem tudom miért vetted/veszed magadra ennyire a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz
maximilian4 #2233 üzenetére
Több ismerősömnél is ez döntött a PS4 javára még nyáron/ősz elején, csak azért nyomatékosítottam. Microsoft kicsit sokáig húzta (talán az x018-on jelentették be, ha jól emlékszem). Azért a több mint egy éves lemaradás elég gáz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz
maximilian4 #2231 üzenetére
Natívan támogatja az USB/Bluetooth egereket, billentyűket. Sokkal előbb támogatta mint az Xbox.
-
Årpi
őstag
válasz
maximilian4 #2229 üzenetére
PS4-en is lehet bill+egér kombóval játszani, jóval az XBOX előtt lehetett már.
-
Årpi
őstag
válasz
maximilian4 #2219 üzenetére
Xboxon viszont tolhatod bill+egér kombóval
-
maximilian4
addikt
-
huby80
senior tag
válasz
maximilian4 #2197 üzenetére
marha jokat nevettem ezen a kis figurán amit müvel...zseniális
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #1911 üzenetére
Szerintem dokkolva, mert Xbox mellet X jel szokott lenni. Nem hiszem azt sem hogy PC.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #1431 üzenetére
De ha most ez egyszer-kétszer megtörténik nagyritkán, az miért szörnyű.
Btw, aki harcot keres, nyomja alap skinnel. Tegnap úgy nyomtam, mert haverom folyamat elsőnek lőtték ki az alap skinjével. Még a bénák is ránkfutnak olyankor
Bár egy idő után már idegesítő, mert ha jön egy harmadik, tuti téged akar kilőni elsőnek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
pulffy
őstag
válasz
maximilian4 #1431 üzenetére
Előfordul, főleg akkor mikor kijön az új heti challange és 3 kill kell bizonyos helyen, de közben nyiss 7 ladat a masik bizonyos helyen, akkor fele ide fele oda megy es hullanak(hullunk
) mint a legyek. És amikor a 3kill kell tiltedben... hm... akkor van csak igazan hadd el hadd
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #1426 üzenetére
Fogalmam sincs hova ugrasz, de biztos a világ végére és tuti a lövéshangokkal ellentétes irányba futsz, mert máshogy ezt nem lehet összehozni, amit mesélsz.
Ezeket az 50-eket pedig számoljuk inkább 15-nek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
válasz
maximilian4 #1426 üzenetére
Azért nem csak az a forgalmas rész a pályán, pl. salty-ban is mindig vannak, vagy a nagy kráterben.
[ Szerkesztve ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Jinxb1rd
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz
maximilian4 #1296 üzenetére
Pubg topikban sincs másról szó csak a csalókról, meg a ládákról...
....Egész használható lett a silenced smg. Bár fél éve is megléphették volna ugyanezt.
Érik a ranked btw (új pályával? mondjuk ennek nem tudom mi az értelme). Én várom. De mindenképpen hagyjanak benne valami casual módot is.
-
bobooo
addikt
válasz
maximilian4 #1296 üzenetére
Mindenki játszik, nincs ideje fórumozni
-
woryz
senior tag
válasz
maximilian4 #1294 üzenetére
Ott a pont!
-
l.skywalker
titán
válasz
maximilian4 #1190 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
orc88
őstag
válasz
Heavy shotira gondolsz? Fel sem veszem mostanában, annyira nem adja nekem se...
10 ből 1x kap az enemy 75 fölött. Inkább viszek 2 pumpot de ez a heavy most egyáltalán nem sebez.
-
válasz
Nem, a mobilos is crossplatform. Szóval akár mobilosba is belefuthatunk.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
l.skywalker
titán
válasz
maximilian4 #1183 üzenetére
Mi későn? Tegnap reggel jött ki az update
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pulffy
őstag
válasz
maximilian4 #1118 üzenetére
Nekem nem fáj, ha fájna akkor nem költöttem volna rá egy centet se, csak mondom hogy az Epic jól felépítette ezt az egészet, nem hiába hogy lenyomta konkurenciát
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #1118 üzenetére
PvP-re èn sem, PvE-re annál inkább
-
válasz
maximilian4 #983 üzenetére
Köszönöm! Új gép egyébként és szerencsére oldalt fújja ki a meleget.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
maximilian4 #416 üzenetére
Nem en lattam, de redditen van par poszt errol a bugrol az utolso update ota
-
YASKATIR
senior tag
válasz
maximilian4 #401 üzenetére
Na igen, ez a jatek tul porgos ahhoz, hogy pocsolni lehessen az FPS es a TPS nezet kozt. Pubg-nel ez mukodik(het), mert az baromi lassu a fortnite-hoz kepest
-
pzstm
titán
válasz
maximilian4 #370 üzenetére
valamikor késő este kipróbálom Xbox One X-en, remélem konzolon nincs ilyen baj
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tepenzed
őstag
válasz
maximilian4 #351 üzenetére
nekem már az is elég, hogy nincs csaló
-
KisTücsök
addikt
válasz
maximilian4 #348 üzenetére
Pörgősebb az egész játékmenet, ez miatt olyan játékhibákat is megbocsát az ember, amiket a PUBG-nek már nem, főleg mióta az megjelenet, bár ez annyira nem látszik rajta.
De azért vannak itt is olyan bugok, amik sokszor az életedbe kerülnek. Eltűnik a célkereszt, bebugol az építés, stb. Múltkor a boogie bomb helyett véletlenül a bandage-t vettem elő és elkezdtem az ellenfél előtt kötözni, ez még oké, csak hogy nem tudtam kjönni belőle. Akármit nyomtam, semmire sem reagált a játék.. De ez azért ritka.
Egyébként itt a körtől kb sohasem halok, nagyon ritkán van olyan, h egy házba érkezünk a ellenféllel, és nem jut nekem fegyver.
Legnagyobb előnye szerintem, hogy amíg a PUBG-t csak komolyan lehet venni, addig ezt komolyan is lehet tolni (még ha elsőre nem is tűnik úgy), meg csak funolni is lehet. Mindkettőre teljesen alkalmas.
-
Wesder
titán
válasz
maximilian4 #348 üzenetére
PUBG-nál a realisztikus játèkra mentek rá, Fortnite-nál meg hogy Fun legyen az egèsz. Ezèrt is tetszik jobban a FBR. PUBG-ban nem tetszik hogy olyan rohadt nagy a map.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Alpha Industries
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest