- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
Már megint egy új frissítés jön
töltődik lefele,előre félek már tőle hogy mi lesz!!
-
manu75
aktív tag
Kimaradt egy pár nap a játékból (stw) szerdán egy kört próbáltam, de annyira laggolt, hogy inkább hagytam. A lagg még mindig megvan, ahogy visszaolvasom másoknál is. Ezek szerint a heti frissítés odavágott a játéknak. Nálam még el van "csúszva" az egész játék ha valamire rá szeretnék kattintani vigyem feljebb az egeret fél-egy centivel és akkor úgy jó lesz talán. Van valami hír a javításról vagy már le van ejtve nem foglalkoznak vele aztán majd ki lesz javítva valamikor.
-
zolee06
tag
BigBlue69
Ezek a beállítások vannak nekem is
Voiche chat az érdekes mert működik, tudok játék közben beszélni a barátokkal!
Az alap játékhangokat nem hallom,alap zene lövések lépések stb.!
-
törölt tag
válasz
BigBlue69 #5491 üzenetére
Köszi, már kezdtem betojni.
Azt írtam, hogy patch után minden eltűnt. Illetve ha ez nem bug-nak köszönhető, hanem feltörték a fiókot, akkor azt jelezzék.szerk.: most jött a válasz, hogy ez egy ismert hiba, és rajta vannak az ügyön.
Tippre elindított pálya (visszaszámlálás) után rámentem a backpack részre a menüben, amikor már nem lehet módosítani semmit. Vagyis gyors guglizással ilyet találtam 1-2 évvel ezelőttről. -
törölt tag
válasz
#95712068 #5487 üzenetére
Írtam a supportnak, és ezt a választ kaptam:
"Hello xy,
Thank you for contacting Epic Games Support Team!
We have received your report pertaining to the unauthorized access in your account resulting for the lost of your Save the World items. We understand that this can be frustrating and we would like to further investigate the issue. Before we can proceed, we sent a password reset email to the email address registered to your Epic Games account. You can reset your password via the instructions and link within that email.
After you complete the steps to reset your password, please reply to this message so we can continue restoring your account. Thank you!"Ha jól értem, akkor feltörték a fiókom úgy, hogy 2 lépcsős védelem van mindenen is (mailcímen telefonos is van)?
-
zolee06
tag
Sajna a hang problémám még nem oldódott meg
még mindig semmi! Állítólag az utolsó frissítésnél megkeverték a hang kimeneteket vagy valami hasonlót
??
-
törölt tag
Nem rátok gondoltam, valaki nagyon feltűnően beszédes volt. Már az is fura volt, hogy többször megkérdezte, hogy nem okoz-e problémát, ha felvesz, stb. Találkoztunk 40-50-es szintű magyarokkal, és reflexből kraftoltam minegyiknek 2-2 fegyvert és kardot.
Csak fura volt a dolog, hogy másnap délelőtt "visszajelöltem", és estére üres volt az inventory.
Ilyenkor egyből elkezd járni az ember agya hülyeségeken (pl.: itt olvasott feltörték a fiókom, stb), és mással nem történt ilyen patch után.Viszont most teljesen nullán vagyok, szóval még saját magamnak sem tudok kraftolni. Tegnap nyomtam egy "csákányos" pályát, elég vicces volt 10-30 másodperces lagokkal.
-
törölt tag
válasz
Fecogame #5481 üzenetére
Ms mailfiókom van, mindenen is 2 faktoros védelem van. Mondjuk pont az epic belépőmet nem tudtam, mert mindig xbox login-t használtam, de tegnap megváltoztattam a jelszót pont ezért.
A napokban egy furának tűnő figura szerette volna, hogy felvegyem a listára, és a felvétel napján tűntek el a dolgok. Arra is gondoltam, hogy így meg tudja nézni a mailcímem. Viszont haveibeenpwned-en nincs fent egyik mailcímem sem a spam-elősön kívül, javarészt különböző jelszavakat használok. -
törölt tag
Másnak nem tűntek el a cuccai STW backback és storage-ből?
Már az is megfordult a fejemben, hogy feltörték a fiókot. -
GEIL
addikt
válasz
zolee06 #5475 üzenetére
Szia !
Ma csak késő este leszek mert megint van program.Nem állította el az alapértelmezett "kimeneti eszközt" játékon belül ?
Esetleg a hang minőségét tedd Low-ra, aztán lépj ki teljesen és inditsd ujra....hátha.
( bár ha minden más jó, csak a Fortnite nem, akkor annál van a bibi....csak nemtudom mi. ) -
RootRulez
félisten
Team Rubbleban meghaltam onnan végig specatorban voltam írta hogy respawning de csak a pálya egy szegletét láttam és nem estem újra... :\
-
phain
tag
Sziasztok !
Véletlenül nem használ itt valaki PC n e kettő kontroller közül valamelyiket ? Érdekelne a véleménye
Wolverine Tournament -
törölt tag
2x kidobott hibával, harmadikra sikerült csatlakozni. Eltűnt a komplett backpack és storage, "puszta kézzel" kellett verekedni, 10-30 sec lagok voltak grafikai buggal.
Azért morcos lennék ha eltűnne 5000+ full "arany" skillekkel megáldott csapda.
Illetve kunyernálnék egy-két fegyvert -
Sefneni
őstag
válasz
GERIlla83 #5465 üzenetére
A hype pontok alapján kerülhetsz fel a ranglistára. Magasabb pont = Magasabb helyezés.
Ha jól tudom, 10 játékot lehet menni egy ilyen válogató alkalmával. A 10 játék alatt kell minel több pontot összegyűjteni. A játékban talán írják is, hogy mire mennyi pont jár (pl. 1-5-10 kill = x pont; top 50-25-10 y pont, stb.)
Remélem nem mondtam hülyeséget. Nem nagyon szoktam ebben a módban jatszani.
-
BigBlue69
őstag
1 gigás fix jött most ki .
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #5461 üzenetére
Szerinted miért van ott a Fortnite-nál az Early Acces felirat? Legyen mire fogni, ha sz@r.
-
markknight
veterán
Nekem az egész save the world, mondjuk ki: egy rakás szar. Össze vissza fagy ps-en és minden meccsen elõfordul, hogy 20-30 másodpercekig nem moccan a karakter és minden más mûvelet befagy. De az is sûrû, hogy néha megáll a lövés és nem lõ a karakter 20-30 másodpercig. BR-be meg fagynak a táncok, van mikor nem indul el és 4-5 másodpercig tehetetlen vagyok mert a fenti hibák itt is elõjönnek. De nem baj! A 2018-as iPaden már 120 fpst tud a game, ez a fontos az epicnek is...
Apexbe meg nem mûködtek a core funkciók a keddi event után, de patchelték. Hihetetlen mennyi technológia van és mégis milyen bugos szarok a játékok manapság. Haveromnak mondtam, hogy ennek az lesz a vége, hogy ripityára verem a konzolt, aztán elengedem a videojátékokat.
-
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
Ps4-en annyit vettem észre:
-teljesen eltűnt a hó.
-a fegyvereknek és ládáknak meg minden "földön levő" cuccnak nagyobb és intenzívebb lett a fénye/aurája.
-egyes fegyverek fejlesztésénél vannak alternatív lehetőségek.
-STW-ben minden kör végén amikor csak ott "állunk"...már lehet Emote-olni/táncolni vagy elfutniPS4.-en amúgy se bug, se drop ( maradt a "DX11" látvány ) ...atomstabil minden.....fps 43-60.....ping: 23-34
PC-.n fiamnak ugyanugy stabil minden...csak ő "DX12 beta" módban nyomja....fps-ek persze "magasabbak" és stabil ugyanúgy...ping ugyanaz....packet loss sincs...se bug,...se hang vagy textúra hiba.
.Xbox one s-en DX11 látvány...stb stb...mint PS4-en....annyi, hogy wifin irdatlan a lagg és packet loss-os.....utp kábelen ugyanaz mint PS4-en...hibátlan.
-
zolee06
tag
Na megjött az új frissítés nemrég töltöttem le
alig tudtam belépni csak töbszöri próbálkozásra sikerült! Na végre bent vagyok de nincs hang
az meg hogy????
-
BigBlue69
őstag
Innen is grat Az epicnek.. Tele lettem Grafikai Buggal.. STW-ben van emote gomb a végén.. de el is lehet sétálni.. ez igy kezdésnek .. De legalább van Plankerton-ban vbuck missio.
-
BigBlue69
őstag
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5433 üzenetére
Szerintetek lehet, hogy a kínai újév miatt került be ennyi ázsiai beütésű skin? -
markknight
veterán
Nekem Iris meg Zadie tetszik, viszont az a Scampi nevű balta nagyon undi -
Sefneni
őstag
válasz
Oro és Swift tetszetős -
30z.Samu
félisten
válasz
Na, ezek között vannak érdekes skin-ek, a Bull Shark kicsit hajaz egy CSGO-s CT skin-re, mellette a hátsó olyan, mint Krillin, a Zadie feje meg kicsit T-800-as. Ha nem lenne haja instant get lenne, de így nem is tudom...
-
markknight
veterán
Itt vannak az updateből kiszedett skinek, aki szerint spoileres, az ne kattintson rá!
[link]
-
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5429 üzenetére
Végre!
A mai item shop (eddig) nem tartalmaz semmi újdonságot. Lehet, hogy az update után módosulni fog.
-
markknight
veterán
Ma update!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap próbáltam ki elsőre a játékot, Xbox One S-en és kontrollerbe dugott headsettel.
Esetleg tudtok valami headset problémáról? A Voice Chat funkció nem működik, nem is engedi bekapcsolni.
Az xboxon lévő skype-al lepróbáltam és a mikrofon működik rendben. Nyilván hang van a játékon belül is, csak beszélni nem tudok senkivel. Egyszerűen az az egy beállítás, a Voice Chat nem kapcsolható át ON-ra.
Ez valami egyedi dolog nálam vagy ismert hiba? -
Gaboo77
tag
Sziasztok!
Azt tudom, hogy a Battle Royal módban van átjárhatóság, de azt nézem, hogy a Save the Wolrd mód most PC-re 20 Euró, Xboxra pedig csak 4000FT. Ha megveszem Xboxon olcsóbban, akkor tudom játszani PC-n is, vagy oda is külön meg kell venni? (Mindekettőn van Accoutnom) -
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5415 üzenetére
Mondjuk én annak pont örülök, hogy nincsen millióféle fegyver és eszköz.
-
markknight
veterán
válasz
Sefneni #5414 üzenetére
Nekem a mostani szintlépés a punch cardokkal nagyon bejön, most ez a top ahogy a BP-t szintezni lehet. Egyszerű, átlátható, kevés hülyeség mint mondjuk season 9-ben, mert az teljesen átláthatatlan volt a sok fortbyte miatt. Az X kicsit visszább vett, de az is túl volt bonyolítva, egyiket sem maxoltam ki ezek miatt. Meg az is jól esik a kis lelkemnek, hogy kapok kis medálokat, dícséreteket, szintlépést realtime kiírja és azt is, hogy mit kaptál stb. Viszont kínosan kevés fegyver és gadget van.
-
Sefneni
őstag
Hosszú szünet után visszatért közénk Highland Warrior az item shopba, így aki lecsúszott róla legutóbb, most beszerezheti.
Más: a Redditen téma most, hogy mikben volt az előző chapter jobb/rosszabb. Nektek ezekről mi a véleményetek?
A Reddites közösség szerint
- a korábbi BP fül sokkal átláthatóbb volt
- jobb volt BP csillagokat gyűjteni a szintlépéshez, mint most XP-t
- a vending machine-k hasznosabbak voltak, mint most az upgrade benchek
- jobb volt, mikor nem volt még forced crossplay. (PC/XBOX/PS/Switch/mobil) -
Årpi
őstag
válasz
markknight #5406 üzenetére
Ha a PAX-on kerül valóban bemutatásra akkor az max hétvége lesz
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Elvileg megcsináltam a Remedy vs. Toxin küldiket, meg is kaptam a skint, meg a küldetések listájáan is 100%-nak írja. Viszont, ha belelépek a küldetésbe, ott 90%-ot ír. Ez valami bug? vagy még kéne valamit mahinálnom?
-
Sefneni
őstag
válasz
30z.Samu #5407 üzenetére
Még decemberben röppent fel egy ilyen téma talán Redditen. A lényege, hogy többféle témát is feldolgozna egy szezon - miközben a BP nem szakad meg. Példának okáért lenne egy hosszabb sztori, ami több szisztémát/korszakot/stílust is felölelne. Pl. képzelj el egy időutazós szezont, ahol mondjuk 2-2 hétig tart egy korszak. Ezalatt az idő alatt az adott korszakra vonatkozóan lehetne csinálni a challenge-ket. (középkori korszak, Cowboy-korszak, "maffia"korszak stb.
)
Lehet, hogy így leírva hülyeségnek hangzik, de így biztos nem laposodna el a szezon a végére sem. -
markknight
veterán
Na, ez holnap jön valszeg, szóval ez tartsa bennetek a lelket: [link]
-
Sefneni
őstag
válasz
BigBlue69 #5404 üzenetére
Igen-igen. Én ezért szoktam "váltogatni" őket.
Mikor melyiknak van inkább szezonja. (szó szerint
)
30z.Samu: szerintem a célközönség nem fogja tolerálni, ha ezt minden szezonnál eljátsszák. Mindenki a "normál időtartamú" szezonra van berendezkedve, amit kényelmesen teljesítesz, van benne kihívás, de mégsincs elhúzva a végtelenségig. Legalábbis szerintem.
Én támogatnám akár a szezon a szezonban típusú ötletet is, de perpill nem látom értelmét, hogy mindenféle történés vagy sztori nélkül vagyunk már hetek óta.
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #5401 üzenetére
Nekem Level 278.....Fiam Level 292. ( Battle pass 100 a cél mindig...(overtime challange.ek skinek is jöhetnek, mindig igyekszünk megcsinálni )
De így most van időm STW-re.....Plankerton 4. védés volt tegnap este, úgyhogy azért van még mit csinálni ott is..........igazából olyan kevés időm van játszani, hogy Fortnite-on kívül nem jut idő már másra.....pedig van MK11, MKXL, NFS Heat, Forza horizon 4....stb stb....Fifa19..és persze Quake3 .....amivel azért néha néha játszunk.....de 2019 április óta a Fortnite pörög a legtöbbet...
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5400 üzenetére
Nálam általában a BP 100-as szintje elérése után van az, hogy átbillenek inkább az StW irányába. (Plusz ha jön Overtime küldetés, akkor megcsinálom azokat az utolsó egy hétben). Nem is egészen értem ezt a 100-as szint feletti létet.
Vagy ha ennyire el akarták húzni ezt a szezont, miért nem töltötték meg kicsit több tartalommal? Picit üresjáratnak érzem ezt most.
Új hozzászólás Aktív témák
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia