Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Rinkasime
üzenetére
A DBZ-ről sok a "hivatalos" leak twitteren , kb 99%. (augusztust mondanak akkor jön az új movie) És ők osztották meg a Witcher-el kapcsolatban is ezt, de az csak elképzelés jelenleg emiatt:
"CD PROJEKT RED, the developers of games like The Witcher series and Cyberpunk 2077, have announced a "multi-year strategic partnership" with Epic Games while also announcing a new Witcher game. I think it's a given that we'll get something in Fortnite as a result of this deal"
-
markknight
nagyúr
válasz
Rinkasime
üzenetére
Nekem is UPC/Voda és minden nap újraindul a router vasárnaptól. A routernek semmi baja, de packet lossok vannak mindenfele a router logjában. Ma egész nap semmi zavar, de kb 10 perce megint újraindult a cucc. Valami tuti náluk van, mert ilyenkor egy upc-s wifit se látok telefonon amire csatlakozhatok. (magyarán senkinek nincs)
-
GEIL
addikt
válasz
Rinkasime
üzenetére
Nekem otthon PC-n és laptopon kb minden oké és wifin és UTP-n is megvan a 27-32-es ping.
De érdekes módon konzoloknál wifin 34-57 közötti a ping és itt-ott jelzi a fent emlitett hálózati hibát..és nagy laggok is előfordulnak. UTP kábelt bedugva a konzolokba megszűnik minden ilyen gond és beáll a kb 32-38-as ping.

-
GEIL
addikt
válasz
Rinkasime
üzenetére
szia !
A Season minimum 2 hetet tolódik szokás szerint...szóval szeptember 2. hete környéke lesz a vége......Még van mit csinálni nekem is, mert level 62-nél járok....
BR-t hanyagolom most csúnyán, STW-t húsvét óta feltornáztam 54-ről 130-as power levelig (level 310 mellett persze).
-
mcwolf79
veterán
válasz
Rinkasime
üzenetére
Én konkrétan a Warzone után kezdtem el Fortnite-ozni. Szerintem nagyon szar lett. Túl sok az épület , kemper paradicsom . Meg úgy alapból a map szerintem túlzsúfolt . Random összedobált objektumok összessége . BO4 klasszisokkal jobb volt szerintem .
Vannak benne jó ötletek (pl. a Gulag ) , de összességében szerintem gyenge lett . Sima multi unalmas a kevés pálya miatt, WZ olyan amilyen , úgyhogy nálam már egy hónapja ment az uninstall . -
GEIL
addikt
válasz
Rinkasime
üzenetére
PC-s voltam mindig is...kényes a szemem az fps-re....Mortal Kombat és Fifa és kényelem miatt vettem PS4-et is, mert ott fix a 60fps PC-n is és konzolokon is......közben fiamhoz került a PC, de mellette rákaptam Fortnite-ra is...még a 45-60 fps-sel elvagyok BR-ban...de a STW az szenvedős....25-30 fps az nagyon harmatos.....
De majd a PS5 vagy az Xbox Series X megoldja a gondot.....PC-t se tennék össze 250 alatt sajnos...egy jó gamer laptop meg 300 től indul ( amit megvennék esetleg)....úgyhogy konzol lesz majd megint.
De előtte fiam gépébe a GTX960 helyett kap egy
GTX1660ti / RTX2060 körüli kártyát aztán ámen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az "egy másodperc" alatt építek egy felhőkarcolót, nagyon nem jön be nekem..

(közben persze kijött a folyóból). Ekkor maradt 4 élete...