-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
válasz 30z.Samu #4295 üzenetére
De azért lőni ne felejts el rá 😁
Egyébként tényleg olyan sok tizenéves játszik a játékkal? Idősebbeket nem fogja meg? 21 vagyok de nagyon élvezem
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
Krisz0418
őstag
válasz 30z.Samu #4290 üzenetére
Nem mondom hogy rosszul építek, mióta pcn játszok normális fpsel es kevesebb pingel azóta sokkal jobban megy, 90fok, ramp rush stb. De ha nagyon látom hogy tryhard az illető ellenem akkor nem érdekel, lemegyek es tunneleket csinálok aztán megyek mint a kígyó. Aztán egyszer csak lépcső, tető edit es fölé megyek és azt se tudja hol van.
3napja ar helyett zold vagy kék pisztolyt használok 😂 nekem nagyon adja, tegnap késő este landolaskor egybol kek pisztoly es rögtön jött is 4kill.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
30z.Samu
félisten
Nem baj az, helyezkedni is tudni kell, nem muszáj Rambo módban nyerni, én is sunnyogtam a vége felé. Az elején nem akartam, de nem igen futottam össze senkivel, aztán a vége felé már sunyultam, vártam a pillanatot, közben térképeztem a terepet meg próbáltam infót szerezni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #4289 üzenetére
Mákos, én ha elkezdek tornyozni akkor vagy leépítenek vagy pik pak lebontják alólam.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
Nyertem, végigcampelve.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ez az Arachne és Big Mouth set egész jòl néz ki, "csak" 6800 V-bucks
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
BigBlue69
őstag
Hétvégén mind2 nap solo winnel kezdtem a napom.. Jó jó sok a bot.. Ez igaz.. De én mint kezdő, főleg Console-n nagyon élvezem.. tényleg ott a sikerélmény.. főleg ha utána belefutok 1-1 igazi játékosba és őket letudom puffantani.
Bár vicces, hogy elég sűrűn 2. helyezet is egy bot.. a 3. játékos.. Szóval..Save The World elég nehezen megy egyedül.. Ha esetleg valahova társulhatok ps-en, ne legyen rest..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
orc88
őstag
válasz szimszonos #4275 üzenetére
Jó játékot!
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
szimszonos
őstag
Már meg is vettem a Standard csomagot.Azért azt vettem,mert a Battle Royale érdekli a haverokkal meg soloban,meg a V-Buck farmolás.Nem bírtam ki holnapig,már szóltam is neki hogy nézze meg az ajándékát.Már teszteli is a SoW-öt,és hallgatom hogy "apa nézd már kard is van benne,meg rakétavető is"
Köszönöm a segítségeteket. -
orc88
őstag
válasz szimszonos #4272 üzenetére
Szia!
Ha csak az a cél, hogy vbuckot szerezzen belőle akkor elég a standard (ez tartlamazza a vbuck farmolás lehetőségét, 2 skint, csákányt stb..)
A deluxe csak Save the worldös dolgokat ad pluszba, ha Battleroyaleozik főleg akkor fölös szvsz.
Egyébként ha időközben nagyon megtetszik a StW bármikor fejleszthettek deluxera
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #4272 üzenetére
Ha V-bucks farmolàsra kell akkor elég a Standard.
-
szimszonos
őstag
Sziasztok.Új vagyok itt a topicban,igazából wesder kolléga javasolta hogy itt érdeklődjek Fortnite dolgokban.Az a helyzet hogy nem tudom melyik csomagot vegyem meg most akcióban a Fortnite-hoz a gyereknek.A Standardet vagy a Deluxet?Próbaltam videót meg leírást keresni hogy pontosan mi is van bennük de mivel én nem játszom ezt a játékot csak a gyerek így láma vagyok hozzá.Tapogatóztam a gyereknél óvatosan,mivel meglepetésnek szánnám nem akartam nagyon belemerülni.Holnap csak 2-en leszünk otthon,őszi szünet van neki úgy döntöttünk kihasználjuk és játszanánk is jó pár órát,meg akkor meg is venném neki valamelyik csomagot.Lényeg az lenne hogy mennyivel jobb a Deluxe csomag,megéri-e azt a 2 ezer ft felárat a Standardhez képest?Mik vannak benne,több skinek,fegyverek,csapdák?Ha a Standardet veszem akkor ami a Deluxe-ban van azokat összetudja szedni a Save the World-ben?Már vagy 5 akciós csomagot skin+600 V-Bucks kapott tőlem meg egyszer vettem neki 1000 V-Bucks csomagot 1990ft-ért de látom megemelték ezeknek is az árát.Akkor inkább megvenném neki valamelyik csomagot most,csak kérdés melyiket?Standard vs Deluxe?Előre is köszönöm a segítségetket.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Jòk ezek a botok, legalàbb van sikerélmény.
-
orc88
őstag
Amióta skill based matchmaking van nincs platform és input szerinti megkülönböztetés.
-
30z.Samu
félisten
Tehát legfeljebb csak controller-esekkel dobhat össze. Na ez így jó is elméleti síkon, gyakorlatban tegnap csak pislogtam amikor olyan gyorsan fordult meg az egyik, másik tag, mintha egeret rántotta volna. Oké, csak Team Rumble volt, challenge-eket csináltam, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #4258 üzenetére
Bizony...PS4-en elég jól működik az egér + bill. kombó nekem is...kezdetektől úgy játszom.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
Ja igen, kérdés. Mikor a PS-en először elindítottam a Chapter 2-t, engedélyeztem a CP-t. Ezzel akkor magamra szabadítottam az egeres emberkéket is? Azért kérdezem, mert van, hogy konzolon játszom és van, hogy 1-1 player feltűnően gyorsan mozog. Oké, én sem vagyok egy űber játékos, controller-esek között is bőven akad aki nálam gyorsabb, jobb. De mégis kicsit furcsállom 1-1 emberke olyan hamar megfordul és lelő..van hogy fel se fogom mit csinált, csak annyit látok hogy meghaltam. Aztán este azon gondolkodtam, hogy azzal az engedélyezéssel lehet jöttek az egeresek is.
Sic Parvis Magna
-
orc88
őstag
Megint rákerestem és igen, így van ahogy írtam.
Bővebben, szép sorban:
v9.40 patch notes
Epic blog post about Currency for Non-Founders
Videó formájában"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #4251 üzenetére
Még mindig nincs kész, nem véletlen Founders Pack az amit megveszel. Én erre mondtam hogg kàr hogy túlnőtt rajta a BR és Skin + BP-ből ömlik be a pénz, mert el van hanyagolva az STW teljesen. Erre a nagyobb designvàltàsra is kb egy évet vàrtunk. Az utolsò city Twin Peaks kész sem volt, csak a vàza. Ez nem tudom hogy azòta vàltozott e.
-
orc88
őstag
Ez boxon komplikált, én sem láttam át anno, hogy pontosan miért van erre szükség de akik aktívan olvassák a topikot talán a 9. szezon során láthatták azt a patch noteot (Arpi kollega is kirakta kép formájában) miszerint onnantól kezdve csak azok tudnak vbuckot kiszedni stwből akik fizettek a játékért. (Founder)
Utólag kiderült, hogy erre azért volt szükség mert boxon valahogy működésre lehetett bírni valami family share / account összekötögetéssel a StW-t egy másik accounton is egyidőben, így 2x tudta farmolni a napi vbuckot.
Dióhéjban tehát van egy accountja ami valamilyen úton-módon jogosult a Stw-re, de nem fizetett érte ezért upgradelni kell Founder packra, hogy vbuckot is kapjon.
-
30z.Samu
félisten
Már jó ideje ígérik hogy ingyenes lesz, azóta sem lett az. Kriszhadvice a minap el is mondta erről a véleményét, elvből nem veszi meg. Mivel az Epic egyszer tett egy ígéretet hogy ingyenes lesz, de azóta semmi változás. Ha valamilyen formában közölnék, hogy bocs, de mégse lesz az, akkor azonnal megvenné. Valahol ez az álláspont is érthető.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
Aztat írta a kolléga hogy külön van az ingyenes, meg a founders pack.
Tehàt az ingyenessel nem tud skint tàskàt vbucks-ot farmolni. Tudtommal a fizetősben sincs skin meg tàska.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ingyés lett a STW? Most írtàk Xbox topikban.
-
orc88
őstag
válasz 30z.Samu #4241 üzenetére
Legminimálisabb időbefektetés:
1. és 2. nap belogolsz, begyűjtöd a napi jutalmat, megnézed mi a napi quested (ha nehéz vagy pö**ölős elcseréled)
3. nap belépsz, ha jól csináltad megvan a max. 3 napi küldetés és egyben letolod őket, általában max. 2x15perces meccs alatt megvannak ha nem dobott nagyon rosszakat."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Draken
őstag
Én is próbálom gyűjteni a vbuckokat, de már kevésbé játszok az stw-vel, csak a napi belépés maradt. Habár most is van ~2500vbuck, nem is merek belőle költeni, de ez a delirium skin nagyon bejön újra bele kéne lendülnöm stw-be
-
orc88
őstag
válasz elder troll #4229 üzenetére
Épp most csinálom, Plankerton legvége
-
-
kicsako
őstag
Sziasztok.
A ps4 controlleres fortnites bundle kód bármilyen platformon felhasználható? -
orc88
őstag
válasz elder troll #4217 üzenetére
Ma is van 110 buck alertekben
Ezúttal mindegyik rajta is van a térképen.
Régebbi Twine és canny mapon rendszeresen jelzett olyat ami nem volt megtalálható. Chapter 2-ben nagyjából fixálták, a tegnapi volt az első alkalom, hogy rosszul jelzett valamelyikre."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Krisz0418
őstag
válasz zolee06 #4223 üzenetére
Pcn vagy konzolon dobál titeket?
Tegnap a szokásos délután 1orai ébredes után (folyamatos műszak előnye) hulla kómasan első game 17killel hoztuk öcsémmel 😁 aztán nem ment ilyen jól már 😂
-
30z.Samu
félisten
válasz zolee06 #4221 üzenetére
Nekem ezt akkor dobja ki, ha nézni akarom azt, aki megölt. Egy ideig engedi, aztán kidob a lobby-ba.
Közben haverral is jött egy win, így ma kettőt szereztem. Nem tudom mi történt, ma ment. Oké, ehhez az is kellett, hogy a játék hasonló játékosokkal dobjon össze, bár haver jóval ügyesebb és így erősebb ellenfeleket is kaptunk. Hozzá képest nagyon noob vagyok, de azért tudtam segíteni neki.Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Mentem az előbb egyet controller-el, hű de elszoktam tőle, amióta PC-n nyomom. Ez is okozta a vesztemet, ha kicsit ha jobban hozzá lennék szokva meglett volna a srác, akivel harcoltam.
Sic Parvis Magna
-
orc88
őstag
válasz elder troll #4217 üzenetére
Az megvan, de elvileg van egy industrial is.
-
elder troll
őstag
94-es ghost town-os retieve the data küldetés ad 40 játékpénzt.
Ezeket amúgy hol találod? Régebben linkeltél egy oldalt, de nem fogom átnézni az összes hsz-ed.(#4218) orc88
Köszönöm a linket, azt én sem látom. Anno amikor néztem, akkor is már egy lejárt dolgot mutatott, vagyis akkor sem találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
StW
Twine-ban csak én nem látom az egyik 40VBuckos Fight Cat. 4 Storm alertet?
Elvileg 94-es PL és Industrial park, de én nem találom a térképen.."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
válasz BigBlue69 #4211 üzenetére
Közös Epic accounthoz kell kapcsolni a PC-t, PS-t, boxot, hogy meglegyen a StW és minden kontent az összes platformon.
Boxon is ugyanannyi a pack, és még egyszer: csak PS-re vonatkozik a vbuck korlátozás.
-
BigBlue69
őstag
Még 1 apróság.. Ezekből a lámákból nyitható valami amit Br módban használni lehet?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
BigBlue69
őstag
Igazából pont Ps a lényeg.. Csak mint xbox-ra 6000 a nagy pack.. addig ps-re és pc-re annyi a kicsi..
Valahol bekell állitani h legyen összekapcsolva? Vagy első inditáskor beadja ugyis?
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok. Ha xboxra megveszem a save the worldot ugyanúgy tudom használni ps-en és pc-n is?
-
manu75
aktív tag
válasz zolee06 #4205 üzenetére
Tegnap megkaptam. Csapdákat igazából mind kelleni fog szerintem. Amit legtöbben használnak fali csapdákból talán az ágyú, az ököl, menő a sound trap amire táncolnak a huskok, én a fényképezőset is szeretem. Mennyezeti a gáz csapda meg a gumi eső ezt lehet magasabbra is tenni. Alap csapdák meg ami feldobja a huskokat, tar pit, meg az a tűs csapda meg a fagyasztós. Szóval majdnem felsoroltam mindet. Időigényes a játék, már több mint egy éve játszom és még mindig van mit fejleszteni fegyvert és csapdát is. Az item shopból ha van rá arany a legendary fluxot meg azt a csavarkulcsos re-perket vegyétek meg mindig abból nincs olyan, hogy elég. Aztán nagyobb szinten jönnek jobban a cuccok az arany is. A storm shield defense meg igazi kihívás, hát még a wargames.
-
zolee06
tag
Amúgy csapdák közül melyiket érdemes fejleszteni vagy mindegyiket ajánlott?
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
manu75
aktív tag
Nincs mit, szívesen. Legalább ki tudjátok próbálni aztán ha valamelyik nem is jön be később nem kell fölöslegesen fejleszteni. Maradt még bőven nyersanyagom igazából vagy 30-40 slotot foglalnak el a 4 csillagos cuccok és már csapdákból is tele vagyok nem tudom hova pakolni. Máskor is készítek szívesen.
-
GEIL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest