Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére
BattlePass-t most én sem veszek, esetleg ha sikerül eljutni a 100-as szintig, de ettől a Pass-től most nem vagyok elájulva és még finoman fogalmaztam. Az viszont vitathatatlan hogy grafikailag folyamatosan fejlődik a játék, egyre jobban kiismerik az Unreal Engine 5-öt.
-
30z.Samu
titán
válasz
mcwolf79
üzenetére

Most én is felhúztam Magam, de nem éppenséggel ezen. "Szabadságomat" töltöm, gondoltam akkor ha már ennyire bele kell jönni a játékba, akkor most van időm. Meg igazábók kedvem is volt játszani. Nagyjából most már képben vagyok a fegyverekkel, de baxxa meg a jehova, játszottam 6 meccset, ebből 5-ön második lettem és úgy hogy az elsőnek 20-50hp marad, tehát shotival még egyet belelövök és win. És az ember ne kapjon agyvérzést...

-
válasz
mcwolf79
üzenetére
Kb. 20 órája.
- Flowberries grant more shield.
- Increased damage for the Ranger Pistol, Shield Breaker EMP, and Ballistic Shield pistol.
- Snowball Launcher mag size reduced.
- Thunder Burst SMG mag size increased.
- Reduced the drop rate of the Reaper Sniper Rifle.
- Striker AR deals less damage.
- The circle indicating a Medallion holder is smaller.
- Medallions now have a brief delay before shield regen begins, have slightly reduced regen rates, and no longer refill 100% Shield (unless you have all 5).
- Holding multiple Medallions increases how much shield can be refilled. -
-
paatrick
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ez a hógolyólövő lesz. Van még hóemberfej amit ha eldobsz robban vagy hóember lesz belőle. Meg a giga ajándék doboz. Bárcsak eggyel több cuccot lehetne magaddal vinni, nagyon bírnám.
Így marad az AR, AR, sniper, heal, shield
bár most az auto shotgunt is próbálgatom.Múltkor valamelyik karakternél meg volt valami cucc hogy álcáz engem. Mondom mi? Kifizettem és átváltoztatott egy fotellé
nem is tudtam hogy ilyen is van. Rendesen futni is tudtam fotelként. Kb 2 percig kitartott. Mondjuk egy top3-ban vicces lenne bejátszani. -
orc88
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
XBox oldal szerint 5 pm. PT / 8 pm. ET, mindkettő másnap 2:00 helyi idő, de ezekbe az össze-vissza megadott időzónákba már én is belekavarodok, lehet ingame normálisan írja...

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

bár most az auto shotgunt is próbálgatom.