- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Gyereknek is most lett meg 100.
-
Sefneni
őstag
Gratula srácok.
Én ezzel a hülye autós küldetéssel szenvedek.
-
Na lvl 100 nekem is. Végre...
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Save the world játékosoknak mondom elsősorban:
"Hemlock" shematics bekerült a mai item shopba...epic...600 aranyért.
Aki ismeri ezt az erős smg-t, szerintem annak nem kell bemutatni. -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
van esetleg olyan játékos aki szívesen menne csapatban? Inkább az idősebb korosztályt preferálnám, nincs bajom a fiatalokkal csak más az érdeklődésünk, meg vérmérsékletünk. -
Sefneni
őstag
Hivatalos: 5-én érkezik az autós update.
-
Rinkasime
tag
Köszi mindenkinek!
-
GEIL
addikt
válasz
Rinkasime #7177 üzenetére
szia !
A Season minimum 2 hetet tolódik szokás szerint...szóval szeptember 2. hete környéke lesz a vége......Még van mit csinálni nekem is, mert level 62-nél járok....
BR-t hanyagolom most csúnyán, STW-t húsvét óta feltornáztam 54-ről 130-as power levelig (level 310 mellett persze).
-
Rinkasime
tag
Skacok! Meddig tart ez a season? Bp lvl 50-es vagyok és a szezon végéig kiakarom farmolni
-
draco31
veterán
Milyen egyéb ilyen kis küldetés van még? Van valahol egy lista? Elértem ma a 100-at, így van most már idő mással is foglalkozni
-
Golden9
veterán
A Téma összefoglalóban találtam két javítanivalót.
"A játék Early Access fázisban van, várható megjelenés a legfrissebb információk alapján: 202?.??.??."
A "(StW) Twine Peaks segítő térkép" linken lévő térképet törölték.
-
Sefneni
őstag
Na ma meglett a BP 100-as szint.
Ahogy néztem, innentől már csak heti küldetések kellenek a skinek kimaxolásához.
Remélem azért időközben lesznek még más jellegű küldetések is.
Más:
Mentem Team Rumble meccset, és felhozott valami olyat, hogy a gyűjtsünk össze 3 alkatrészt, miután a csapattársam összegyűjtötte (?), pedig kiírta, hogy starting rocket (??) 1/2. Ez valami készülő event vagy LTM lenne? Vagy megint valamiről lemaradtam? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Egy laptopon futtatnám a játékot.
A processzor ok (Core i7), DE
a dedikált videokártya scak egy Nvidia GT710-es 2GB memóriával.Minimális beállításokkal azért adja a min. 30fps-t?
Youtube-n vannak fent videók, ránéztem.
Hááát... felejtősnek mondanám. -
Benn a Galaxy skin a shopban!
-
-conrad-
addikt
Bocsi, lehet rosszul írtam le. Van egy ghost acc, ami akkor keletkezett amikor a switchen el lett indítva a game epic acc nélkül. Ezt az accot nem uppoltam, hanem létrehoztam egy újat. Azt szeretném most, hogy ne upgrade-elni kelljen a ghost accot, hanem mergelni egy már meglévő epic accounttal. Az sem gond, ha így elveszne a progress, az a 20-30 battlepass level nem sok, de jelenleg egy ghost accon fut switchen a game ami nem tetszik.
Két megoldást látok:
PC-ről epic oldalon upgrade-elem a ghost accot egy teljesre egy ideiglenes email címmel, majd unlinkelem a switchet és törlöm. Ekkor a switchen gondolom újra kér auth adatokat, akkor már a frissen generált de hosszútávra tervezett accal lépek be.Valahogyan a ghost accot szinkronizálom egy epic accounttal. Nem is értem miért nincs erre lehetőség, miért csak újat lehet megadni, nem lehet egy már létezővel összeolvasztani akkor is, ha switchen az első belépéskor nem adtam meg.
-
orc88
őstag
Lassan heti szinten feljön ez az össze-vissza linkelgetés.
Hétvégén írok erre egy választ és onnantól azt linkelem, vagy összefoglalóba rakok egy új bejegyzést. -
orc88
őstag
-
-conrad-
addikt
válasz
-conrad- #7155 üzenetére
Bocsi, lejárt..
A nameless account is when your console account is connected to an Epic Games account without an email, password, display name, and first or last name. This means that when you first played using your console, you selected not to register for an Epic Games account. We automatically create an Epic Games account for you that uses your console login credentials to access the account. This allows you to play and save your game progression and purchases for the next time you play on that console.
To resolve this error message, we recommend you upgrade to a full Epic Games account.
Note: We strongly recommend you do not disconnect your console account from the Epic Games account we created automatically for you. If you do this you will lose access to your game data when you play from that console.Tehát kreáltak egy nameless accot, amit upgradelni kellene. De van itt egy kész acc, csak össze kellene kötni vele. Erre van megoldás?
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
kellene egy kis segítség.
Van egy switch, erre regisztrálva van egy nintendo acc az emailemmel. Felraktam a fortnite-ot rá de nem emlékszem, hogy hogyan kreáltam accot hozzá. Nem jött be, letöröltem.
Feltettem PC-re, itt egy epic accounttal léptem be, ez azóta is használatban van.
Újra felkerült switch-re, mert a gyerek szeretne vele játszani, de egy gagyi névvel és ismeretlen acchoz regelve.
Szeretnék egy új accot használni hozzá, regeltem egy epic accot de nem tudom, hogyan tudnék belogolni vele, nincs opció, hogy cseréljem. A youtube-os videók nem segítettek sajnos.
Mit kellene csinálnom, hogy egy új accal tudjak játszani a switchen?
Az újonnan kreált epic accal belépve PC-n az epic oldalára, ha linkelni akarom a switch-et azaz a nintendo accot, akkor azt írja ki, hogy az már linkelve van egy másik acchoz... -
Sefneni
őstag
Érkezik a játékba a Hulk és Iron Man "pickaxe"
Mindössze annyi a dolgunk, hogy PS4-en vagy Xbox One-on kipróbáljuk az új Avangers játék bétáját, és néhány kihívást teljesítünk a játékon belül.(Később ezek a tárgyak elérhetőek lesznek az Item Shopban)
-
alite
senior tag
válasz
-secret- #7144 üzenetére
Augusztusban jön ingyen két Avengers pickaxe, viszont Marvel Avengers bétázni kell hozzá PS-n vagy Xbox-on. Lesz open beta mindkét platformon.
-
GEIL
addikt
Kell egy olyan mobilteló ami képes futtatni a játékot, játékot fel kell rá tenni és venni rá még vbucks-ot ( a ps4-es egyenleget nem mutatja) ha kevés a mennyisége.
Akár mobilnetről is játszható.....Nekem pl Huawei Mate10 pro-n megy...fiamnak Huawei P20 lite van, azon már nem indul el.
de enyémről bármikor be tud lépni
( mobilról csak Battle Royale elérhető ! ) -
DVlad
őstag
Urak!
Van olyan lehetőség, hogy játékon kívül, mobilról vásárlás a honlapon? Én nem találtam.
Elutazás esetén a switch nem lesz netközelben, viszont van egy olyan félelme a fiamnak, hogy talán pont akkor lesz egy figura 1 napig kapható, és akkor lemarad róla.
Előre is köszönöm! -
Golden9
veterán
Sziasztok!
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #7130 üzenetére
Nagyon remélem....megvárom az első PS5 teszteket, hogy lássam mit mutat a játékkal.
Battle Royale tuti jó lesz...de engem a Save the world futási sebessége érdekel...
uncap framerate-tel eldöcög 19-59 fps-sel...de kemény csapdázással és rengeteg zombival erősen szaggatós laggos...vacak 19-23 fps-sel fut....se mozogni, se célozni nem lehet így.......a képi látvány oké, csak erő nincs már a PS4-ben azt egyben megjeleniteni.....
Eddigiek alapján a PS5 nyers erejével nem lesz gond....az remélem kirázza majd fix 60 fps_sel.
Sajnos az árából esetleg egy csak fél PC jönne ki....vagy annyi se...úgyhogy nem mindegy mennyit kell befektetnem az következő 3-5 év Fortnite játékra. -
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #7127 üzenetére
Pár hete olvastam "epic games közleményt", hogy a jeléenlegi konzolgenerációt is támogatni fogják még....túl nagy a játékostábor ezeken a platformokon is.
PC most ---> UE4, DX11/12 és "EPIC látvány" ...akár 240 fps felett is
PS4 / Xbox One most ---> UE4, DX11 és "medium-high látvány" .....max 60 fpsPC jövőre ---> UE5, DX11/12 és "EPIC látvány"....akár 240 fps felett is
PS5 / Xbox SeriesX jövőre ---> UE5 DX12 és "EPIC látvány" ....remélem atomfix 60 fps
PS4 / Xbox One jövőre ---> UE4 DX11 és "medium-high látvány" ....."max 60 fps"..inkább kevesebb -
Bazsi1987
őstag
Szerintetek mi lesz a fornite sorsa ps4-en meg switchen ha az engine vált unreal 5-re? Erről van valami hír?
-
Rinkasime
tag
-
feca1130
csendes tag
-
GEIL
addikt
válasz
feca1130 #7114 üzenetére
Ok....internetre kábellel vagy wifivel csatlakozol ?
Tapasztalat szerint magasabb pingek és nagy laggok vannak wifivel való játék közben.
(PC-n és konzolokon is tapasztaltam.)
Ha ez is oké nálad, akkor egyszerűen a játék most ilyen...voltak jobb időszakok is, de most vannak hibák benne. -
feca1130
csendes tag
Sziasztok !
Olyan problémát tapasztaltam hogy a legutóbbi frissítés óta kb vagy lehet kicsivel később de FPS problémáim vannak amik eddig nem voltak egyáltalán főleg a meccs elején és nem tudom miért mert a a COD Warzone teljesen hibátlanul megy drop mentesen semmi hiba nincs meg más játéknál se. Nem tudom hogy a Fortniteba van akkor a hiba vagy valami beállítás ? driverek mind frissek azokat is néztem. remélem találkozott már valaki ilyen jellegű hibával és van rá megoldás.
Válaszokat előre is köszönöm ! -
Rinkasime
tag
Remélem lesz IOS kupa is azt meg merném próbàlni.. ugyanis az XS-emen medium fix 60fpsel meg egy xbox controllerrel elég jól ment
-
Hando
tag
Ez a galaxy cup egy rakat sz.. tele van csalokkal akik kontrollerrel nyomják a telefonon 5 mecs után 17 pontom van (olyan optimalizálatlan a játék s10+-n medium beállítás 60 fpsre van állitva simán leugrik 7-8 fpsre)
-
30z.Samu
félisten
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy az Item Shop-ban kb csak a csákányokat érdemes nézni. Legalábbis én mindig találok egyet-egyet, amit szívem szerint megvennék, csak ezekre tényleg rámehetne az összes Vbuck-om. Egyfelől tök jó, mert vannak jó pofa csákányok, másfelől meg kicsit szomorú, mert az outfit-ek meg bitangpusztulatosan fostosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 4
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest