- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #4496 üzenetére
Én párom fiókjával szoktam ezt csinálni
Bár néha megsajnál és beáll játszani velem.
-
Sefneni
őstag
Képzeljétek, valamelyik nap meglett az első "igazi" solo win-em is Xboxon
(Ugyan múltkor már sikerült telefonon, de ott úgy éreztem, hogy több bot volt ellenem.)
Kár, hogy már megvolt az esernyő
Ezektől a heti küldetésektől amúgy rosszul vagyok... Élessz fel csapattársat, heal-elj csapattársat.. Az olyan antiszociálisokra nem gondolnak, akik egyedül játszanak? -
Årpi
őstag
Az ír dologgal "nincs probléma", mert a Microsoft fizetéseim mindig ott kötöttek ki. Az fix, hogy valamilyen xboxos vásárlásról van szó, az Epic Payment Historyba nem biztos hogy megtalálod. Nézd meg itt:
https://account.microsoft.com/billing/orders/
-
ádám666
friss újonc
A segítségeteket kérném!
A story röviden:
Vásároltam egy V-buckot (2000 Ft értékben) és azóta nagyon sok pénz levonódott a kártyáról. A számla történetben a Microsoft*XBOX különböző összegekkel vonja minden nap. Az OTP úgy nyilatkozott hogy egy ír számlára történik az utalás.
1.Kártya letiltva
2.Epic Payment Historyt üresHogyan tovább? Kit kell ezzel kapcsolatban keresnem?
Légyszíves segítsetek!
Köszönöm előre is! -
zolee06
tag
Este valaki STW-?? GEIL-el mennénk egy pár kört ha valaki szeretne még jönni akkor 😂 jöhetne!!
-
orc88
őstag
Semmit nem lehet már tenni ilyenkor...
Supportnak is értelmetlen írni, mert a shop-ba pontosan az ilyen esetek miatt hozták be azt a változtatást, hogy ha valamit megvásárolunk, akkor vissza tudjuk kérni az árát mindaddig amíg el nem hagyjuk az adott shop képernyőjét.
Innentől kezdve nem lehet "véletlen" vásárlásként beszélni róla, mert több lehetőség is adott volt a visszatérítésre. -
pn4hvq
senior tag
Újabb kérdésre keresem a választ: a fiam a megszerzett vbuckjaiból akaratlanul megvett valami skint. Azt mondta, hogy csak meg akarta nézni, hogy milyen változatai vannak, de valamiért egyből sikerült megvennie
. Jó, Google azt mondja, 3x vissza lehet kérni téves vásárlás miatt. Juhé, megyek a gépéhez, elkezdem neki mondani, hogy van ilyen lehetőség, erre felel: tudja, 3 lehetőség van, de már mindet elsütötte táncok refundolására
.
Milyen lehetőségeim vannak még? Supportnak írni és kérni a refundot? Valaki csinált már ilyet és milyen végkifejlettel?
Köszönöm a választ. -
Draken
őstag
Aki leroyclub néven felvett én invite-olt, elnézést, hogy nem mentem, de hol dolgom van közbe, hol játszom és a küldetéseket végzem ki
-
huby80
senior tag
másnál is eltűntek a lépés zajok? ha kikspcsolom a 3D headphones audio t akkor jo de bekapcsolva nem hallom az enemy lépést
-
Årpi
őstag
válasz
markknight #4471 üzenetére
Valszeg csak a "rendes" heti küldiket nézi, nálam is ez a szitu.
-
markknight
veterán
válasz
BigBlue69 #4470 üzenetére
Lehet elbeszélünk egymás mellett, inkább felvettem telefonon gyorsan. Hat challenge megvan, de mégsem tudom feloldani a fehér bácsit. Pedig az is egy mission, az Unfused.
https://streamable.com/5rxyd -
BigBlue69
őstag
válasz
markknight #4469 üzenetére
A 100-as skin ruházatának a megszerzése lesz szerintem a betűk utána többi stage.
-
markknight
veterán
Megvan minden challenge most, meg a lvl 100 bp is. Viszont a fehér 8ball kinyitásához 6 mission kell azt hiszem. Úgy gondoltam, hogy a 100-as skin ruházatának megszerzése is egy mission, mert ott van kint mint a többi között. Erre nem, várnom kell a heti challengekre
Egyébként tegnap megint nyertem soloba, utána squadba is, majd átmentem Apexezni és ott is. Sikeres nap volt tegnqp
-
Wesder
titán
Raven + Ravage újra a shopban és jöttek új Dark Rex és Tricera Ops skinek is.
-
Årpi
őstag
válasz
markknight #4464 üzenetére
A Bao Bros megjelenésére elég nagy esély van 1-2 héten belül. Jön az átalakított Food Fight LTM állítólag
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #4459 üzenetére
A Pump jó volt ilyen téren, viszont sose szerettem, rohadt lassan tölt újra, a Chapter 2-vel meg még gyengébb is lett. Utálom, de ha nincs más, akkor kénytelen vagyok vinni. Ahogy kapok szembe jön akár egy szürke Tactic, viszem is.
-
markknight
veterán
válasz
30z.Samu #4452 üzenetére
Én a fegyverek szórásán valamit módosítanék, mert totál halál az egész. Shotgunnal nincs baj, ott 1-2 lövés közelről és bumm. De távolra.. Van hogy senkit nem találok el messzire, pedig középen a célkereszt, hiába próbálom jobbról-balról mindenhonnan kideríteni, hogy mi a logika mögötte, nem jövök rá. Lutri
-
orc88
őstag
-
30z.Samu
félisten
Lesz az jobb is.
(#4451) markknight: Van, hogy én is így nyomom. Keresek egy távoli helyet, attól függ hova megy a busz (már van 1-2 bevált hely, ahova szoktam menni), amikor kinyitom az ernyőt akkor körbenézek, hogy jönnek-e még, ha igen hányan. Ha mondjuk egy ember jön, akkor próbálok kb oda landolni, ahova Ő és rámegyek, akár csákánnyal.
Aztán jön a loot, ahogy sikerül, közben próbálok leskelődni meg hallgatózni, hogy jönnek-e. Ha végeztem elindulok a kör felé, de nem mindig megyek be egyből, van hogy várok egy kicsit, had menjenek és irtsák egymást a többiek.
Aztán jön a helyezkedés, ha esetleg látok valakit, akkor kedv vagy loot függő, hogy rámegyek-e vagy nem, van hogy bejön, van hogy nem.
Aztán a Top 25 körül már nem igen harcolok, csak ha muszáj. Top 10 fele pedig próbálom úgy csinálni, hogy ne velem legyenek elfoglalva, közben próbálok infót szerezni a többiek pozíciójáról. Általában így a Top 5 megvan, igaz nem sok killes, de véleményem szerint nem is ez a lényege ennek a játéknak, hanem a túlélés. De így is elég izgi tud lenni néha...
A végjátékon kell még csiszolni, mert többször utólag jövök rá, hogy az adott szituációt meg lehetett volna oldani kicsit másképpen is és akkor nagyobb eséllyel nyertem is volna.
Viszont azt látom magamon, hogy harc terén kicsit fejlődtem. Ugyan nem építek úgy, mint az állat, sokszor le is építenek, de próbálom felmérni a lehetőségeimet és aszerint cselekedni, egyre többször van olyan, hogy én jövök ki győztesen annak ellenére hogy nem nagyon vagyok jó építésben.
-
30z.Samu
félisten
Úgy néz ki ma ennyire futotta, többször voltam második, ma nem a win napja volt.
-
30z.Samu
félisten
Ez sem rossz tipp.
Én ma azt csináltam többször is, hogy elkezdtem építeni, persze leépítettek mert ugye miért és én lennék a gyorsabb.
Megállok, lemegyek és csákánnyal szétvágom az alapot. Leesik, közben lövöm, meghót. Persze nem mindig jön össze, mint ahofy ma nagyon nem akar jönni a win sem. Többször voltam második, utóbbi eléggé felhúzott ezzel a gliccsel.
Pedig telibe kapta volna és win.
-
orc88
őstag
válasz
30z.Samu #4443 üzenetére
Inkább rambo ha a 2 közül kell választani, de én sem ugrok nekik mint süket a csengőnek amint meglátom őket, hanem meggyőződök róla, hogy a storm nem fog bezavarni, illetve le tudnám e gankelni ha odébb megyek esetleg pár métert. Előnyünkre kell fordítani a terep adta lehetőségeket is.
Viszont amint adott a lehetőség 8-10 golyó AR, ramp rush, smg, shoti, profit.
-
30z.Samu
félisten
Ti melyik játék stílust preferáljátok? A Rambo módot vagy a sunnyogósat?
-
barcabome
aktív tag
válasz
Fecogame #4441 üzenetére
Ettől az esettől egy kicsit üldözési mániám lett, úgyhogy én is rátoltam mindhárom email címemre az sms beléptetést meg az email címenkénti 10 db biztonsági kódot.
Mondjuk ezt a módszert a PSN accomnál már használtam eddig is, mert ott meg leteszteltem anno és át lehet írni visszaigazolás nélkül az email címet.
-
barcabome
aktív tag
Közben megvilágosodtam. A gmail a telefonszámmal és a biztonsági email lehetőséggel csak attól véd, ha elfelejted a jelszavad...
-
barcabome
aktív tag
Hát nem tudom, olvasgattam nagy "szaki" fórumokat, ott olyanokat olvastam, hogy még a 2FA is simán kikerülhető. Meg pl PlayStore-ban is csak a sírás megy a google authenticator alkalmazás alatti kommenteknél, hogy egy rakás sz.r az alkalmazás. Emiatt nem is mertem beállítani.
Pl nekem most néztem meg Fortnite-ban be van állítva, hogy küldjön megerősítő kódot emailben a belépéshez, viszont nem küld semmit, csak simán belép, amikor beírom a jelszót.
Viszont azt tényleg nem értem, hogy Gmailre be van állítva a telefonszám, akkor azt hogy, vagy miért lehet módosítani anélkül, (ha egyáltalán lehet) hogy sms-ben vissza kéne igazolni egy kóddal.
On: Előbb endgame-ben 5-en voltunk, bent voltam egy kis házban, pont rám szűkült a kör. Volt nálam egy csomó csapda. Teleraktam vele a szobát, elbújtam a WC-ben. Jöttek is szépen sorban, 3 kill jött is így, de sajnos csak 2. lettem, mert a végét elbénáztam.
-
orc88
őstag
Egy dolgot lehet:
Email fiókot minél nagyobb biztonságban tartani, minden hitelesítést bekapcsolni hozzá.
Én pl. mindig emailt kapok a gmailtől, ha valamilyen új eszközről lépek be, vagy be se engedi azonosítás nélkül.
Ki lehet kerülni, csak körültekintőnek kell lenni.
Ha az email biztonságban van, akkor a felhasználói fiókok is 99%-ban.
Epic pl. útólag valószínűleg a vbuckot is visszaadja, ha utólag kiderül, hogy tényleg más használta az accountot jogsulatlanul. -
barcabome
aktív tag
Próbáltam neki segíteni, egyszerűen elképesztő, hogy csak úgy át lehet írni a telefonszámot és a biztonsági email címet is. Kérdem én, akkor mi értelme ezeknek a biztonsági dolgoknak, ha úgyis átírják, amint bejutottak az email fiókba? Olvastam, hogy kb. 10 évvel ezelőtt még úgy is vissza lehetett szerezni a gmail fiókot, ha tudtál egy korábbi jelszót. Ma már ez sem működik. És semmi telefonos ügyfélszolgálat vagy bármi... Engem már próbálkozni sem enged a helyreállítással, mert túl sokszor próbálkoztam, de a kis nyomi, aki lenyúlta a profilt meg vígan játszik, vagy már le is nyúlt a vbucks-okat.
-
Wesder
titán
Ugrottam kettőt PS-en, 2.-ra win 9 killel Viszont 2k V-Buck hiànyzik.
-
barcabome
aktív tag
Velem az a "baj", hogy én inkább meghalok, minthogy bujkáljak. Akármennyire is béna vagyok néha engem a minél nagyobb pörgés felhúz és akkor megy bármilyen lövölde játék igazán. Itt Fortnite-ban is mindenki mondja, hogy "high ground", aztán simán lelövöm a felettem lévő embert is, csak nekem ott lent a földön mozognom kell, hogy érezzem a bugit. -
Wesder
titán
válasz
barcabome #4425 üzenetére
Nekem 5 csapdàs killem volt végjàték felé. Az autòszalon bejàrat felé tettem kettőt, a màsik oldalra még kettőt és bebujtam a sarokba. Néha kinéztem hogy jön e valaki, akkor csak felélőttem és hagytam hogy meglàsson. Vissza a sarokba, a szerencsétlen meg befutott a csapda alà.
-
barcabome
aktív tag
Köszi az infót. Mondjuk csak érdekességképp kérdeztem, nekem fontosabb a játékélmény, mint a győzelem.
Szóval hamarosan Liquidman is on!
Amúgy top 2-be iszonyat könnyű bejutni. Az igazi harc az végén az 1v1. Grafikailag meg játékmenetileg mindig is bejött a játék, csak a sok hiperaktív miatt utáltam a BR-t. De ez így nagyon király, hogy nem kell a sok kockafejűvel harcolnom, hanem csak az imitátoraikkal.
Pl előbb egy házban hallottam, hogy van valaki, de tett is róla, akkora arca volt a gyereknek, hogy vagy 5 percig nyomatta a táncokat meg nagyképűsködött. Mondom ez profi ott hagyom inkább, de előtte leraktam egy csapdát az egyik plafonra. Kb 2 perce ott sem voltam már a háznál és jelezte a game, hogy kapás van.
-
barcabome
aktív tag
Közben kifarmoltam STW-ből a Battle pass-t. Mostmár mehet a móka.
Egyébként azt tudjátok, hogy működik a hitbox? Az lvl 20-tól feloldható, általam csak liquidman-ként nevezett skin nagyon tetszik. Az addig oké, hogy nagy darab meg kb. világít a fűben, de a hitboxa is nagyobb, vagy az egységes minden skin esetén?
-
azanyja
újonc
A Gmailnek nincs support email címe, ahová lehetne írni, csak fórumok és gyakori kérdések, ahol ilyen probléma nincs feltüntetve. Ezekre a helyekre írtam, de semmi nem történt, természetesen.
-
barcabome
aktív tag
válasz
azanyja #4413 üzenetére
A Gmail-el nem tudod felvenni a kapcsolatot? Ők elvileg látják, hogy eddig helyileg honnan volt használva az email fiók és emiatt biztosan hinnének neked, legfeljebb, ha kérdezik megadod az eddig a fiókhoz kötött telefonszámot és azzal igazolod, hogy te vagy a tulajdonos.
-
azanyja
újonc
Köszönöm a válaszokat! PC-n van a Forti, ott kellene megoldani.
-
azanyja
újonc
Sziasztok!
Gondoltam, megpróbálok itt is segítséget kérni (a hosszas netes keresgélés eredménytelen volt), hátha valakivel történt hasonló eset.Tegnap feltörték a fiam gmail fiókját, azonnal megváltoztatták a jelszót, a mobilszámot és a másodlagos email címet is. Így a Fortnite fiókba sem tud belépni, mert oda is kb azonnal beléptek és megváltoztatták a jelszót. Valószínűleg erre utaztak, mert egész szép összeget töltöttünk fel már a játékba az évek során
. Az Epic games supportnak írtam, segítőkészek, de csak akkor tudják visszaállítani a fiókot, ha belépünk a gmail-be - de ez ugye nem megy. Bármi ötlet? A gmailhez nem ragaszkodunk, de a Fortnite fiók kellene...
Előre is köszönöm!
-
30z.Samu
félisten
válasz
barcabome #4409 üzenetére
Na, gratula a winekhez, GG.
Nekem is Chapter 2-ben kezdtek összejönni a winek, stat alapján dob össze emberekkel a játék, és ahogy elnéztem, eddig elég jól működik ez. De azt hiszem Arénában nincs bot ,ha mindenképp szeretnéd elkerülni a bill+egeres embereket, akkor kapcsold ki a Crossplay-t. Bár ennek az a hátránya, hogy pl Team Rumble nem működik, ahhoz be kell kapcsolni. Egyébként ezt a részét nem igen értem, de hát mindegy...
-
barcabome
aktív tag
Hát én be..a..k. Zsinórban második win. Most azt sem tudtam, hogy már finálé van, akkora pörgés volt a végén.
Most ennyire baráti lett a matchmaking, vagy az új 1ms monitorom miatt van?
Kb nulla építkezéssel jönnek a jó eredmények, korábban is voltam már egyszer második, mikor még nem volt ez az új rendszer, de most valami eszement jó lett így a game.
Csak attól tartok, ha így folytatom bedob a profik közé...
Mikro lagok ellen van valami megoldás PS4-en? 500Mb-s netem van, szóval nem kéne laggolnia...
Első győzelmemnél szakadtam a röhögéstől. A gyerek épített egy várat, bementem alulra, mert előtte pont fightoltam és gyorsan healeltem. Utána mondom én nem bohóckodok itt, kimegyek, azt majd előjön, ha akar. Ahogy kimentem egyből elém utrott fentről, kék autoshotival headshot bumm.
-
barcabome
aktív tag
Üdv!
Olvastam, hogy könnyebb lett a BR. Ma letöltöttem, előbb 2. hely, utána össze is jött az első win egy építőbolond ellen. Csak annyit építek, amennyit muszáj. Sokszor pont az a nyerő, hogy nem találnak, mert nem építek, hanem eggyé válok a környezettel.Eddig utáltam a játékot a sok építgetős hiperaktív miatt, de így, hogy vannak botok meg aránylag hasonló erősségűekkel dob össze, így kezd tetszeni.
PS4-en tolom kontrollerrel, aki szintén kontrollerrel tolja (nem lenne jó, ha bill+egeresekkel dobna össze a matchmaking) és lenne kedve duozni, nyugodtan vegyen fel. PSN: bomeHUN90
Lehetőleg profik kíméljenek, még nagyon kezdő vagyok, nem akarom elrontani más játékát.
Anno sokáig nyomtam a STW-t, de most kezd bejönni a BR-is.
Ja és 29 éves vagyok.
Szerk.: Vagy felőlem squad is mehet, ha összejön annyi ember.
-
BigBlue69
őstag
Tegnap 4 win soloban..
Amiért külön büszke vagyok h abból 2 meccs vége komolyabb harc volt 1 v 1 be.
Végre meg is volt a 10 killes achi.. Köszönöm 5 botnak ezt a segítséget. -
Sefneni
őstag
Képzeljetek, meglett a BR Storm King ernyő
Végre sikerült egy jó random csapatot kifogni, akik egyszerre lőtték a szörnyet és segítették egymást.
Más: Az STW-ben A 2 mellékküldetés (A boszis és a farkasemberes) meddig lesznek a játékban? Az egyikből 1, a másikból 2-3 feladat van még hátra.
-
LBarna19
friss újonc
Köszönöm, megoldva!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje TMR HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje TMR HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bontatlan Iphone 16 Pro Max, 1 év Apple Garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BONTATLAN! Asus TUF RTX 3080 10GB OC GDDR6X videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs