Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #5098 üzenetére
Jobb oldalon a legnagyobb csomagból egy "sith hátizsákot kaptam...."....szóval mindegy a csomag mérete meg hogy milyen hang jön belőle ha rázzuk.....random adja a dolgokat.
-
markknight
veterán
válasz
Monoton #5096 üzenetére
Én azt az ingyenes SW hajót is lecseréltem, mert egyszerûen olyan hangos, hogy nem hallom a haverokat meg semmit se. Értem én, hogy ez az elefánt hang a védjegye, de akkor is.
(#5098) maximilian4: Köszi! Mondjuk ezt bírom az Epicbe, hogy ami az event savát borsát adná, azokat a skineket mindig az event végén kapjuk meg.
-
maximilian4
addikt
válasz
markknight #5090 üzenetére
Elvileg mind a 2 skin a legnagyobb ajándékcsomagban lesz, amire azt írja, hogy hagyd utoljára. Azaz az utolsó nap tudod nyitni és mindenki kegkapja.
-
Monoton
tag
A Falcon glidert nyitottam én is, baromi jól néz ki, de a hipertér ugrás effekt elég zavaró a szememnek. Főleg team rumbleben, ahol percenként nyitogatom az ernyőt.
-
BigBlue69
őstag
Ezeknek a mai Banner Topperes egyéneknek a bannerünktől függően változik legalább a színe? Vagy bilibe lóg a kezem?
-
Årpi
őstag
-
Årpi
őstag
válasz
Sefneni #5084 üzenetére
Papíron elvileg mindegy, de nem lepődnék meg ha kiderülne később, hogy mégsem az
Twittert elnézve ezek közül dobálgat:
Illetve ezt a két outfitet dobhatja még ki:Bár ezeket még senki nem kapta meg, az Epic meg azért szeret igazságos lenni, így lehet ezekre is majd egy fix doboz lesz (állítólag van egy, ami nem nyitható...)
-
Sefneni
őstag
Oké, még egy kérdés.
Mindegy hogy melyik ajándékot választom? Gondolom random hogy kinek milyen jutalmat ad.
Van arról infó, hogy mik nyílhatnak? -
30z.Samu
félisten
Most azt olvastam, hogy jönnek még SW tartalmak a játékba, úgy néz ki egy ideig parkolópályára teszem akkor.
-
BigBlue69
őstag
válasz
BigBlue69 #5076 üzenetére
Mondjuk ez tegnapi:
v11.31 arrives tomorrow. Downtime begins at 4 AM ET (0900 UTC).
Stay tuned for updates when downtime ends. pic.twitter.com/ZKb9DGdbWI -
GERIlla83
tag
válasz
maximilian4 #5072 üzenetére
Én kis naív... Azt hittem az egy nyugis szabadnapomon játszok egy jót
-
Sefneni
őstag
Hát igen, ma sem lett túl extra az Item Shop.
Kivéve ha valaki Crackshot-ra várt. -
GEIL
addikt
Már megint Cryptic....másfél hónap alatt 3x
.....ilyen nincs.
-
törölt tag
Xbox gamer tag helyére kell a fortnite név, amit beírva fel tudom venni a nyertest. Ahogy írtam, az xbox topikban volt egy ilyen adakozás hullám, és az ahhoz tartozó nyereményjáték sablonját "kölcsönöztem" (kértem meg az ottani tg-t a sorsolásra, és az ott használt sablon használatát), szóval azért néz ki így az űrlap. Nem jelentkeztem az ottani játékokra, így ez még nekem is új.
-
törölt tag
5 nyertes lesz, ne kérdezd a sorsolás menetét. Az xbox témában használt sémát szerettem volna használni, és megkértem a sorsolás lebonyolítására az ottani tg-t. Előtte kikértem az itteni tg véleményét az alapkoncepcióról és összegről, illetve adott hozzá még pár tippet.
-
törölt tag
Nem kódot adok, hanem kifarmoltam 10000 V-Bucks-ot, és azt ajánlom fel. Azért kell 21-én kisorsolni, hogy karácsonyig lejárjon a 2-3 nap türelmi idő ajándékozásig.
Anno írtam már ezzel kapcsolatban, csak kiderült, hogy battle pass-t nem lehet így ajándékozni kifarmolt játékpénzből, hanem csak valós pénzért lehet ajándékozni.
Szóval skin és emote lehet az ajándékozás tárgya, és azért lett 2000 a keret, mert annyiba kerülhet a legdrágább skin.
Dec. 24-31. között lehet választani a naponta változó dolgok közül. Szóval ha valakinek nem tetszik a 24-i skin felhozatal, akkor szilveszterig választhat mást. Minden nap gépközelben leszek, hogy át tudjam adni az ajándékokat a nyerteseknek, 26-án kicsit be leszek nyomva, 31-én (szilveszter) délután 4-ig vállalom.
-
törölt tag
Xbox topikban indult egy nagy adakozás, csak kiterjesztettem erre a témára is. Felőlem ps4 júzerek is jelentkezhetnek, csak nem vagyok tisztában az ajándékozással ps4 irányába, illetve a topikban sem vagyok ismerős.
Ha pc-sként tudok ajándékozni ps4 és nintendo usernek, akkor értelemszerűen ők is jelentkezhetnek.
Szóval telefont leszámítva minden platform-ról jelentkezhettek, ha volt hozzászólásotok ebben a témában a nyereményjáték beírásomig. -
törölt tag
NYEREMÉNYJÁTÉK!
elder troll felajánlásában kisorsolásra kerül:
- 5 x 2000 Fortnite Vbucks értékben in-game itemA nyereményjátékokra külön-külön az alábbi oldalakon lehet jelentkezni:
5x2000 Vbucks Nyereményjáték
Jelentkezési határidő: 2019. december 21. 20:00Fontos!
- egy ember csak egy fiókkal regisztrálhat
- a nyereményjáték indulását megelőzően kell, hogy legyen hozzászólása az XO vagy a Fortnite Topikban
- Fortnite név megadása kötelezőA nyertest a játék lezárulását követően itt a PH-n privát üzenetben értesítjük.
Gyerekek nevében lehet jelentkezni!!!Kérdéseket ebben a témában tegyétek fel.
Kiegészítés:
Sorsolás után privátban kapjátok a fortnite játékos nevem, amit minél előbb fel kell venni barátnak, mert 2-3 napig nem lehet ajándékozni. Úgy próbáltam időzíteni, hogy 24-én már tudjak ajándékozni. Egy hétig van lehetőség (dec. 24-31.) kérni az ajándékot (skin vagy emote). Gyerek nevében is lehet jelentkezni, ha nincs regelve ph-n, vagy nincs hozzászólása az adott témákban. -
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5048 üzenetére
Akkor lehet arra emlékszem még, régebben nálam is volt olyan hogy megnyomtam a célzást és ha közel volt, odahúzta. Elengedtem egy pillanatra, megint megnyomtam, odahúzta.
-
maximilian4
addikt
válasz
30z.Samu #5039 üzenetére
Shoti párbajnál én sem, mivel az ads sensi sokkal kisebb, így mikor ugrál körülöttem nem sok esélyem lenne. Egyébként az aim assiston is sokat finomítottak. Régen elég volt nyomkodni az L2-t (nekem zl) és egyből fejre ment a lövés és a spray is visszaállt alapra, azaz első lövés pontossága volt. Na ez már nincs, sajnos.
-
Monoton
tag
válasz
maximilian4 #5021 üzenetére
Ellenem mikor fénykarddal jönnek, szemből átugrom az enemyt, gyors ráfordulok és shotgunnal rálövök
90% bejön
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #5041 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak akkor segít rá kicsit, ha lenyomod az L2-t, ezt sikerült is előhozni, máshol nem tűnt fel eddig. Ezek szerint ez az assist feltűnés mentesen dolgozik, vagy lusta, mint a disznó és nem dolgozik sehogy.
Legközelebb kíváncsiságból kilövöm teljesen.
-
Wesder
titán
Félàras a STW.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #5038 üzenetére
Én controller-el sem igen használom ki az aim assist-ot, pedig be van kapcsolva. Csak akkor használom az L2-t, ha messzire kell lőni, shoti párbajnál nem nagyon.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #5033 üzenetére
neeem.
Csak piszkosul megtetszett ez a skin....egy régről ismert "haverom"-nál láttam először kb 1 éve.
( 1999 óta játszom quake 3 arena-t és neten keresztül volt szerencsém megismerni Johanthan Fatal1ty Vendel-t.....2004-2008 ig már q3 exc+ -t toltunk......de aki ismeri őt annak nemkell bemutatni...elég ha rákerestek google-on vagy youtube-on.....már nem "aktív" játékos, de szokott Fortnite-ozni is...felépített egy brand-et maga körül, sok sponzor stb stb...saját cég, saját márka, gamer cuccok..stb stb )
-
BigBlue69
őstag
válasz
maximilian4 #5025 üzenetére
Az a havas Gránátvető+ fényszabja és EZ WIN.
Kivéve amikor nem .
Tegnap gondoltam csinálgatom a challengeket mint friss pass tulaj..
Jött a 300 fát szedj ki 1 percen belül.. Szépen szedegetem mocsárnál.. Hát nem jön egy kölök smg-vel.. Lövöldözz én eszem a gombát.
Nagy nehezen találok egy pisztolyt... szegény.. a szégyenbe halt bele. Bár amilyen xarul célzott tuti kontroller volt.Más: Ez a karácsonyi bixembaxom délután jönn?
-
30z.Samu
félisten
Napi ItemShop-ot nézegetve most már nekem kezd kellemetlen lenni, hogy nem tetszik semmi.
Hát de most mit csináljak, ha ilyeneket dobálnak ki már egy hete?
Amióta megvettem azt a karácsonyi skin-t azóta nem mozgatta meg a fantáziámat egyik se. Mondjuk ez a karácsonyi sem egy nagy cucc, de a felhozatalból ez volt a legjobb.
-
orc88
őstag
Szia!
Szerintem ha legit és tuti megoldást akarsz, akkor szimplán veszel neki egy PS ajándék feltöltőkártyát. Ezzel tuti nem
bvágnak át, és legalább kézbe tudja fogni, bármilyen neki tetsző skinre/játékra költheti. -
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Unokaöcsém szeretne v-buck-ot karácsonyra (ps4-en tolja). Nem szeretnék ezért regisztrálni hogy gifteljem neki. Viszont látom hogy g2a is lehet venni plusz skinnel egész kedvező áron.
A kérdésem, hogy a kapott kódot hasonlóan a vásárolt kódokhoz a ps4 redeem codes menüjébe kell beírni vagy külön valahol a fortnite profiljába. Bocsi az ilyen kérdésért de nem vagyok otthom ebben a világban
.
Előre is köszönöm a segítséget az ő boldogsága reményében -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #5020 üzenetére
Nem, be se léptem azóta. De nem vagyok egy SW fan, szóval nincs is kedvem bohóckodni vele.
-
Årpi
őstag
Egészen hangulatos lesz az
.ünnepi lobby https://twitter.com/HappyPower/status/1206609252825079808 -
30z.Samu
félisten
Skacok! Ez a fénykardos őrület meddig lesz a játékban?
-
BigBlue69
őstag
Az első meccsekben rengeteg a bot.. Én is sorra nyertem.. Volt h 3-at is huzamban.
De szépen adagol sztem. -
Dani82
senior tag
A fortnite solo ps4 platofrm eseten ha jol ertem ki lehet kapcsolni, hogy crossrealm legyen es pc-sek ellen jatszunk?
Illetve van valami level/skill based match making? Mert eletemben nem jatszottam kontrollerrel semmit, most szokom es full keptelen vagyok celozni meg egy rdr2-ben is nemhogy egy competitive fpsben, de nyertem 2 meccset es csomo embert meg tudtam olniOk mind olyan benak voltak mint en es ez idovel nehezedik majd?
-
BigBlue69
őstag
válasz
markknight #5014 üzenetére
Én [ezt] használom .
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5014 üzenetére
Folyton elvennétek a "munkámat"
-
markknight
veterán
Ha leszeditek a Fortnite appot telóra, akkor megtudjátok nézni az item shop cuccait a játék indítása nélkül is. Most láttam csak, hogy van ilyen funkció, tök jó.
-
Draken
őstag
válasz
markknight #5012 üzenetére
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy esetleg valaki clanozott e akkoriban. Első online játékom volt, több ismerős is lett ezáltal. Régi szép idők
-
BigBlue69
őstag
Áhh.. Nem játszottam vele soha online..
-
BigBlue69
őstag
Nekem tegnap este megvolt az első winem a saját accomon -68-as- szinten soloban..
Bár az asszonyén nyertem már vagy 7-et.10 kill abból 3 tuti bot.
Nekem ez a fénykard rettenet bejönn. Régi Jedi Outcast emlékek.
-
Sefneni
őstag
Elvileg még bent vannak a napi Item Shopban.
-
GEIL
addikt
Jó reggelt !
Mai item shopban még benne vannak a star warsos skinek vagy ma már nem elérhetőek ? -
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #5001 üzenetére
GG
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest