Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee19
senior tag
válasz
markknight #12195 üzenetére
Kb 1 másodperc alatt tölt vissza, épp néztem.
Remélem gyorsan lesz javítva. -
paatrick
őstag
válasz
stewe780 #12197 üzenetére
Nekem PC-n a rövid fű buggol be. Váltakozik normál és sötétzöld barna között
Nem lenne semmi baj vele ha nem így indult volna. Hogy lehet kiadni valamit ilyen akár visual buggal is.
Meg mondjuk vissza kéne venni hogy 1mp alatt 1 egység töltődjön bele. Mindjárt jobban lehetne balanszolni.Nekem nagyon bejön az overshield amúgy, legalább tovább tartanak a harcok, ami nálam növeli a fun faktort. Kicsit reszelnek rajta és jó lesz.
Aki a valósághű akármit szeretné annak ott a PUBG, ebben meg had lehessen ökörködni minél tovább. -
stewe780
őstag
Xbox series s-en most nekem olyan bugos a fák textúrája. Ez másnál is van? Olyan mintha valami textúrát pluszban mozgatna, pörgetne a lombkoronán. Másnál is van ilyen? Ha senki nem tudja miről beszélek, akkor esetleg levideózom.
Másik, hogy már kétszer is bug-os volt a motorcsónak, ugrált, pörgött, mindent csinált, de nem lehetett vele menni normálisan. Ez is xbox exkluzív, vagy másnál is volt már? -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #12195 üzenetére
Van egy sanda gyanúm, hogy ez az extra shield dolog nem lesz hosszú életű.
-
-
paatrick
őstag
Az a baj hogy ha visszajátszásban nézem ott még rosszabb a helyzet. Az overshield kb értelmezhetetlen, vagy nem is működik visszajátszás alatt.
Nekem látszik élet shiled+ overshield de ha átmegyek magamról egy másik játékosra akkor nekik mutatja az életet meg a pajzsot, viszont mindnek 0 overshieldet rak.De összeadtam 140-et lőttem le róla, kb 110 élete maradt szóval így még kijöhet.
-
Vertigo18
addikt
Ha az életereje ment le a lövéskor, akkor valszeg' csak valami bug az a 99-es shield.
-
-
paatrick
őstag
-
paatrick
őstag
Pontosítok azóta már 4x. És mindig így volt az élete ment le pajzs az 99 fullon, pedig ugye annak kéne lefogyni először.
Folyamatosan lőttem, dobálta is magából a számokat mindegyik. Vagy ezek botok lennének?
-
.LnB
titán
válasz
markknight #12180 üzenetére
Jól van na. Szokatlan, ha egy multiplayer játékot így lehet kezdeni. Itt mintha nem lenne tanuló időszak. Igaz építés sincs.
Játszottam már pár multi játékkal, ilyen ritkán van. De gondolom, nem véletlen, a játék sikere. Így csalogatják be az újakat.
-
markknight
veterán
Szerintem pedig ideje lenne megemészteni, hogy egy új feltörekvő Fortnite bajnokhoz lett szerencsénk
-
paatrick
őstag
Hétvége elvágja szerintem a sorozatot
Múlt hétvégén még sokan be se léptek a sorban állás miatt. Az első körös hypeolók meg streamerek miatt belekezdők majd szépen eltünedeznek ahogy a haladunk időben.
Meg a régieknek is kell 3-4 szint hogy kitapasztalja melyik fegyver fekszik neki ebben a szezonban.
Plusz a fegyvereken is alakítanak még. Szerintem a hőkövetős sebzését biztos visszább fogják venni.
-
.LnB
titán
Nagyon kíváncsi leszek, hogy meddig bírom ezt kitolni. De: [kép] 6/6.
Jó 7/6 de múltkor leírtam, hogy mi volt -
válasz
#95712068 #12165 üzenetére
Ó, nagyon köszi, hasznos kis lista.
Ugye engem nyaggatnak a rokonságban-baráti körben a szülők, hogy ha kockulási igény van,
de nekem is képbe kell kerülnöm, hogy kb mi most a trend...Én még játszanék, de nem engedi időm (pl a Colonial Marines (tudom, hogy lehúzták a kritikák, de az Alien(s) nekem 11-12 évesen epic volt) bakancslistás)
-
paatrick
őstag
Gonoszok vagytok
Pont ez a jó soloban hogy csak fél percre állsz össze, aztán megy mindenki a dolgára. Csapatban néha olyan hülyéket kaptam be hogy lelőtték egyből kilépett. Meg se várta hogy felvegyem, felélesszem. Utána meg baromi jó 1v2-ben, vagy 1v3-4-ben menni
-
Monoton
tag
válasz
DrTechnoid #12170 üzenetére
Ennyi. A solo nem is a bandázásról szól, meg amúgy is tilos. Én is az a "harmadik" játékos vagyok aki hátulról fejbe lövi a másikat
-
-
paatrick
őstag
Na 4-es szinten tanyázok, meglett az első győzelem is. Én eddig se építettem így most nem hiányzik.
Combat SMG hulladék akkorát rúg vissza, a hőkövetős nagyon jó de túl erős.Annyiból jó most hogy már nincs pókfonál meg világgá lövő ugródeszka se, hogy nem tudnak hirtelen melléd teleportálni. MK7 nélkül a távoli harc sokkal élvezhetőbb, még akár el is tudok futni vagy elbújni kicsit, nem az van hogy meglát rátenyerel a lövésre és 1 mp alatt meghaltam. A plusz pajzs is sokat dobott rajta.
Ami még fura nekem ez a felugrás történet, mert igazából felpattan
lehetett volna egy 1 mp animáció hogy felhúzza magát vagy valami.
Mondjuk a játékosoktól szokás szerint agyfaszt lehet kapni. Megyek soloban látom hogy valaki küzd az IO force-szal, kezdem én is lőni őket, másik ledobja nekünk a shield locsolót, guggolgatás üdvözlésnek
lőjük tovább az IO-kat, erre odajön egy harmadik játékos és hátulról fejbe lő
-
törölt tag
válasz
hege8888 #12163 üzenetére
Itt van az összes ingyenes xbox játék, amik nekem ismerősnek és vagy népszerűnek tűnnek:
fortnite
cod warzone
apex legend
rocket league
warframe
world of tanks
world of warship
path of exileIlletve itt vannak felsorolva a klaviatúrával és egérrel játszható játékok:
fortnite, cod warzone és a warfame is támogatja.Egyedül a monitor lehet problémás a gyereknek, mert csak 16:9-es képarányt támogat, és bár vannak átalakítók, alapvetően hdmi kimenet van a konzolon. Haverom sokáig dvi-hdmi átalakítóval használta, amíg nem találtam neki aprón 40000-ért egy 28" 4K freesync monitort.
-
válasz
nincsnév007 #12161 üzenetére
Hello!
Mint feljebb írtam valamelyik hsz-ben, én már senior kocka vagyok..
Jelenlegi árak mellett én is úgy látom, inkább konzol. De azt nem tudtam, hogy van olyan is, hogy "ingyenes" játékok..
Felsorolnál pár címet, amivel mostanság csapassák a tizen-huszas ifjabbak? -
törölt tag
G41-es lapok nem arról híresek, hogy fogadnak 16GB ramot, általában 2 ram slotosak.
Vagyis találtam 4 ram slottal egy asrock g41m-ge lapot, de max 8 GB-ot kezel.
Még mindig azt mondom, hogy Series S a legolcsóbb (használtan 80 körül garanciával, kontroller eladással 65-68e), ha pc-ben bármihez kell nyúlni, akkor többe fog fájni, és szarabbul fog menni. Még a 120 fps sem okoz problémát fortnite esetén...
Már egy ideje kezdem elengedni a pc-s témakört (főleg a vga árak miatt), ismerősnek vettem egy S-t, hogy kölcsön adjam neki, amikor pc upgrade miatt nyaggatott. Pár hét múlva már Series X tulaj volt. Illetve egyik fórumtársunknak is vettem S-t, de nem fogadta el tesztelés erejéig sem, így végül közös fortnite "ismerősünk" vitte el. -
Spec
őstag
válasz
hege8888 #12153 üzenetére
Oh, hát ha csak 4 Gb RAM van a masinában, akkor ne csodálkozz, ha még egy Fortnite se megy a gépen. Nem tudom milyen OS-t használtok, de a 4 Gb még a Win 7 esetében is neccesen volt már csak elég, a Win 10-nél meg kb. a minimum, amin az OS talán még elfut, de mást már ne akarj rajta használni.
Legalább 8 Gb-ot tegyetek bele, de az is csak szűkösen lesz elég. Ha jót akartok magatoknak akkor Fortnite alá minimum már 16 Gb-t pakoljatok, akkor látványosan fürgébben fog futni. -
Spec
őstag
-
Exelsior
őstag
válasz
Franklin #12154 üzenetére
Nyilván ez is jó megoldás csak én már játszottam ahol limitált volt az építés és hidd el tök jó balance-t nyújtott. Pont hogy egy alap fedezéknek is kiváló és igy lenne értelme szét ütni a épületet vagy bármit. De tátogatom a két módot de a köztes nekem jobban bejött.
-
Franklin
addikt
válasz
Exelsior #12146 üzenetére
Tegnap Ninja streamen pont ezt fejtegették, hogy legyen építés vagy ne, de az egyik legrosszabb megoldásnak a limited építőanyagot hozták ki, mondván aki építene, annak is rossz, mert hamar elfogyna, aki meg nem építene, annak is rossz, mert ugyanúgy építeni fognak ellene.
Szóval nehéz ügy, talán egy külön mód lenne a legjobb, a játékosbázis elbírna 2 módot szvsz.
-
-
válasz
#95712068 #12133 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ. Szóval (srác és a gép messze van tőlem, de én managelgetem a család
hw igényét, és Ők sem dobálnak többtízezret VGA-kra).
Szóval
SSD-n van az OS.
LGA 771-775 Xeon egy G41-es Gigabyte lapban. Memória 4 giga, akkor azt kéne elsősorban keresgélni. Ezeket én lapátoltam össze jó 4 éve (bocsi, ezért nem emlékszem a pontos konfigra) én már csak retrozgatok, és alaposan lemaradtam az elmúlt évtizedben napi hw szinten.
A VGA egy Radeon HD7xxxx szintén Giga- valami, de most ha fegyvert fognak a fejemhez, se mondom meg pontosan melyik. Rohadt hosszú, 3 ventis, 1 gigás, asszem 6 pines plusz tápot kért.
Na majd elővszem a srácot, hogy pontosan mi a HW... -
Monoton
tag
Visszatértem én is a játékhoz pár kör (trio) erejéig, amikor meghallottam, hogy ideiglenesen nincs építés. Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt teljesen jó, nem húznak fel elém 2 mp alatt egy Nakatomi tornyot, viszont úgy érzem, ennél a játéknál nem elég csak az, hogy kiszedték az építést egy sima lövöldéhez. Én kevésnek érzem a fedezéket, ami van azt is gyorsan szétlövik a rombolhatóság miatt. Esetleg egy olyan item lehetne bent, amit magad elé le tudsz tenni és elég magas a HP-ja. A fegyvereket sem érzem balancosnak, a tank pedig szerintem kicsit erősnek sikerült.
Tegnap végjátéknál enemy trio tankkal a magas fűben high groundon. Kettő a járműből folyamatosan soroz, a harmadik pedig megállás nélkül javítja. Jó mondjuk már egyedül voltam a csapatból esélyem se volt, de azért na ...
-
Spec
őstag
válasz
hege8888 #12132 üzenetére
Egy lényeges dolgot nem említettél, mégpedig a RAM mennyiségét. Az általad említett hardvernél lényegesen erősebb vason is akadozott nálunk a játék, mert "csak" 8 Gb RAM volt a gépben, amiből a Win 10 rendszer alapból megevett kb. 3,5-t. A maradék kevésnek bizonyult a játéknak.
Került bele még 8 Gb, és ettől megtáltosodott.
Az akadást sokszor nem a VGA teljesítménye okozza, hanem hogy a rendszer kínlódik a kevés memória miatt, és swappelget ide-oda, a lemezhez nyúlkál, és ha az egy lassú HDD, akkor az bizony mikro lagokat eredményez.
Szóval az én tanácsom, hogy 16 Gb RAM alatt ne várjatok folyamatos, akadás mentes játékmenetet. Jah és a betöltési sebesség miatt egy SSD se árt alá, HDD helyett. -
Zoolee19
senior tag
válasz
30z.Samu #12147 üzenetére
Na igen, mondjuk tegnap érdekes volt háttal ált nekem az ember és volt köztünk bőven távolság, és úgy ölt meg hogy nekem háttal volt,jaa és baltával.
Fura is volt az ember, de közben láttam hogy nem csak engem ölt meg így.
Meg az egyiknek a neve "Csókold meg az aimom" -
30z.Samu
félisten
válasz
Zoolee19 #12145 üzenetére
Én nem tudom hogy csinálja 1-2 ember, de olyan tűpontosan céloz, hogy eszméletlen. Tök mindegy hogy szaladtam meg hogy változtattam irányt, lelőnek mint a huzat.
De az eddigi szezonban a leggyakrabban elhangzott mondat eddig hogy "Hát mennyi kell beléd?" "Miből van ez??" meg hasonlók természetesen ékes anyanyelvünk adta cifrázással.
-
Exelsior
őstag
válasz
30z.Samu #12127 üzenetére
Maradhat de 50 egység max. az egy fal max kb. Tökre felesleges és degradáló ha mindenből 1000 van és építőmesterekkel taálod magad nagy százalékban a TOP 3-5-ben. Szerintem.
De igen pedzegették sok helyen hogy külön mód lesz majd rá.
Mikor még nem volt új season és várták hogy legyenek szerverek és jöttek lassan a LEAK_ek és Hypex is felébredés kiderül hogy nincs építés volt olyan streamer aki elsírta magát.
-
Zoolee19
senior tag
válasz
30z.Samu #12144 üzenetére
Mert ha bele gondolsz, minden szezonban az építés volt a főcél, mert azzal ki tudtad zárni az ellenfeleket, ha jól csináltad.
De most ez pár napig megváltozott, remélem marad is.
Bár mondjuk, így is vannak érdekes dolgok, amit sajnos hiába jelent az ember az epicet konkrétan nem érdekli. -
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #12131 üzenetére
Elvileg a story miatt nincs no building, de tuti, hogy volt benne igény felmérés is. Jó eséllyel idővel szerintem is lesz egy ilyen mód.
-
Vertigo18
addikt
válasz
#95712068 #12137 üzenetére
Az a baj, hogy az integrált VGA-s processzorokkal sosem lesz olyan a megjelenítés, mint egy fizikai videókarival. Én is bedőltem anno ennek a maszlagnak, aztán betettem egy tök alap 1 Gb-os kártyát a letöltőgépembe otthon, ami 24 órában megy, hát ég és föld a különbség, holott az integrált VGA elméletileg még jobb is kell legyen, mint amit beleraktam.
-
törölt tag
válasz
Vertigo18 #12136 üzenetére
Felraktam pc-re, hááát valami nem az igazi, még ennyire levett grafikával is meg-megdöccent harc közben, eléggé zavaró volt. Perf módban sem volt az igazi. Lehet, hogy driveres, vagy fps limitem zavart be a freesync monitor miatt, de 2 óra próbálgatás után feladtam.
Series X megjelenése óta azon játszok, próbáltam Series S-en is, és szerintem az a legolcsóbb megoldás a jelenlegi vga árak mellett. Támogatja a klavi+egér kombót a játék, és a multiért sem kell fizetni. Aprón most elég sok van 85 körül garanciával (Series S), hónap vége közeledtével lesznek azok 80 körül is. A benne lévő processzor többe kerül, a vga sem két forint, az 512-es ssd sem hátrány. -
törölt tag
válasz
Vertigo18 #12134 üzenetére
Perf mód megjelenése előtt teszteltem utoljára* 2200G-vel, a benne lévő vega8 van kb egy szinten a 7770-nel, nekem játszható volt freesync range-en belül (40-60), de a "belső felbontást" kicsit le kellett venni.
szerk.: *próbálgattam STW-t perf módban, de bugos volt. Akkor elvileg nem is mehetett volna perf módban ez a játékmód.
-
törölt tag
válasz
hege8888 #12132 üzenetére
11 évvel fiatalabb kockában az a kérdés merült fel, hogy pontosan milyen 4 magos xeon és milyen 7xxx amd kártya van a gépben?
Szóval kérném a nagybácsit, hogy kicsit több infót szedjen ki a kölökből.4 magos xeon lehet 65nm-es c2q is, ami 2133-2400 MHz és a bő 14-15 éves mivolta miatt már kezdhet kevés lenni. Ezt követően még 13 processzorgeneráció jött ki az intel háza tájáról, az utolsó 1-2-3-ban nem vagyok biztos, hogy jött ki 4 magos xeon variáns is (dinnyésedtek azok is).
A videokártya HD7770 esetén (alulról) karcolja az aktuális integrált videokártyák szintjét, szóval az sem acélos, de kisebb felbontáson szerintem vinnie kell a játékot.
Ami viszont nagyon fontos, hogy SSD-n legyen a játék, és legalább 8 GB rammal rendelkezzen a gép. Ezzel a töltésből adódó szaggatást ki lehet védeni nagyjából.
Illetve pc-n már jó ideje nem játszok, de van egy grafikailag butított és kisebb gépigénnyel rendelkező verziója, amit amúgy pont az ilyen esetekre találtak ki (performance mód), de ezzel nem vagyok képben, így ebben a többiek tudnak segíteni.
-
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, fiatalurak, egy 47éves kocka kérdez:
Belenéztem a téma-összefoglalóba, és ott is csak a gepigeny/hu-s link van, ahol Intel i3 és HD4000 van megadva minimum konfignak. Ezzel szemben unokaöcsém az mondja, hogy a 4magos Xeon + HD7xxx valami kártyájával is már-már nyűglődés a játék.
Mi akkor a mostani élvezhető minimum, ha egy régebbi 4:3as 1600x1200 monitoron próbálkoznánk? -
-
paatrick
őstag
Elég lenne az hogy egyszerre 1 egység tud épülni. Amikor az felépült jöhet a következő.
A fedezékek erején én is növelnék. Kicsit vicces hogy mondjuk egy bazinagy kő ami mögé elbújok lerombolódik 5-6 lövésből, fa ugyanígy
Ha csákánnyal vered akkor maradhat a könnyű kiszedhetőség.Nincs amúgy valami hivatalos csatorna ahova lehet bedobni ilyen ötleteket, meg szavaztatni róla a népet?
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #12124 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van ez így, bár én nem gondolom, hogy az építkezést teljesen ki kellene venni.
Sokkal jobb ötletnek tartanám, ha benne maradna, de a turbó építkezést ellehetetlenítenék. Magyarán le lenne lassítva, hogy mennyi idő egy falat felépíteni, normális reális időtartamra. Lehessen építkezni, de sokkal lassabban. Valós időben, kb. a levegőben röpködve ne lehessen falazni, az nonszensz.
Én turbóznék a falak ellenállásán, hogy jobban bírják a lövést, de az építkezés sebességét drasztikusan lecsökkenteném. -
Spec
őstag
válasz
markknight #12117 üzenetére
Nekem ez teljesen hazai pálya. Mivel én eddig is gyakorlatilag építkezés nélkül toltam, így nincs semmilyen hátrányom ilyen téren. Bezzeg az ellenfélnek
Bőven jól lehet végig kommandózni a térképen, úgy hogy használod a természetes fedezékeket, rejtekhelyeket. A közelharc már más kérdés, de ezért is kell tudni taktikát váltani. Itt most az nem működik, hogy 3 m-ről körbefalazol valakit, aztán meg fejbe lövöd shotival, mert nem jutsz hozzá 3 m-re közel. -
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #12116 üzenetére
Most is van Save the World, mindig olyan 4500 körül van és az utóbbi időben robotos skin jár hozzá. Már nem az első.
De szerintem amit a kolléga mond, az Creative map lesz.
Crew-ban pedig egyszer volt Save the World ajándékba, azóta se, egyszer se... -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #12117 üzenetére
Hogyne lenne fedezék, ott a fa, a szikla, házak, esetleg egy autó. Igaz, nem végleges fedezékek, de azért van hova bújni. Sőt, a kocsira felszerelhető hókotró is használható fedezékként, ha ledobod a földre. Persze az látszik, hogy alapvetően az építésen volt eddig a hangsúly, de szerintem simán élhető most is.
-
markknight
veterán
Nem túl jó a játék építés nélkül. A pálya nem úgy lett kitalálva, hogy hanyagolható legyen + fedezék sincs sehol, mindent rád robbantanak. Pár meccset toltam, hogy ez nyilvánvaló legyen.
-
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #12113 üzenetére
Jókat irkálsz, most kellett rákeresnem, hogy mi az a The Crew. Elsőre nem értettem, hogy lenne benne az Ubisoft autós játékában.
Utána olvastam, ennek a Doctor Whos dolognak. Azt hiszem, valami creative módban használható? Az mi? Ingyenes?
Battlepass az számolódik a háttérben ugye? És ha esetleg befizetnék rá, akkor visszamenőleg megkapom a dolgokat?!
-
.LnB
titán
Van ennek a Doctor Who-s "event(?)"-nek egy másik része is. Azt hogy lehet kipróbálni? A Fortnite (alap, nem battleroyal) része nem ingyenes konzolon?
-
30z.Samu
félisten
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ez a no building mode qrva jó, én nagyon élem.
Nem mondom hogy nem fura és sose akarok reflexből építeni, ha úgy van. De összességében tetszik, hogy nincs ill. a sprint és a mászás is tök jó.
-
paatrick
őstag
Na végre beléptem én is. Battle Passból egyedül a mangacsaj kell. Bár most 900 bucksom van, nem lehet valahonnan 50-et szerezni?
A gépfegyver AR borzalmas, számomra használhatatlan. Az infra (?) hőkeresős az jó, de túl nagyot szól.
Ami még feltűnt hogy annyi gépi ellenfél lett hogy azzal is el lehet lenni jódarabig aztán nem is találkozol játékossal. -
-
-
0xmilan
addikt
válasz
stewe780 #12089 üzenetére
Nekem is a piramis volt mar a shift-en, szoval most a V-re raktam a sprintet, ami a korabbi piramisos bindom volt. Azert szolhatott volna a jatek, hogy most nincs semmi a sprinthez kapcsolva, mielott elvarta tolem, hogy 5 mp-ig rohangaljak.
@.LnB
A legelejen meg full bot lobbykba rak valoszinuleg. Kesobb majd talalkozol a epiteszmester Ver Istanokkal, az mar nem olyan fun. -
.LnB
titán
Na, kipróbáltam a játékot (PS5). Első meccsen azt hittem, hogy ha átszaladok a fegyveren, akkor felszedi. Az elég rövid kör volt, mert rögtön összefutottam valakivel. Aztán ez következett: [kép]
Jó játék, tetszik. -
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #12100 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy volt ilyen. Asszem a Primal-os szezonban volt, ha jól emlékszem. Úgy rémlik Store-os volt. De a mostaniban nincs az tuti. Legalábbis amit én ragadozónak nevezek az nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest