- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Nem tudom eláruljam-e , mert visszaüthet, de bokorban nyomva kell tartani az egéren a jobb gombot dulakodás közben és belátod a 2/3-ad bokrot. Gyorsan oda kell szaladni, pláne ha nem tudja pontosan honnan jössz, és az smg-nél is a közelítéssel mozogni, elég tuti győzelem, nem szokták ezt tudni.
-
Deck
titán
válasz
nincsnév007 #13394 üzenetére
Én a 3 közül azonnal, mindegyiket.
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid #13392 üzenetére
Korábban nem lehetne? Hogy halandó is meg tudja szerezni?
-
-
.LnB
titán
Jobban elrugaszkodva a mostani collab trendektől.
Például egy fasza Fernando Tatis Jr. skin. És MLB collab. Ha már NFL és NBA volt már. Tatis karakteres, jó skint lehetne csinálni belőle. Icon szériába menne.
Szintén Icon (zene) szériába. Egy Twenty One Pilots collab. Ők egyébként is nagyot mennek a fiatalok körében. Josh Dun skin-t meg el tudnék viselni én is.Bár őket fel kellene dobni valamivel, mint mondjuk az Ariana Grande skineket.
Persze az első full esélytelen. Mert Tatis még nem akkora Icon mint Lebron. Mondjuk ha Kane és Reus benne vannak, akkor ő is bőven beleférne a játékba...
-
szgy71
csendes tag
Sziasztok, jó ideje nem volt elindítva a fortnite, ma frissítve lett, de 0016-os majd 0018-as hibákkal leállt a frissítés végén. Aztán elindult már a játék, legalábbis az epic games-ből már megy a launch lehetőség, de valamilyen error hibával leáll. Az epic gamesben running az állapota. Az error hibát nem látom mi az, mert csak egy üres pop up ablakot dob fel a rendszer. Rendszergazdaként indítva akkor már kapok hibaüzenetet amit csatoltam is. Miért nem indul el a játék? Lehet valahogy újrafrissíteni? Vagy, ha uninstallálom és újratelepítem, akkor megmarad az eddig vett cucc karakter stb.? Köszi előre is a válaszokat. Sziasztok.
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #13384 üzenetére
Most a leakek feltételeznek olyat, hogy a fa/zero point pulzálni fog. 6 hullám lesz. És elvileg ilyen pulzálások már voltak korábban, és crossover-ek voltak a hozadéka. Szóval azt feltételezik, hogy most is ez lesz belőle. Az egyik ilyen, lehet a Dragon Ball-os. De ez csak talágatás.
-
.LnB
titán
Elvileg ma bekerült Capsule Corp-os assett a file-ok közé. Dragon Ball collab lehet ebből. Trunks skin gyühet'.
-
.LnB
titán
válasz
Rage47 #13374 üzenetére
Team Rumble-t amikor játszom, fiam is szokott rajtam röhögni, mert nyomom a dumát az ellenfélnek. Amikor 1 pillanat alatt épít.. Szoktam mondani ilyeneket, hogy "De szép panzió csókolom, van kiadó szoba?!" meg "Na, kész is a Hilton hotel" amikor meg valaki bezárja magát, és csinál rá egy ablakot (azt se tudom, hogyan lehet), akkor "Két lángost kérek, köszi."
-
Másik lehetőség, hogy buildes játékban játszok néha, de ott meg agyamra megy, hogy rálövök valakire és mire pislogok felhúz egy várat
Inkább otthagyom az ilyeneket.
-
Deck
titán
Nevetséges ha valaki, bárki azt hiszi az aim assist jó dolog vagy ér bármit is, hátha még, hogy előnye van a konzolosoknak... Sírva tudok röhögni ezen
A tényleges előny a a magas fps (több ok miatt is) minél alacsonyabb válasz idő, input lag.Hirtelen azt hittem COD topikot olvasok
Ott megy ez, aztán a csalások 99%-a PC-n megy, ezért se szeretem a közös lobbyt, főleg ingyenes játék esetében. Konzolon ilyen Xim Apex és társai megy. "csicska kontrolleres célozni se tud" ha meg lelövöd "aim assist-al könnyű". Ennek a megfelelője még az örök klasszikus "Aki lelő engem az csaló, de akit én az noob." -
30z.Samu
félisten
válasz
Rage47 #13370 üzenetére
Konzolon szerintem továbbra is necces a csalás, mert ott magát a gépet is bannolhatják. Szóval ott a Store-ba sem fogsz tudni belépni, ha lebuksz. Én úgy gondolom, hogy ha valaki csal is, akkor PC-n csinálja, nem akarom most azt írni hogy tele van csalóval a játék, de vannak érdekes dolgok mostanában.
(#13371) .LnB:
-
30z.Samu
félisten
Olyan Nálam is volt már, hogy lapultam a bokorban aztán nyíl egyenesen rám rontott a tag és lelőtt. Nem lógtam ki, nem váltogattam a fegyvert, annyit láttam hogy rohan a tag és lő SMG-vel mint a gép és csak darál...Gondoltam rá, hogy az ilyeneket vissza kéne nézni replay-ben, de fél perc után legyintek egyet hogy le van sz@rva és Ready up.
-
Spec
őstag
Biztos vagyok benne, hogy semmi köze a laghoz az ilyen eseteknek. Optikai netem van, kábelen játszom, jellemzően 10-15, max. 20 a pingem. Persze ha a szerver vacakol az más tészta, de ha lag van azt észre szoktam venni.
Tök nyilvánvaló szituáció, amikor mondjuk a puska csöve éppen lefelé néz, majd nyíl egyenesen felugrik a fejemre, és hiába mozgok, ugrálok végig követ, mintha oda lenne szögelve a célkereszt a fejemre, és persze így két lövéssel elintéz full pajzs, élet mellett.
Na ez szerintem nem ügyesség kérdése, hanem szimplán valami rásegítés. Az hogy aim bot, vagy a beépített assist csinálja, azt nem tudom, de nagyon elegem van belőle.
Ahogy abból is, hogy mondjuk fedezékben vagyok, és éppen csak kidugom a fejem, ők meg 150-200 m-ről kiszednek pár lövéssel, mondjuk burst AR-el, úgy hogy én még nem is látom jóformán, mert szinte pontszerű. Kizárt, hogy úgy be tud célozni.
Az is rohadt idegesít, hogy csücsülök a bokorban, és nyíl egyenesen kilő, vagyis látja hol vagyok, mert pont rám céloz. hiába mozgok el, követ a lövéssel, vagyis továbbra is lát, vagy legalábbis valami rám viszi a célkeresztjét. -
GEIL
addikt
A konzolos (Xbox és PS) Aim assist akkor tud igazán segíteni, ha tényleg rendesen "be van állítva"....az alap beállítás is érezhető, de nem tökéletes.
Tényleg odahúz, de csak akkor ha tényleg tudsz is célozni és csak ez a pici plusz hiányzik.....fiamat néztem sokszor játék közben és szinte hihetetlen módon minden lővése talált és még akkor is beadta hitnek, amikor látszólag mellé lőtt.....fura....de ez a Konzolok picike előnye....a Controlleres fordulások/rárántások nem igazán működnek....azok maradnak a PC/egérrel játszóknak mint előny.
Fiam ezek ellenére is inkább PC-n tolja ha pl Cup-ra mennek vagy Arena-t tolnak....a gyorsabb editelés és fordulások miatt egérrel jobban érzi magát....még úgy is, hogy nincs assist...elég biztos a keze így is....a boxfightokban és buildfightokban az editelés a döntő...az aim assist inkább messzire vagy középtávra jó....ahogy észrevettem.A szerverhez kapcsolódó késés / "lag" picit kiküszöbölhető talán ha a wifiről játékot elfelejtjük és CSAK kábelről adjuk a netet a gépeinknek.
PC-n viszont hiába van a menüben az "Aim assist".....próbáltuk PS és Xbox controllerrel is...egyáltalán semmit nem segít és nem húz úgy mint konzolon. Teljesen nulla...nincs rásegítés.
PC esetén a grafika drasztikus butítása és minél magasabb fps értékek elérése az előny...így csökkenthető a "frametime", ami forditottan arányos ugye a framerate-tel (fps) .....ami azt jelenti, hogy a szerveren zajló események a 0 ms....
akkor egy konzolos ellen aki pl 60 fps/ 16 ms-et "lát".....
egy PC-n mondjuk 120 fps / 8 ms.....240fps / 4 ms stb stb ugyanez az érték.........tehát egy konzolos hátrányban van ilyenkor mindenhogyan, mert ő látszólag azt nézi, hogy az ellenfél fegyója nem is rá mutat, de mégis kapja a hitet........próbáltuk fiammal....nagy fps valóban nagy előny, mert a kisebb frametime miatt a PC-s közelebb áll a szerveren futó valós időhöz...míg egy Konzolos mindig a "múltat" fogja látni.....(csak kell hozzá olyan monitor is ami ezt meg is tudja jeleníteni.) -
.LnB
titán
Ez megint nem a Summer update volt.
-
.LnB
titán
Jó gyenge skinek.
-
.LnB
titán
Kint a patch 3,5 giga konzolon.
Charge SMG jön.
Combat SMG nerfelve. -
.LnB
titán
Nem, aim assist közel sem segít ennyit. Sőt. SMG-vel úgy körbe lehet bárkit lőni egy tárral, hogy el sem találod. És ezt most komolyan, tapasztalatból írom.
Egyszerűen lagg. Nem a valóságot látod. Szerintem ilyenkor kicsit szétesik a kód, és próbál maga után futni. És abból adódnak ilyen hülye szituációk. A lövését már regisztrálta, de valahogy a karaktermodel mozgása elmarad. Én is láttam olyat, hogy mint ha 90°-ba lőne valaki.
-
válasz
30z.Samu #13354 üzenetére
Skill szerint kapod az embereket, egereseket is berak simán. Max. jobban preferálja a PC-seket, ha te is PC-n játszol.
Engem az zavar mostanában, hogy lövöm az ellenfelet, és persze 2 lövésből meghalok, de neki semmit nem vittem le az életéből pedig ugyanúgy közel volt és telibetaláltam. -
30z.Samu
félisten
Akkorát nem ránt az aim assist, állatra, NPC-re igen (fura módon), de player-nél nincs akkora rásegítés. Én tegnap láttam egy tagot aki futott, majd megfordult tök hirtelen és vissza, de úgy mintha egérrel csinálta volna. Szóval momentán azt sem tartom kizártnak, hogy a controller-eseket összeengedik az egeresekkel, eddig úgy tudtam, hogy periféria szerint kapod az embereket.
-
Spec
őstag
Ha már mesterlövészetnél tartunk, akkor csak bedobom a témát vitára. Tegnap megint több olyan esetbe belefutottam, hogy gyakorlatilag úgy nyírtak ki pár lövéssel közelről, hogy konkrétan nem is felém állt a puska csöve, aztán egyszercsak jól láthatóan odapattant egyenesen a fejemre célozva. Én meg hiába lőttem, nem tudtam folyamatosan rajta tartani, és persze, hogy instant kill. Ennyire tuti nem ügyes senki. Ezt nem veszem be.
Na most ha ezt az aim assist csinálja, akkor közlöm hogy tele a bugyrom vele, de nagyon. Értem hogy konzolos, meg kontroller, de azért ennyire ne segítsen a rendszer, mert ez gyakorlatilag built-in cheat ebben a formában.
Ha nem aim assist, hanem aim bot, vagy egyéb csalás, akkor meg @#$*&$#-jukat -
30z.Samu
félisten
Én nem szoktam, mert az instant halál Nekem, mindig oda megyek, ami kieső helyen van, oda kevesebben mennek és lehet normálisan loot-olni. Ha esetleg jön 1-2 ember, azokat meg általában elintézem. Hát tegnap nem 1-2, hanem 12 ember jött, bárhova mentem.
Máshol meg az van, amit LnB ír, hogy tök jól adja, jönnek a killek stb. Oké, sok esetben nem nyerek a végén, de akkor is azt mondom hogy na ez jó volt.
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #13344 üzenetére
Nálam tegnap pont az ellenkezője volt. Néztem a napi questeket, aztán úgy voltam vele, hogy Team Rumble-ben gyorsan teljesíthetőek. Gondoltam, hogy csak azokat csinálom meg. De úgy adta a killeket, 15-öket lőttem kb egy meccsbe. Hogy a vége az lett, hogy két szintet léptem. És viszonylag gyorsan (egyik szinthez alapból már csak fél szint kellett). És úgy hagytam abba a játékot, hogy na ez jó volt, elég lesz.
-
30z.Samu
félisten
Nem tudom ki hogy van vele, de van amikor annyira nem adja hogy elképesztő. Mindegy hol akarok kezdeni, tuti lesznek ott vagy huszan, mindegy hova megyek tovább, legalább hárman vannak ott. Mintha nem is 100 ember lenne a mapon, arról nem is beszélve hogy a legótvarabb fegyverrel is hip hop kinyírnak.
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid #13338 üzenetére
Ja értem. Azt hittem XP glitch-eltél.
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #13338 üzenetére
Oh, értem. Így már érthető a lvl 185+
-
-
Vertigo18
addikt
Nah, közben meglett a 100 Fall Guys menet, ment is Uninstallra!
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #13332 üzenetére
Szerintem a kollégát nem miért, hanem a hogyan érdekli. Megvetted v-bucksért lvl 100-ig, vagy mi? Én se értem teljesen
-
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid #13330 üzenetére
Oszt' Mé kezded te lvl100-ról?
Mi ez a protekció? -
-
.LnB
titán
Mikor lesz ma update? Vagy már volt?
-
Czmorek
aktív tag
Ha a jelenlegi BP-ben elérne valaki lvl 300-350-et arra is lenne valami extra skin?
-
Spec
őstag
A +20-30 szint nem is szúrt volna szemet, mert azt kicsit több játékkal simán ki lehet tolni. Én nem pörgetem annyit mint te gondolom. A gyerekek mellet annak is örülök, hogy egyáltalán napi 1-2 órám van rá. De a majd 3x-os szint már kontrasztos azért. Most én is unlockoltam a Crew-val a STW-öt, de még sokat nem játszottam vele. Ahogy nézem ott elég jól jön az XP. Van egy tippem, hogy azt tolja orrvérzésig a kolléga (vagy azt is)
-
.LnB
titán
Közted, és köztem van 30 szint. Arra a különbségre én azt mondom, hogy a Milestone-ok, és kicsivel több játék naponta, hétvégente.
Na most közte, és köztem mostanra lehet 90 szint. Közted és közte mondjuk legye 114-115.
Ami több mint az én szintem összesen!Nekem lenne egy tippem, hogy hogyan csinálja, láttam videókat a Youtube-on, de megvárnám az ő válaszát inkább.
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #13286 üzenetére
Hogy a fenébe vagy te már lvl 185+?
Én még csak most lettem lvl 76-os, pedig szinte minden nap játszok egy kicsit, kitolom a napi/heti küldiket, néha még XP-t is farmolok, persze csak módjával
Mivel lehet ilyen szépen haladni a szintekkel, áruld el a titkod! -
Vertigo18
addikt
Úgy látszik öreg vagyok, hogy nekem Indie egy ikon
-
Vertigo18
addikt
Indie egy ikon, mindenképpen kell! Jobban, mint a másik ikon, "Sötét Vödör"...
És ráadásul barna, elég jól beleolvad sok közegbe...
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid #13314 üzenetére
Hát a "szép lassan" talán még rám sem igaz, nemhogy rád! Aki már most ~190 szintű, az nem szép lassan halad!
-
Én így vagyok a fent említett arany skinekkel, szinte biztos hogy az életbe nem fogom használni egyiket se, csak a kimaxolás miatt legyen meg szépen-lassan. Az egyik ami érdekelt volna ebben a témában, az a full arany Peely skin, amiről pár hete beszéltünk , de valamiért abban a season-ben nem is játszottam , úgyhogy sajnos kimaradt az életemből.300-as szintnél aktiválódott, és 350-nél lett belőle full gold Peely.
Ezáltal extrém ritka, ritkább mint a Renegade Raider a C1S1-ből.
-
Deck
titán
Shiina twitter:
"What to expect in tomorrow's update:
- Big Sleepy Sound or Condo Canyon Update
- Big changes at the "Tumbledown Temple"
- New summer event stuff
- Indiana Jones cosmetics
- New Weeklys will be added
- MAYBE Luke Skywalker news?
- Possibly a new weapon or unvault
- And even more!" -
Vertigo18
addikt
Nekem megjött mind a négy képregény. Aktiváltam is, van nagy öröm itthon, szaladgál a három gyerek fel s alá!
-
Deck
titán
Megjött az új monitorom. Innentől akkor 120fps ON!
-
.LnB
titán
A holnapi nagy updateről nincs semmi leak?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest