Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hol teremnek a Star Wars fegyverek? Az kéne a questemhez.
-
paatrick
őstag
Ide dolgozó felnőttek/apák kommentelnek akiknek nem igazán a fortnite jár a fejükben hétköznap délelőtt
Én is mostanra csak hétvégén lépek be játszani, közben elolvasom miket írtok ide és ennyi.
Bár most hogy jött a Fall Guys ingyenesen Epicre a hétvégén azt is kipróbálom
-
Spec
őstag
Nem gondolom, hogy itt csak PC-s teljesítmény problémákról lenne szó, és szerintem egy fórumhoz mérten elég "pörgős" is a topik. Van olyan topik ahol több napot kell várni, hogy egyáltalán valaki válaszoljon valamit. Szerintem azért itt is van naponta jó pár komment a témában, de nyilván ez egy fórum, és nem egy chat felület. Nem akarom védeni a Ph!-t, meg a topikot se, de egy hagyományos fórumban ne várd, hogy fél percenként fog valaki válaszolgatni, meg itt lehet csacsogás szintű beszélgetéseket folytatni. Erre egész egyszerűen nem ez a felület való. No offense, csak ez a véleményem.
-
.LnB
titán
válasz
-secret-
üzenetére
Igen, közben megtaláltam a választ. Csak nem akartam itt magammal kommentelgetni.

Azt hittem, hogy nagyobb a pörgés ebben a topikban, ha már ilyen népszerű a játék. De sajnos látom, hogy itt is jellemzően a PC-s teljesítmény problémákról megy csak a beszélgetés.
Nincs valami normális, pörgős magyar discord szervere a játéknak? (egyet megnéztem, de elég halott volt). -
.LnB
titán
Nem kellett volna megjelennie már a Naruto-s skineknek a shopban?
A topik Discord szervere teljesen halott? -
.LnB
titán
Megcsináltam a Island Hopper küldetéseket. De én eskü öklendeztem, anyáztam végig. Annyira igénytelen, gagyi jatékmódok ezek.. És úgymond "rá vagy kényszerítve" (persze igazából nem), hogy csináld.
Viszont az a wing, nem néz ki rosszul.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Bejelentkezel Epic Games weboldalán, profile, transactions.
Sajnos nem lehet visszafelé sorrendbe tenni, így ha sok ingyenest húztál be, akkor kellemes görgetést. -
Apucy01
őstag
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Apucy01
üzenetére
Mi is belefutottunk ebbe a hibába, az én 5700xtmnél kiírta, hogy a játékhoz nem optimális az aktuális friss driver
22.2-est javasolja, de a gyerek 290x-es kártyájánál előjön a hiba, holott előtte vígan játszottunk
Ha lesz megoldás kérlek oszd meg a közösséggel, természetesen ha nekem sikerül elindítani vhogy akkor szintén jelzem.
-
-
GEIL
addikt
2020. július.01. volt a fordulópont....aki azelőtt vette meg a STW-t annak örökké jár ingyen vbucks a belépések után is és a napi küldetésekből is.
itt egy részletes és érthető videó róla:
----> [link] <---- KATT
(2:40-től van az lényeges rész)Azóta annyi a változás, hofgy a founders csomaggal rendelkezők is kapnak X-ray ticketet a Vbucks mellé (ugyanannyit), így az STW-n belüli vásárláskor nem kell Vbucksot költenem nekem sem és nyugodtan vehetek mindent X-ray ticketből mint az új játékosok....
így a Vbucks-ot én is és fiam is, meg jó pár itteni fórumtársunk, a BR shopban költhetjük.
Én 2019 őszén vettem meg, úgyhogy nekem "Founders csomagom" van......fiamnak pedig rá egy hónapra kb hirtelen karácsonyi akcióban vettem 2.800 Ft-ért (1/3-ad ár volt akkoriban) az STW-t....így az övé is még "Founders csomag"....ő jóval kevesebbet játszik vele, de azért egy minimum 30.000 vbcuksot már kiszedett belőle és a napi belépésekért is csorog neki folyamatosan....végülis ez volt a célom, hogy ne kelljen pénzért vbucksot venni...

-
Spec
őstag
A StW-ben nem csak azok kapnak v-bucksot, akik már az eleje óta játszanak vele, amikor még csak ebből állt a játék? Én úgy tudom, hogy akik most unlockolják, azoknak csak a megvásárolt pakkban lévő 1500 v-bucksot adja, utána meg valami ticketet, amit a storeban semmire nem tudsz használni, csak a StW-ön belül. Vagy tévedek?
-
GEIL
addikt
Értem mire gondolsz.....azok a "robotos" pakkok valóban megosztóak.....de aki ismeri már az STW-t azoknak ezek poénos skinek voltak, mert ezek a "kis robotok" mind szerepelnek a játékoban....csak test nélkül....szóval a "pakkokban kaptak csak nyaktól lefelé testet"....mindegyiknek más szerepe van a játékban és itt-ott segítenek, tanácsot vagy tippet adnak...stb stb.....kivétel nélkül megvan nekem az összes ilyen STW pack is.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

980 nap bejelentkezésénl járok már STW-ben....tehát kicsit több mint 2,5 éve tolom és eddig összesen nagyon alaphangon kiszedtem/feloldottam belőle (fő küldetések, SSD védések, assist védések, daily challange-k....stb) és a packokból minimum 90.000 vbucksot.....de direkt írtam keveset...szerintem összesen már 100.000 felett járok.
-
Spec
őstag
Én régóta szemezek a StW-el, csak eddig ezek a béna robotos, meg mindenféle szir-szar pakkok, amivel fel lehet oldani, nem jöttek be. Alig vártam, hogy legyen már valami új pakk, amit érdemes megvenni, és unlockolni vele a StW-öt, erre tegnap betettek valami nyominger pulcsis b*zi gyereket. Hát komolyan az agyam eldobom, hogy miért nem lehet egy értelmes pakkot erre kitalálni. És most vagy fél évig megint csak ez lesz.
-
GEIL
addikt
Level 30-nál járok ismét....de úgy, hogy kb 5 solo meccset futottam eddig....szóval csak STW-ből van az XP-m.....ott tegnap indult az "újabb Venture", amihez nekem kell kb 1 teljes hónap mire végigtolom, abból odafigyelés nélkül kapok majd annyi XP-t hogy a Level 100 gond nélkül meglesz megint.....többet nem tervezek BR-ban..., de a BP -be fektetett 950 vbucks-ért visszajön 1400 (?) vbucks + a többi cucc és skinek....

-
Spec
őstag
Azért az összes path-t végig vinni nem egyszerű, és nem is rövid folyamat, és a gliderhez kell mind a 4 db. Nem tudom megér-e ez a Manda Glider ennyi vesződést. Mindegyik path 9 badge-ből áll, és 1 badge-hez elég sok minden kell.
"The Path of Itachi - 1 badge for every 5 finishes in the Top 6 (Battle Royale Squads or Zero Build Squads only)
The Path of Gaara - 1 badge for every 24 Storm Circles survived (Zero Build Solo, Duos, or Trios only)
The Path of Hinata - 1 badge for every 20 Fish caught (Battle Royale or Zero Build Solo, Duos, Trios, or Squads only)
The Path of Orochimaru - 1 badge for every 18 eliminations (Battle Royale, Solo, Duos or Trios only)"
A Hinata viszonylag egyszerű, ott csak pecázni kell orrba-szájba, de az mondjuk a halas kollekcióhoz, meg milestonsokhoz is kell, szóval az még ok.
Talán az Itachi-s a legmacerásabb, leghosszabb, ahhoz gyakorlatilag 45 db Top 6-ba kerülés kell Squadban. Viszont az külön szopatás, hogy a Squad meccseket se a Gaara-ban, se a Orochimaruban nem számolja.
-
-
30z.Samu
titán
-
.LnB
titán
-Van részletes patch notes a tegnapi frissítéshez? Mert a farkasokon tuti állítottak valamit. Brutál agresszívek lettek, és mint ha több is lenne. Mert folyamatosan támadnak, falkában. Eddig ennyiszer nem támadott meg engem farkas.
-Néztem ezeket az Island Hopper küldetéseket. Elég gagyik ezek a játékmódok. Nem tudom, hogy ezeket meg akarom e csinálni. (Talán a Macaw Darkwings miatt megcsinálom a hatot.) Inkább a Naruto-s questekre fogok fókuszálni a napokban.
-
Tasunkó
őstag
Folyamatosan növelik a processzor-terhelést. Már nincs meg a 60 fps, télen még megvolt, 2 hete is gyakrabban elérte, de a tavaly nyári 40 %-ból már 75-nél tart, látvány meg ugyanaz. A kimutatott 70 fölött meg már gyakran eléri a pillanatnyi maximumot és akkor esik az fps. Konzolon legalább kötve vannak néhány évig az adott keretek közé, tré lenne ha döccenne, a pc-n meg szabad a vásár, kell ösztönözni a hardverpiacot.
-
.LnB
titán
Jól veszem észre, hogy az Orochimaru-s 18kill-t nem számolja TM-ben a játék?
13-at lőttem, 5killem meg ma 100% hogy volt ma korábban, de nem kaptam meg az emote-ot.
-
.LnB
titán
Iszonyat mód lehet most XP-t farmolni.
-
Apucy01
őstag
Srácok! Van esetleg olyan valaki akinek a mai update után nem megy a játék pc n? betöltő képnél a folyamatjelző kb 98% ig el megy majd meál és vége.... Most megpróbálom ujra telepíteni a játékot..
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Na, én ma 3 Inmedioban is megnéztem, egyikben sem volt, de mindegyikben azt mondták, hogy tudják mi ez, és hogy volt is, csak ahogy megjött mindig elkapkodták pár nap alatt. Szóval nagy a kereslet rá úgy tűnik. Elvileg érkezik még szállítmány, nekem azt mondták.
Az a fura, hogy Fumax webshopban továbbra sincs, pedig ma csomó újdonság felkerült, de ez nem. Miért tartják vissza vajon, ha ők a kiadó, és ekkora a kereslet rá?
-
.LnB
titán
Azt rebesgetik, hogy ma bekerül a Vader boss. Mivel új vagyok, kérdezek.
Ez ilyenkor mit jelent? Hogy lehet őt megtalálni? Random encounter? Vagy az ilyeneknek van fix helye? Esetleg valami mechanikával kell majd "előcsalogatni"?
Mennyire nehéz legyőzni, mondjuk soloban?
És mit szoktak ezek adni? -
paatrick
őstag
Szóval megvettem az előző starter packot a battle pass miatt. Ez másnak is ilyen gagyin néz ki???

Konkrétan félelmetes a feje.

Szerintem arányaiban nagy is, meg úgy az egész gáz.Most rákerestem pár másik animés skinre, hát a narutosok oda-vissza verik ezt.
-
Vertigo18
addikt
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Elég zavaros, de igazad lehet. Ha a hivatalos Epic Games híradást vesszük alapul, ami gondolom hiteles, akkor valóban az első szám adja a paukembör skint, a többi meg másféléket. A cíkk vége felé van egy táblázat a jutalmakról.
De azt, hogy hol lehet megvenni, vagy megrendelni sajnos továbbra se tudom. De engem is érdekelne
Itt is azt írják, hogy a paukembörrel indul, és a végén lesz valami bonus cucc is:
Úgy tűnik ez nem ugyanaz a pakk, amit meg lehet venni v-bucksért a storeban. -
Vertigo18
addikt
Ezt találtam:
"Viszont érdemes lehet mind az öt részt várni, ugyanis mindegyikbe rejtenek egy Fortnite-os kódot, melyekért különböző szuperhősös – Vasemberes és Rozsomákos – cuccokat kapunk. Az utolsó szám digitális kiadása mellé pedig egy rejtélyes karaktert is ajándékul kapunk, de ennek a kilétére majd csak a szeptemberi megjelenésekor derül fény, illetve a 4. és az 5. szám mellé adott kozmetikumok a többivel ellentétben nem kerülnek be a Shopba sem."
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/fortnite-x-marvel-zero-war-new-five-issue-comic-book-series-starting-june-8
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Elképzelhető, én nem is hallottam róla, amíg te nem írtad. De amit találtam leírást, amiről beszúrtam a screenshotot, ott nem ezt írják, persze ettől még simán lehet.

Amúgy magának a kiadónak az oldalán is ezt írják. -
Spec
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
elvileg azt írják, hogy a Fumax Webshopban lehet rendelni, de én ott nem találtam semmit.
Itt viszont azt írják, hogy a boltokban, vagyis az újságárusoknál lesz kapható:
Amúgy ha a skin miatt érdekel elsősorban, akkor úgy látom jobban jársz, ha v-bucksért megveszed, mert ha igaz a leírás, akkor mind az 5 rész kell a kódhoz, ami a skint adja, az meg 5 x 1600 Ft = 8000 Ft. persze ha a képregény kell, akkor nem szóltam
. -
Vertigo18
addikt
Hol a toszba lehet megvenni ezt a Fortnite Zero-s Pókember képregényt? Kerestem már annyi boltban, nem lehet online megrendelni?
-
GEIL
addikt
Csak belekotnyeleskedek:
Ha egy kártya "elég" FullHD-re, de a mondat második felében már butitgatásról kell beszélni, akkor az a kártya bizony récrezgetős és nem elég FullHD-re ......mintha vennél egy autót ami bírja az autópályatempót (130km/h) de csak 1 személlyel tudná úgy, hogy még a többi ülést is ki kell venni (butitgatni) ahhoz hogy menjen az a sebesség.....hát nem....max. akkor mondhatod hogy bírja...ha 4 személyel megpakolva is bírja butitgatás meg kompromisszum nélkülnélkül,....még a klímát is bekapcsolva persze.

....ználtam GTX1650-et....Epic árnyékok helyett "csak" high"-t bírt....effects csúszkát is Epic helyett"csak high"-on vitte úgy, hogy nem jött az fps 60 alá.....persze...lehet butitgatni meg performance-ban játszani....meg árnyékok full kikapcsolva...de akkor a GTX750 is elég a játéknak ha van mellette egy újabb i5 és 16 Gb RAM és SSSD-n van a játék.
A kompromisszummentes és zökkenőmentes 60+ fps játékhoz bizony kell neki az combos videokártya.

-
Spec
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Szerintem a GTX 1650 Full HD-ig simán elég kell lennie neki. A 16 Gbyte RAM is elég szerintem. Az FPS droppot nem hiszem hogy csak és kizárólag a HDD okozza. Lehet driver gond is, azt is érdemes a legfrissebbre húzni. Érdemes a grafikai beállításokon is finom hangolni, pl. view distance, árnyokok, postprocessing, stb.
Lehet érdemes lenne újra telepíteni, és egy SSD mindenképpen jót tenne neki, ha más nem a betöltési időt tuti javítja. -
Spec
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Ez elvileg elég kell neki legyen, persze az se mindegy hogy minden fullon van, mondjuk 4k-ban, vagy QHD felbontáson, mert ott már elfogyhat ez a kakaó is. Azt nem írtad, hogy HDD-re, vagy SSD-re van telepítve a játék, mert ez is okozhat akadásokat. Az FPS dropp jellemzően a kevés RAM és a HDD kombó miatt szokott jelentkezni. A 16 Gbyte elég kellene legyen, úgyhogy itt más a gond akkor. Full HD felbontásig a GTX 1650 is bőven elég kell legyen.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
fiam játszik ezzel a játékkal és FPS droppkra panaszkodiki7-es proci,16gb ram ,gtx 1650 van gépében
mi lehet a probléma ? -
.LnB
titán
válasz
-secret-
üzenetére
Kedvenc karakterem a Naruto-ból. De akkora fan én sem vagyok. Na meg itt szempont, hogy ne legyen iszonyat rikkító skinem. Midas-t néztem, hogy az kellene. Volt tegnap, az nem tetszett, ma meg néztem a többit, hogy nem is megszerezhetőek. Pedig az ami C2S2-ben volt lvl100 ért, az alap Midas skin, az jól néz ki, kár érte.
-
.LnB
titán
Csütörtökön jön Itachi skin (Naruto). Lehet ez lesz az első skin amit kicsengetek.

Játszottam sokat a TM-et hétvégén. Nagyon laggos az a játékmód. Viszont tényleg jó farmolni. Most már egyre több Milestone megvan. De a Bounty-kat, a Headshot-okat jó ott farmolni.
Hétvégén megcsináltam azt a Milestone-t is 20/20-ra, hogy utazz a Ballerrel 100.000 (métert?). Dögunalom volt, mert Ravecave körül automatán ment a gömb a pályán. Viszont így fix top10 voltam, mert a kutya se törődött velem.
Még nyertem is meccset így.Collectibles-ből megvan az összes karakter. A halakat érdemes kifogni? Ad az valami pluszt (XP-t mondjuk)?
-
30z.Samu
titán
Fortnite: Ez a terület soha nem került be a játékba
Van egy sanda gyanúm, hogy miért nem került be.
-
0xmilan
addikt

-
30z.Samu
titán
Olyasmi, mint a CS-ben a Deathmatch. Van két -azt hiszem- 16 fős csapat és annyi a lényeg, hogy amelyik csapat eléri a 100 kill-t, az nyer. De gyakorlatilag nincs tétje, lelőnek, újra spawn-olsz, a felvett tárgyaidat sem veszted el. Farmolás is kötetlenebb így, mert több killt tudsz szerezni és jobban pörög az XP is ezáltal, pláne ha aktív a Supercharge. Ha csak farmolni szeretnék, akkor inkább ezt a játékmódot választom.

-
D1N4
tag
Team Rumble egész jól adja az xp-t. Napi küldik is hamar megvannak, plusz 2 óra játék alatt folyamatosan dobálta fel az ezer xp-s napikat. (Hátha hasznos lesz valakinek kreatív map farmolás mellett)
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Arra, de valamo 2 base item kell hozzá. Amiből egy van meg nekem. Mi a másik?Á megvan, kellett az exalted contrail hozzá még.
-
-
.LnB
titán
Az Exalted Malikhoz mit kell kinyitni?
-
0xmilan
addikt
Hiba volt, visszavontak.
-
GEIL
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nekem is megjelent....játékot bezártam....ujrainditás után eltűnt.
Nálam droppolt tőle az fps 40-re....de látom nálad is bedöccent 29-re.....jobb ha nincs ott.
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Olvasgattam redditen. Sokaknak megjelent. Valószínűleg lesz jelentősége.
Nekem egyébként PS5-ön jelent meg, nem is PC-n.
Biztos annyira jók vagyunk, hogy megörökítik.
-
.LnB
titán
Farmoltam a Crew mellé kapott Vbucks-hoz, és meglett a Pókember bundle. Elég sokat toltam ma miatta. Láttam, hogy holnap már nem lesz elérhető.
Közben megvan a 45-ös szint is. Haladunk Vader felé.
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nekem is ott volt ma. És nem tudom, hogy miért.
-
0xmilan
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szerintem csak grafikai elem es nem csinal semmit.
-
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ma majd rámegyek erre a feladatra.
Egyébként jól vettem észre, hogy minden játékosnak egyszerre aktiválódnak a heti feladatok? És mindenkinek ugyan az mind, ugye?
Mert tegnap mire tudtam szerezni egy olyan gömböt... Kellett vagy három meccs, úgy, hogy tudtam hol vannak.
-
Mert mindenki azonnal felszedi hogy eggyel magasabb kategóriába lépjenek a gyümölcsök. Mindjárt a meccs elején fejjel bele a közepébe, és keresni kell egyet lóhalálában. Úgy vettem észre hogy a legtöbb a nagy fa párszáz méteres körzetében van leszórva. Főleg most pályáznak erre kellemetlenül sokan, hogy legalább 2 növényen kell gazt tépni 5 darabhoz.
-
.LnB
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én másnál nem találtam, pedig kerestem sokat.
-
-
.LnB
titán
Van egy olyan heti feladat, hogy szedjek össze 5 gazt a fám körül. Hármat leszedtem, de most tényleg 10 óra múlva lehet újra leszedni még kettőt? Vagy van valami trükk? Megoldás?
Minden mást megcsináltam, csak ez maradt. -
GEIL
addikt
Igen, jól működnek a szintévesztőknek való beállítások.
Messzebbről a PC "butitott" effektes beállítás (off, low, medium, high) vagy PS4 és Xbox one szériás konzolok és Nintendo-s grafikai beállításokkal nincsenek a fegyverek és tárgyak alatt a szintüknek megfelelő "szines árnyék".
Ezek a fullos (EPIC) effektek csak nextgen konzolokon vannak teljes pompájukban (PS5, PS5 digital, Xbox series S és X ) jelen.
+ PC-n az effects csúszkát EPIC-re téve látni minden ilyet már messziről is....amióta Raytracinggel játszom RTX videokártyával, azóta még ennél is jobban látni mindent, mert egy csillogó padlón vagy vízben is valósak a tükröződések és tényleg piszok jól látni mindent bármilyen szögből nézve.
-
.LnB
titán
válasz
Tasunkó
üzenetére
A legnagyobb problémám az az, hogy én színtévesztő vagyok. És az Uncommon-t és a Legendary-t nem tudom szín alapján megkülönböztetni. Se a földön nem látom a különbséget, sem az invertory bar-on a HUD-on.
A Rare és az Epic megkülönböztetése sem könnyű. De az hamarabb sikerül. Azt látom, hogy az Epic sötétebb. Szóval ha lelövök valakit, meg kell néznem a fegyvereket, és szöveg alapján tudom csak kiválasztani a Legendary-kat. Fura dolog, és hátráltat.
Most néztem, hogy elég jó a színtévesztő módok beállítási lehetősége a menüben. Ma meg fogom nézni. Majd a fiammal találunk valami köztes megoldást, hogy őt se zavarja ha átállítom. Mert ő nem színtévesztő.Remélem, hogy amikor a földön vannak a fegyverek, fogom látni a különbséget. De ha jól látom, ez a Fortnite-os colorbind beállítás, az egész képre kiterjed. Sok játékban a grafikát nem szokta módosítani, csak a hud-ot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- Philips LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Általában questekkel kapcs. vannak kérdéseim...

(2:40-től van az lényeges rész)