Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Véleményem szerint Vettel a mezőny legtehetségesebb pilótája, azokból akik meg ezt meg Schumi sikereit kétségbe vonják, talán a kicsinyes irigység beszél belőlük. Csak találgatok, nem tudom, de valami ilyesmi lehet a háttérben hogy nem vesznek észre nyilvánvaló tényeket.

Fantasztikusan tolja, és behúzza idén a vbajnokságot, meg jövőre is meg azután is, szerintem.
-
brownus
veterán
-
proof88
addikt
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem hittem hogy ennyivel magasabb Button mint Hamilton.

Kilóra mennyi van köztük?
Amúgy igen, kéz a kézben, és ránézésre látszik melyikük a lány![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kicsit túl rendben van nem?

-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
SZámomra se túl vicces, de legalább megtudhattuk, hogy a mclarenen van féklámpa

-
Stay
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
Íme a bizonyíték hogy minden rendben van Button és Hamilton között: [link]

-
törölt tag
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért lenne tapló?
Maga a helyzet komikus és ezért is nevetnek a szerelők; nem kell hozzá értékelni Ice T beszédmodorát.
-
IreN!CuS
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Lehet nincs humorérzékem, de röhögni kéne ezen a taplón?

-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Képzelem: "The F., fuckin' I.A. banned my lil' homie, just becuz' the color of his face..."

-
Oliverda
félisten
A Red Bull megbízhatósági problémáktól tart
Brawn: Ma már másképp dönetnénk
Korábbi beszámolók felfedték, hogy a Mercedes jelenlegi versenygépének a tengelytávolsága a legrövidebb a teljes mezőnyben, amire Brawn így reagált: „Amikor meghoztuk a döntést a szerkezettel kapcsolatban, olyan információ birtokában voltunk, amely szerint úgy hittük, hogy az helyes. Visszagondolva, valószínűleg másképp döntenénk.”
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Na mindjárt jön a szalaipanni, oszt' bannolja a PH!-t...

-
válasz
hunnylander
üzenetére
Itt van eredeti hangsávval.
-
hunnylander
őstag
Technikai érdekesség Ice T-től (HD)
Eredetileg nem csak az volt, de az audiosávot azóta kicserélték, lehet, hogy McLaren PR nyomásra.
Hogy miért röhögnek a szerelők:
Ice T: Allright, here we are, in the McLaren pits. It's some place you'll never be in your f***ing life!
Get a look at this; these are McLaren techs, some guys you'll never meet in your f***ing life!
[...] these are guys you'll never meet in your f***ing life!
...this is Lewis's car, you see that steering wheel, it costs more than your f***ing house!
[kamera fel a világításra] It's like some other Star Wars sh*t!
A többit el lehet képzelni...

-
proof88
addikt
-
DEV_NULL
őstag
Vettel az új diffúzorról:
"...Biztos, hogy le fog lassítani - mindenkit le fog lassítani, de ez nem olyan, mintha feketéről fehérre kéne változtatnod a vezetési stílusodat."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TOM-202
senior tag
A McLarennel a mezőny hátsó felét jelentő 8-10 autót megelőzni valószínüleg nem volt nagyon nehéz feladat. Pont jókor ment ki slick gumikért és ezzel is nyert néhány további helyet 1-2 kör alatt. Ha emlékszel Scumacher is 12. volt amikor kiment slick gumiért a következő körben, aztán egy körrel később meg már a 5. volt mivel a többiek a +1 körrel az esőgumival annyira sokat veszítettek vele szemben. Szóval Button-nak az a 2-3 kör a slick-el (miközben a többiek még esőgumin voltak) simán hozhatott további 5-6 helyet a pályán bemutatott előzéseken túl.
Egyébként minden elismerésem mert kevés pilóta lenne képes ilyen iramot diktálni mint amit Button és Schumacher bemutatott a hétvégén. -
Sundesz
addikt
Az egyik legjobb első kör, kicsit hasonlít Senna Dongington Parkban futott első körére, csak ő ott az élre állt - igaz nem a mezőny végéről indult.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
-
7600 GS
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Szavaidat olvasván az jött le nekem, hogy Schuminak át kellett volna adni a vezetést az aktuális csapattársának? Továbbá még azt szűrtem le ebből, hogy szerinted Schumi CSAK az előreengedések miatt lett VB.

-
quby
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát Sumi néha valóban lehetett volna gálánsabb. Pl amikor már tuti volt a cím, igazán visszadhatta volna az osztrák szitukat. Mint pl: link (exploler miért nem akar linket csinálni
)[ Módosította: Gubro ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Semmi, ezzel egyet értek azt nem tudom miért kellett..
-
Nowhereman
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
és azokban az években mi a fene segítségre volt szüksége Suminak? /mert én éppen a Barichello-féle szükségtelen eseteket kifogásoltam
-
Mastre
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Volt olyan, amikor Schumit zavarták hátrébb. 99-ben, amikor már csak Irvine-nak volt esélye, akkor Schumi is megtette, amit meg kellett.
[link]
az interjúknál, amit Irvine mond, az sem semmi -
proof88
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére

-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Senkit, nem kellett hátrébb zavarni, ha év elejétől kezdve a másik 3 pilóta a gyorsabb akkor nyilván Suminak kellett volna segítenie.. de nem így történt.
-
Nowhereman
őstag
-
Nowhereman
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ha meg minden egyes alkalommal Sumit zavarták volna hátrébb, akkor meg Irvine, Barichello vagy Massa lett volna a világbajnok. Ennyit az ilyen vb. cím értékéről.
-
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS
üzenetére
"zsenialitasa ami Vettelnek van" - no ha neked az olyan csapaton beüli támogatás, hogy a ponttabellán kb. egy győzelemnyivel, a versenyben meg úgy másfél körrel hátrébb szituban is kérésre sem kap a dobogós helyekért küzdő csapattárs gumit, hogy nehogy belezavarjon a kerékcserébe a zsenialitás...
A zsenialitásával meg még a RB-nél is tisztában vannak: nem is szokták neki mondani, hogy előzd meg. Tavaly az egyetlen Webbo-s előny gyanús szitu is abból származott, hogy Monzában az elrontott 3-on is átrágva utolérte a csak körözgető Vettelt.Vettel és az ő "zsenialitása" csak marketing, és csak annyi valóságalapja van, mint hogy egy doboz tutti-frutti ízű lött után két méretes repképessé tevő szárny nő ki az ember hátából.
Lonzi szerencsétlenkedését nem jó példának felhozni, mert egyrészt Lonzi nem egy előzőgép - Lajos, Koba, Birka tuti hogy kezdett volna Petrovval valamit - és megremegett a keze...
Tilkét meg már rég el kellett volna tiltani a pályatervezéstől a "tehetsége" alapján. Ha máshogy nem megy, akkor egy bérgyilkos felfogadását is elfogadhatónak tartom! -
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
"Tiszta hogy Sumi is 2-3 alkalommal olyan autóval lett vb, amivel kvázi bárki világbajnok lehetett volna, de ettől még legenda marad."
Mégis ő lett világbajnok és nem pedig Irvine, Barichello vagy Massa.
Az pedig, hogy a gyorsabb és jobb pozícióban lévő pilótát segíteni kell ez most is így van, nyílt titok, mindenki így csinálja. -
Nowhereman
őstag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Toljuk a sort, mert Mansell is egy kvázi érinthetetlen autóval nyerte az egyetlen VB, mégse mázli, hanem legenda, mert amit addig kb. kettő vb.-t csavart ki a kezéből Fortuna.
Lonzi vb.-jéről meg: nos Briós hát nem a becsület mintaképe, de amikor Lonzi Fisico mögül beszólt, hogy "gyorsabb vagyok nála, mit csináljak?" egy "akkor előzd meg!" volt a válasz, nem szóltak Fisiconak hogy: "Lonzi gyorsabb nálad! Érted?", vagy "kevés az üzemagyagod, tekerj vissza a motorteljesítményből!"
Hogy ki a világbajnok, és megérdemelten? Nos, ha nem lenne legalább 3-4 aki érdemes lenne rá, akkor nem lenne értelme a versenynek, mégis csak egyik lehet A világbajnok! És tegyük hozzá, hogy amit Lonzi vagy ép Kimi, Lajos, de talán amit még Gombos is művelt, azt se csinálta volna meg a pilóták többsége. Tiszta hogy Sumi is 2-3 alkalommal olyan autóval lett vb, amivel kvázi bárki világbajnok lehetett volna, de ettől még legenda marad. De az sem lesz lemosva róla, a belemenések mellett, hogy részt vett Barika szükségtelen szopatásában. Fölösleges volt, és legalább adhatott volna valamit az olyan nézőknek is valamit, akik nem esnek önkívületbe már csak attól, hogy a kedvencük az élen. -
Oliverda
félisten
-
7600 GS
addikt
prmcsk: Van igazsag abban amit mondasz, de szvsz egy klasszis pilota meg kell hogy tudja elozni az elottte levot. Ugy kell kigyorsitani, vagy fogni kell az ivet, stb. Viszont abban teljesen egyetertek veled hogy a tankolast visszakene hozni, es en nem tennem kotelezove a kulonbozo gumikat, sot en visszahivnam a Michelint is.
r1E3S3E7T: Abszolute egyetertek. Szerintem kezd elpuhulni a sportag. Visszahoznam a V10-eseket, a tankolast, es hadd szoljon!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meg is van Webber utódja?

-
Motion_Blur
félisten
-
prmcsk
addikt
válasz
7600 GS
üzenetére
Ha nem lesz DRS, ki fog előzni és mivel ?
A mai pályák többségén egy jól védekező sofőr feltarthat bárkit. Tavaly alfonzót egy gokartoknak is kanyargós, (asszem tilke pályán) 24 körön át tudta feltartani "lada ladovics petrov". A mai F1 autók méretéhez képest ezek nem pályák...Köszönjük a szabályoknak, tilkének, meg a többi, a valamilyen érdeket furcsa módon értelmező hülyéknek.A múltat és jelent nem lehet hasonlítani.
Messze nem volt ennyi korlátozás, nem büntették az előzést, nem voltak tilke pályák, volt tankolás (teli/üres autó=súlykülönbség), nem volt intézményesített egyengumi, stb. -
7600 GS
addikt
Szerintem szanalmas, hogy Vettelre azert haragudnak nagyon sokan, mert a rendkivul jo RBR-bol kihozza a maximumot. Webber miert nem csinalja meg ezt? Mert nem tudja, nincs meg hozza az a zsenialitasa ami Vettelnek van. Szoval innentol kegyvesztett az a mondas hogy egy jo autoban egy kozepes versenyzo is alkothat kiemelkedot. Bullshit. Azert kivancsi lennek, hogyha mondjuk a Mclaren verne igy a mezonyt, hanyan mondanak hogy "fuj olyan autoban konnyu"
.Na de mas: csak szerintem kene betiltani a DRS-t? Egyszeruen nem lehet ellene vedekezni, hogyha valaki egy hosszabb egyenesbe beall moged. Erobol kene ezt megoldani, mint regen
. Csak en latom igy a dolgot? -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
persze attól még szép előzések voltak, szó se róla.
-
JJános
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nemcsak, hogy nem védekeztek, hanem félreálltak előle. Így is kell, ha jön egy VB!

-
Motion_Blur
félisten
"És ezt mi bizonyítja?"
Barcelona: ahogy Hamilton felverekedte magát a 2. helyre, simán ledolgozta a hátrányát Vettellel szemben és a futam végéig támadta.
Monaco: Vettel az első 3-4 körben ellépett Buttontól, de innentől fogva folyamatosan fogyott az előnye. Át is vette a vezetést a kerékcserék után és ha ki tudta volna autózni a taktikát, simán nyer.
Montreal: ahogy felmentek a slick gumik, Button 1.5-2mp-el volt gyorsabb mint Vettel.
-
umek7
őstag
Rendben. Én nem védek senkit, nem rühellem Vettelt, csak kíváncsi lennék rá hogy ha nem az RBR-nél lenne, akkor is ekkora császár tudna e lenni, ennyi

(#30535) Motion_Blur: Ez igazából annyi tényezőt jelent még ezeken a dolgokon kívül, hogy ez nem bizonyít semmit. De ahogy elnézem nincs értelme nekem még kulturált, nem fanboyként sem véleményt megjegyezni, hisz a végén úgy is Vettel van a királynak kihozva, amivel nincs baj mert ő most a király. Feltételezem a McLaren mellett még a Ferrari is a legjobb, mikor a két csapat egész évben nem találja a beállításokat, és a kocsit se nagyon találták el. Na sebaj, további jó vakulást.
-
Stay
tag
-
umek7
őstag
Szerinted az azért volt mert a ML a legjobb autó a mezőnyben?
Szerintem azért, mert kétszer is bejött az SC amivel gyakorlatilag ledolgozta a hátrányát, majd meghúzott egy olyan kerék cserét aminek köszönhetően előnyhöz jutott a többiekhez képest és így villám gyors volt.
-
attiLANte
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Áhh, tisztán látszik, hogy megint csak szerencséje volt - különben is a legjobb autóban ülve, friss gumikon nem nagy kunszt - erre még egy idomított majom is képes, mialatt az elgurult banánját próbálja visszaszerezni a pedálok alól...

-
umek7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És ezt mi bizonyítja? A kérdés komoly, nem gúnyolódásból teszem fel.
Idén eddig az RBR autók mindig minden pályán tökéletesen mentek, tökéletesen vannak megtervezve, sosem volt még semmilyen hibájuk. Kétlem hogy ennél jobb lenne a ML, de ha valami kézzelfogható megdönthetetlen információt tudnál rá mutatni, akkor elfogadom.
Egyébként mint mondtam nem vonom kétségbe Vettel tudását, semmit vele kapcsolatban, nem vagyok fanboy senkivel szemben, csupán ezt látom.
-
proof88
addikt
Most amúgy nem azért hogy Vettel érdemeit kisebbítsem, de... én a linkelt videón azt látom hogy az új gumi tapad mint atom, Vettel a kanyarokban úgy követi le Buttont és Massát ahogy nem szégyelli, és a porosabb íven tud olyat fékezni amilyet akar. Azért ha Button ott maradt volna bal szélen a kanyar előtt védekezni, hát lehet hogy lecsúszás lett volna belőle. Massa meg lehet úgy volt vele hogy Vettel úgysem fog rendesen megállni a poros íven, hát simán.
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=0ykLiZuZVDQ
Massát nem értem mit csinált.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem. Ez a többi pilóta szegénységi bizonyítványa.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Besírtam...

-
Oliverda
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hunnylander
üzenetére
láláláláláwowowowjálájálálá...
LOL!
ezeket is fsza lehet hallgatni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az is az ő sara hogy nem védekeznek ellene?

-
Peat;)
veterán
válasz
PazsitZ
üzenetére
Idén már többször volt olyan eset, hogy kihívták a boxba majd egy élcsapat/középcsapat autója mögé ért vissza. Nem sokat szórakozott, többek között Buttont is úgy hagyta ott mint egy Virgint.
Webber meg nem teljesen egészséges a tavalyi év óta, ezt látni rajta. Totál kizökkent és már nem is lesz a régi, neki ennyi volt az F1. Érdekes mert ha köré építenek pár éve egy csapatot még akár a jelenlegi mezőny legeredményesebb pilótája is lehetett volna, azok alapján amiket mutatott a gyengébb autókkal. Amióta volt a lábtörés és gyengébb teljesítmény utána még összekapta magát, de idén totál szétcsúszott és szerintem ebben nem a csapat van. Amúgy is fura fickó ha kicsit utánaolvasol, pl nézd meg ki a párja (46 éves asszony...lehet kövezni de nekem ez fura egy gazdag élsportolónál, és bár a nőket bevallom nem tudom megérteni, de pl Kubicánál szerintem csak jobb képűnek tarthatják a nők..de gonosz voltam), kicsit olyan anyakomplexusos, fura emberkének tűnik.
-
-
umek7
őstag
Nekem semmi bajom nincs Vettellel, elképesztő amit csinál. Egyszerűen nem lehet vitatni a tudását, felkészültségét. Ragozhatnám még, de ami miatt nálam homályos a dolog az az hogy egyedül a RBR-eknél van olyan autó amivel így is lehet menni. A Merci és Ferrari is gyenge idén, a szakmai stábbal sincs minden rendben, míg Vetteléknél igen. Nem vitatom a veresnyzői képességét, nem lovagolok azon hogy mikor volt szerencséje, mert kinek nem volt még, de nálam akkor lesz világklasszis szint ha az F1 mezőny legjobb autója és legjobb szakmai stábja nélkül is tud majd eredményeket felmutatni. Szvsz ha most Hamilton, Alonso vagy teljesen mindegy ki ülne abban a kocsiban, akkor is elérne szép eredményeket.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Huh, igazán nagy dolog. És az eddig futamokból egyszer sem tudott a közelébe kerülni senki sem. Monaco -ban ahol simán megfoghatták volna bejött az SC, meg megállították a futamot. És még a gumikopással is mákja volt. Az sem az ő érdeme, hanem az autóé. De ezt leszámítva pole -ból indulva mindig tudta autózni azt, amit az autó tud. Semmi nagy dolgot nem látok, egyszerűen IM-en az RBR mindenki fölött áll.
-
-
DEV_NULL
őstag
válasz
emerico2004
üzenetére

-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Annyit tud, hogy elől üres pályán gyors. Ez eddig is ment neki és Amíg az RBR-en múlik fog is. Ezt bizonyítják az eredmények is.
Az egyébként teljesen irreleváns hogy megcsúszott -én ezzel kapcsolatosan egyébként ha jól rémlik egy rossz szót nem szóltam róla- ennek ellenére, ha előzgetnie kellene nem menne neki így a szekér. Ez persze csak feltételezés, de azért engedd meg légy oly szíves, hogy én így gondolhassam.
Csak olvasom, hogy Vettelnél vizes volt a pálya, Webber meg béna mert nem elsőre előzte meg Schumit.
-
C0d3r
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az arab Palik?

0:25 kész.
-
törölt tag
Te nézed a forma 1-et?
(#30480) Gyusz: Egyetértek, én is unom már. Azért csúszott ki mert, mert a határon kellett autóznia, hogy 1 másodpercen kívül tartsa Buttont, de balszerencséjére ráment egy kis vizes felületre, ami elég is volt, hogy az autó kiperdüljön alatta. Ez bárkivel előfordulhatott volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- DVBViewer
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Schumi mindig is a legendák között lesz. Bár azért természetesen Beckenbauer sem lebecsülendő, meg van ott még pár nagy legenda (Gerd Müller, Kahn, stb.)

)
.