- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Aktív témák
-
siriq
őstag
AZ SC vezetojevel kapcsolatban pedig szomoruan erzek. O vezette a mezonyt de megsem gyozott(BBC)
-
kukinyo
addikt
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #30190 üzenetére
Na az már tényleg régen volt. Na meg akkor is leginkább Senna kapta a büntetéseket és tudjuk, hogy miért (vagy inkább ki miatt).
-
.bableWes
őstag
látom a mekik nagyon kamikázéznak...
viszont Button hajrája szép volt. Vettel meg végre hibázott. -
kpal
nagyúr
na kinyert ? nem vok otthon telorol irok.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
helkis #30182 üzenetére
mit vársz ettől a tetü csatornától?
DE a német RTL se közvetítette az interjúkat
pedig ők mindent szoktak...
Schumit én is nagyon sajnálom... úgyis 3. lesz, mert Buttont MEG KELL büntetni (nascarban lenne a helye
) de szebb lett volna a dobogón Schumi!!
(vagy 2. helyen, csak nem ezzel a fostalicska merdzsóval) -
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #30178 üzenetére
Remélem elnézed nekem, hogy nem fogom itt tölteni az f1es versenyt és végigolvasni ezt a sok sületlenséget amit idehánynak a futam alatt. Köszönöm.
-
zuchy
őstag
Ez kemény futam volt. Kár, hogy MS-nek nem jött össze a dobogó, még ha meg is büntetik Buttont, akkor se állhat a pódiumon. Egyszerűen szárazon kevés a kocsi, amíg vizes volt a pálya, addig nem volt gond. Meg hát a DSR is rátett egy lapáttal. Rosberg folyton bajba keveredett, a végén is első szárny nélkül jött be.
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #30180 üzenetére
Már megint olyan videót szúrsz be aminek köze sincs a mostani esethez?
Többiek miről beszéltek amikor azt írjátok h nem bírja a nyomást vettel?
4óra alatt egy kicsit csúszott meg... A többiek ott ütköznek ahol tudnak... Ezek szereint az össezs többi versenyző még ennyire nem bírja a nyomást... -
válasz
Templomegere #30168 üzenetére
És egy ideig nem is lesz méltó...
(#30173) Motion_Blur: várom a következő esős futamot
száraz pályán esélye se lesz villantani a Mercinek.(#30169) FireKeeper:
-
proof88
addikt
be kéne zárni a topikot 1 napra mert mindenki trollkodik
-
Mika1227
őstag
válasz
grabber #30170 üzenetére
Maximálisan egyetértek!
Annak ellenére, hogy Vettel jó pilóta csak a nyomást nem bírta, legalábbis most!
Én nem vagyok Vettel ellen, tényleg jó de hát azért ezt illet volna behoznia az első helyen vagy legalábbis nem hibázni és ha az egyenesben elmegy Button arról már nem Ő tehet de így azért........ -
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #30165 üzenetére
Ezért kapott valamelyik valamit? Úgy rémlik, hogy nem, ami azt jelenti, hogy igen (mármint a kérdésedre a válasz).
-
deter
aktív tag
Nem értem Vettellel mi a bajotok? Talán a legtehetségesebb pilóta a jelenlegi mezőnyben. És az ő sikerei messze nem olyan értékűek, mint Button 2009-es menetelése, ahol gyakorlatilag csak a technikának köszönhette a győzelmeit. Másfelől, igen etikátlannak tartom, hogy csak verseny után vizsgálják a Jenson szabálytalankodásait. Miközben egyértelműen ő a felelős, mind Hamilton, mind pedig Alosno kieséért. Habár Hamiltont nem sajnálom. Legunszimpatikusabb versenyző. A mostani futamon, Schumacher második helyének örültem volna leginkább, annak ellenére, hogy Ferrarit favorizálom.
-
szőröscica
addikt
MSC nem semmit versenyzett, ha nincs a DRS, szerintem behozta volna második helyre az autót!
Vettel meg először került valóban test-test elleni küzdelembe, egy olyan autó ellen, ami hasonló képességű, mint az övé, és egyből el is vesztette. Ezt még tanulni kell, mert egyébként tiszta pályán marha gyors, de az idegei még nem jók.
-
Templomegere
senior tag
válasz
Motion_Blur #30173 üzenetére
mosdóban , sír , és borotválkozik
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #30173 üzenetére
Canada nem dry....
-
dokar
addikt
miért volt ilyen lassú a végén vettel? túl sok benya megmaradhatott a sok sc miatt? esetleg kers?
-
Húú, Vettel de morci az interjú alatt...
-
Vettel egy gyorsabb kocsi ellen 3 kör alatt kicsúszott.Pedig eddig mindig nála volt a gyorsabb kocsi.Ennyire hibátlan a vezetése.Megmutatta,azt hogy Hamilton 60 kört megy így,ő meg csak 3-at.
Vissza lehet venni az istenítésből és ha majd valós körülmények között nézzük a pilótákat lehet jönni,hogy ki a legjobb."Fejben nagyon ott van".LOLMennyire vártam ezt a pillanatot.Button még mutogatot is
Schumacher-nek meg nagy respect.Nevéhez méltón versenyzett,csak az eredmény nem jött össze.
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #30129 üzenetére
Ha meg Gombos nem teszi a falra Lajost, akkor két meki ment volna el Vettelnek...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30159 üzenetére
Tehát akkor saját csapattársat ki lehet ütni gond nélkül, a szabály nem véd a saját csapattárssal szemben?
-
Sandormaster
aktív tag
Annyit szeretnék mondani hogy 7 világbajnoki cím...
Évek óta először szurkoltam úgy mint régen, úúúristen de jó volt, mindent megadtam volna csak hogy dobogón láthassam, remélem meg lesz még idén, mert nem rajta múlik! -
DopeBob
addikt
Egyébként a Ferrarinak sem érdeke szerintem, hogy Buttont büntessék, gondolom még Ők is mennek a VB-ért (legalábbis így gondolják
) Alonsonak úgysem adnak pontot, Vettelnek viszont 7-el kevesebb, ha Button marad az első
-
Számomra ez a futam MSC "visszatérése" miatt mindenképpen emlékezetes marad
Persze egy dobogó szebb lenne, majd meglátjuk megbüntetik-e Button-t. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy pénz büntetésben fogják részesíteni - hogy megmaradjon az első helye.
-
Neoteric
addikt
Méghogy reklám nélkül jön a film egyből..
Na mind1, ez izgalmas futam volt, bárki bármit mond.
-
Mika1227
őstag
Végre nem Vettel,
nem bírja még a nyomást! Ha elmegy az elején akkor oké, de itt látszik, hogy még nem akkora ász!
Remélem nem kap büntetést!!! -
ETOM
addikt
b@zmeg sumi lemaradt a dobogóról!
-
FireKeeper
nagyúr
egyébként nem tudom ki mennyire figyelte gombost a komplett versenyen, a defektjét követő kerékcsere után az utolsó helyen állt (igaz az SC mögött). szóval beleszámítva a baromságait ma, utolsóról az első helyre feljönni versenyben annyira nem rossz teljesítmény.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30129 üzenetére
Ezt a quali fölényt inkább az autónak tudom be. Lásd Webber a qualin negyedik nem százas autóval.
-
Oliverda
félisten
Akkor Button mákja, hogy nem vagy sportbíró.
A Hamilton-os eset szerintem le lesz/van rendezve, pedig abban inkább sáros. A csapat érdekében nem fognak reklamálni. Az Alonso-s eset meg versenybaleset volt. Legfeljebb kap egy 5-10 helyes rajtbüntetést a következő futamra és annyi. Ha akarták volna már rég megkaphatta volna érte a drive through-t.
-
zolynet
veterán
válasz
Motion_Blur #30141 üzenetére
meg ugye ott a monacoi futam, bár más karakterisztikájú pálya
-
Pitterix
őstag
Ez jó volt!
Jó éjt mindenkinek!
-
Ez a futam 3 dologról marad emlékezetes:
- Kobayashi átmeneti 2. helyéről
- Koba-Massa 5 ezredes befutójáról
- Schumacher előzéséről. -
válasz
Templomegere #30123 üzenetére
Ja, támogatom
-
prmcsk
addikt
Szvetter élről tud menni, az első komolyabb nyomásra hibázott.
Már a múltkor bezsákolta a 2. VB.-t, de ehhez a két VB.-hez, versenyben hányszor is előzött ?Az szép lesz, ha puttonytól elveszik a győzelmet...
-
Templomegere
senior tag
vettel annyira nem örül ennek a második helynek , nem őszinte a mosolya
-
kisza25
félisten
hát ez kemény volt
na meg Masa 5ezreddel verte Kobát -
ronaldo
őstag
Nagy hiányérzet van bennem. Alonso ma nagyon megkente volna őket szárazon. (szárazon amúgy is jobban fájt volna nekik
)
-
DopeBob
addikt
De gáz, mikor behallatszik, hogy mondják ennek az idiótának, hogy miről beszéljen
-
Neoteric
addikt
Úgy látom az interjút megint az orf1-en kell megnézni..
ott se adják le.. wtf?!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #30122 üzenetére
Meg is dolgozott érte qualikon
Ha nincs ennyi SC, sehol nem lett volna Button...
Azért grat neki, főleg a futam eleji teljesítményéért
-
válasz
mrlujoak #30100 üzenetére
Na, bejött...[link]
"...neten nézem angolul, és ha jól vettem ki a Button-Hamilton bulit a futam után vizsgálják is, így még ha Button meg is nyerné a futamot
akkor is esélyes lenne, ha elvennék tőle az első helyet, így maximálisan leírta magát nálam a McLaren Kanadában"
Szal, azóta vizsgálják az Alonso-Button esetet, is, így tuti a dobogó közelében sem lesz hivatalosan...
Azért jót ment, de nem így kellett volna sokmindent...
Viszont Schuminak nagy grat - miután elveszik Button eredményét, akár dobogós is lehet
-
válasz
Viktor77 #30103 üzenetére
Szerintem nem fog kapni semmilyen büntetést.
Hamilton eset egyértelmű, hogy nem Button. (Ahogy a McLarennél/BBC mondták is, normál versenyvonalon haladt, ahol beszúrtak egy olyan helyre ahol nem volt hely/ebből a magyar kommentárnak annyi jött le, hogy leszorította Hamiltont).
Alonsos ütközés, sima versenybaleset. -
siriq
őstag
Buttont 20 masodperces buntetesre raknam. Ez alap nalam.
-
Templomegere
senior tag
na így a végére jó volt na
sumit kérném a dobogóra !!!
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30117 üzenetére
Sokszor azért nem volt veszélyeztetve idén.
-
rocket
nagyúr
Button Vettelt szepen bekergette azert a malnasba, ezert is irtam par hete, hogy Vettel tehetseges majd akkor derul ki amikor tucatnyi ilyen szituacioban kell resze legyen, es nem egy uber autoval elol legures terben autokazni.
Button nem tudom minek orul, biztosan megbuntetik Alonso miatt.
Hamilton gondolom magara vallalja majd az utkozest mert a csapat erdek ezt kivanja, de Alonsonak semmit oka nem lesz erre.McLaren az utolso par korre megtalalta a verseny tempot.
Charlie Whiteninget meg ideje lenne meneszteni, vicc volt amit muvelt, felszaradt a palya mire elengedte oket az SC, ezert is tudtak kijonni rogton intermedium gumiert.
Az a versenybiro mit muvelt, nem ertettem mar az egesz lenyeget, 2 kor eltelt a SC mogott mire elkezdtek tisztitani a palyat ami abbol allt, hogy jobbrol-balra szaladgaltak es probaltak lerugdosni az alkatreszeket, ami ugye az egyiknel nem jott ossze, ezert kezdett break tancba, nagy makja volt nem lapitottak ki.
-
bambano
titán
Az öreg vezetett egy jót...
szegény vetteltől meg a sok sc elvette az időt.
-
Ezt most nem érdemelte meg a Gombos
-
Oliverda
félisten
Így még azt is elnézem neki, hogy letolta Hamiltont.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30106 üzenetére
Csak nem röhögteti ki magát ennyire a szövetség.
-
ro_bert17
őstag
Mindegy mi lesz Buttonnal. Vettel ezt a versenyt nem nyerte meg! Punktum!
Lassan megint nézni fogom az F1-et! -
r4z
nagyúr
A végén Massa és Kobayasi
Most nézem Button grafikonját a helyezéseket tekintve, brutális
-
darál0w
Jómunkásember
legjobb futam foreva'
-
Viktor77
titán
Nocsak Vettelnek védekeznie kell, és egyből elrontja?
"Kár", hogy Buttont meg fogják vágni, így mégiscsak Vettel nyer.
-
FireKeeper
nagyúr
mekkora tüzijáték a végén, azta..
BTW azért Hami fejére kíváncsi lennék
Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- GTA V
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest