Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Pfff...lol LÁLÁLÁLÁLá, végén Massa-nál meg már megfullad a slejmjében.
Ezentúl arab stream-eken nézem."jellá, jellá!"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Atyaég... ezek idióták

-
Neoteric
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Jó látni, hogy nem csak mi vagyunk ilyen elmaradottak a 4:3-as aránnyal..

-
C0d3r
addikt
Visszatérve a korábban szóba hozott közvetítési jogra: Ugyebár egy friss cikkből kiderült, hogy igen sok sportműsort terveznek a Magyar Televíziónál, ellenben már F1-re nem futja.
Írtam egy mailt nekik, kíváncsi voltam mi az álláspont, de megerősítést nyert az infó.
Továbbra is RTL közvetíti a F1-et, hogy hány évre vették meg, azt nem tudják. Pillanatnyilag az a biztos, hogy jövőre nem az MTV fogja. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szépen osztották egymást MS-el.

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erről van szó!

-
hunnylander
őstag
-
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát azért más dolog elöl menni x kört, senkitől sem zavartatva, vagy támadni valakit.
-
...nem, nem hozhatod.
Én leírtam a véleményem, ti meg csak kötözködni tudtok.A RBR eredményeit nem méltatom, de ez van. Ha az FIA szerint szabályos, akkor nincs mit tenni.
Vettel is tud hibázni, mindenki tud hibázni, mindenki hibázott már, és fog is.Ha valakinek nem tetszik a véleményem, az...

-
Motion_Blur
félisten
Vettelnek volt egy sikán egyenesítése meg a végén a megcsúszás.
Ezzel szemben Webber:
42. kör: a visszafordítóban majdnem rácsúszik a szalagkorlátra, pozíciót veszít Schumacherrel szemben
54. kör: Schumachert támadja, de elfékezi magát, sikánvágás
63. kör: ismét Schumacher támadja, DRS-el körbe autózza, majd átvágja a sikánt és ezután vissza kell hogy engedje MS-t
64. kör: újra nekimegy MS-nek, mögötte van de megint levágja a sikánt, a bajnokok falánál majdnem keresztbe áll, pozíciót veszít Buttonnal szemben
-
zuchy
őstag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Most akkor felhozhatom, hogy tavalyi esős Spa-ban, Alonso a kétszeres világbajnok, amatőr hibát vétett és nekiment a falnak. Mindenki hibázhat ők sem gépek. Kritizálni azt mindenki profin tud, persze a mögötte lévő teljesítményt felett mindenki elnéz. Pedig nem is olyan egyszerű maga a pálya sem főleg esőben.

Na meg az hogy gusztustalan az RBR areoja: Lehet ízléses is, de akkor nem lettek volna tavaly világbajnokok, és most sem állhatnak ott ahol vannak. Ki kell használni minden lehetőséget. A Brawn GP is gusztustalan volt a dupla diffúzorával meg a meki az F-csatornával, meg minden előremutató fejlesztés. A hajló szárny átment a teszten, kész. Vagy lemásolja aki tudja, vagy szépen szabályosan kullognak hátul. Merci már elvileg ugyanilyen flexi szárnyal rendelkezik.[link] -
JColee
őstag
válasz
Skeleton01
üzenetére
2006->2005
-
D@ni88
addikt
válasz
mrlujoak
üzenetére
Itt nem csak az volt, hogy versenytempóban gyorsabb, hanem hogy mennyivel.
Eddig csak 2-3 tizedet kapott max körönként. Itt meg kapta bőven a tizedeket.
Igaz Vettel nem tudott volna semmit sem tenni, mert a DRS-el Button nagyon gyors lett volna.
Azért én még kíváncsi lettem volna Alonso-ra is
-
"Plusz ennyi erővel a legutóbbi két futamon is hibázhatott volna Vettel, mindkétszer hasonlóan szoros volt a befutó, mint most."
Igen, és az az előző kettő miért is nem nyomás? Nem feltétlen kell, hogy amelyik futamon utolérik, és versenyeznek vele - nem csak mennek utána - ott már hibázzon is.
Elég az a pszichológiai teher, hogy "már megint itt van a nyakamon egy, múltkor is utolértek..." aztán a 3-ik ilyen végre versenyezni lehet a RBR-val szituban meg be is sokallt.Ennyi. Se több, se kevesebb.
Mitöbb, Vettel csak úgy, nyomás nélkül is füvet nyírt, ha jól emlékszem, még az első pár körben... (javítsatok ki, ha tévedek) -
Skeleton01
aktív tag
válasz
prmcsk
üzenetére
Van benne igazság, viszont a végével nem teljesen értek egyet: Raikkönen már 2003-ban is nagyon közel volt a címhez, a végén mégis Barrichello "nyerte meg" Schumachernek, aztán 2006-ban meg kifogott egy gyakorta elszálló autót...
Hamilton: szerintem 2007-ben ő volt a legjobb a mezőnyben, az utolsó futamon mégis elbukta a vb-t, hogy aztán 2008-ban elég kurtán-furcsán megnyerje.
Szóval azért az egy címért is meg kellett dolgoznia mindkettejüknek, miközben már korábban megérdemelték volna. -
válasz
Iron Funeral
üzenetére
olvasd tovább, és megleled, mert leírtam...
LOL...
-
...hm srácok, nem gondoltam volna, hogy Button mindkét vitatott ütközését versenybalesetnek minősítik. De elvégre megérdemelte a srác az első helyet. 6 boxutcai látogatással a háta mögött így nyerni, megérdemelt lett.
Ráadásul volt utolsó is nem? Egyébként a végeredmény is mókás. A két McLaren veszi közre a komplett mezőnyt...

Sajnos a RBR csapatának teljesítményét nem tudom, és nem is akarom értékelni, mert gusztustalan aerodinamikai fejlesztéseket használnak.
Természetesen az a vizsgálati módszer óriási hibája, hogy az ő ellenőrzésükön még átmegy a kocsi, de versenytempóban látványosan - és ez a varázsszó, látványosan - a külső szemlélőnek is vitathatatlanul feltűnő alakváltozások mennek végbe...
Az évtizedekkel ezelőtti repülőgép ülések modernizációja jut eszembe. Történt pár tűzeset, minek következtében az ülések szivacsait és kárpitjait olyan szövetre cserélték, amik nem égtek, csak perzselődtek a laborban kreált tűzben, és nem bocsájtottak ki káros, mérgező égésterméket...
A laborban jelesre vizsgázott (ala FIA mérések), ám amikor élesben, azon a hőfokon, amin a repülőgép valójában ég (ala versenytempó) kellett volna helytállnia, nem hogy nem égett el, gyorsabban, magasabb hőfokon, és több káros/mérgező anyagot kibocsájtva égett el...Bocsi a hosszú mondandómért...
Ja, mégegy. Aki azzal érvelne a két versenybaleset minősítése miatt, hogy az FIA nyal a mekinek, az nem látta azt, hogy a mekit (Buttont) eleve a futamon büntették? (boxutca-áthajtás) Vettel meg nyomás alatt ennyit ér.
-
kukinyo
addikt
-
SebaVettel
csendes tag
válasz
prmcsk
üzenetére
"Az meg egyenesen röhej, hogy a tavalyi VB.-t szvetter zsenijének tartják itt a fanok, holott minden normális azt mondja, hogy nem kicsi mákja volt, hiszen azt minden idióta tudta, hogy nem attól lesz szvetter VB, hogy első lesz, hanem attól, hogy alfonz nem lehet negyedik, vagy jobb."
Aha, csak előtte volt tizenakárhány futam. Alonsonak Koreában gondolom nem volt mákja.
És ne aggódj, attól, hogy szerinted egyszeres mák VB-sek, még nyugodtan alszanak. -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem felemeli majd a kezét.

-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már hogyne lenne az előzések száma a mániám ? Ebből tudom ki mire képes és nem pedig abból, hogy az élről nyer. Szvettert hányszor verték meg az idén a rajtsorrendet eldöntő időmérőn ? Ja hogy egyszer sem ? Biztos csakis a zsenijének köszönheti és nem a kocsijának. Alfonz mikor 2x VB. lett hány polet is nyert és kiket, milyen körülmények között is kellett megelőznie a versenyeken ahhoz, hogy VB legyen ?
Az meg egyenesen röhej, hogy a tavalyi VB.-t szvetter zsenijének tartják itt a fanok, holott minden normális azt mondja, hogy nem kicsi mákja volt, hiszen azt minden idióta tudta, hogy nem attól lesz szvetter VB, hogy első lesz, hanem attól, hogy alfonz nem lehet negyedik, vagy jobb.
Az már csak hab a tortán, hogy "véletlenül" pont a VB.-t eldöntő futam előtt kaptak a ladás petrovék valami aero csomagot, aminek a feladója nem a mikulás volt, hanem a redbull... Jól emlékszem ?A mindig is középszerű vilnöv ezek szerint legalább akkora zseni volt, mint most szvetter, hiszen pár év gurigázás után beleülhetett az akkori idők legjobbjába és üstökös VB. lehetett. Vagy puttony ? Vagy hambi ? Vagy rajkó ? Ezek nálam mind "egyszeri mák VB.-sek".
-
Stay
tag
Mini Vettel

[link] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nehogy még nagyobb Red Bull előny legyen.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, van. Bár ez pont régen nem így volt, kivártak az utolsó utáni percig vele. Elég lenne egy SC, addig is az autók úgy ahogy takarítanák a pályáról a vizet. De ami most volt, az erős túlzásnak számított, főleg az a rész, amikor söprögették a pályát. 09-es Malayon elég sokáig húzták, akkor jött a piros zászló, amikor már tényleg 80-nál is felúsztak.
De én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy a 80-as, 90-es években gyengébb technikával, messze nem ilyen bombabiztos autóban rótták a köröket, amíg lehetett. és régen is volt felelősségük.
Azért az erős, ezekben az autókban 'nehéz meghalni', hála az égnek. Lásd most a 24h-son McNish -t, vagy anno ugyan itt Kubica -t. -
Oliverda
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
2006-ban nem volt. Most konkrétan arról az évről van szó, és nem a teljes karrierről.
-
Oliverda
félisten
válasz
hobizoli
üzenetére
Nem az utolsó futamon bukta el a VB-t, mert a benzinszivattyús eset meg a defekt is ott történt. Akkor sem nyert volna, ha azt a versenyt az első helyen fejezi be.
Az utolsó előtti versenyen pedig a motor füstölt el, pont úgy ahogy két versennyel előtte Alonso-nak Monza-ban. Plusz ráadás gyanánt Alonso a szerelője hibájából vezető helyről esett ki Hungaroringen. Vezetői hibából viszont egy pontot sem bukott, ellenben Schumacher-rel: 1 , 2
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Van egy pont amikor teljesen alkalmatlanná válik a pálya a versenyzésre. Pl. Maláj 2009, vagy most a felhőszakadás. Ekkora vizet már nem tudnak kiszorítani a gumik. És ez nem roncsderbi hogy 40-50km/h-val keresztbe csúszkáljanak a versenyzők. Azzal nem értek egyet hogy miért vártak ennyit a futam újraindításával, de a piros zászlóval igen. Akik erről döntenek, azoknak felelősségük van. Ha meghal valaki csak mert megadják a népnek a cirkuszt, utána lógnak ők is..
-
MPowerPH
félisten
válasz
Barthezz2
üzenetére
Itt érdekes nem volt szükség SC-re, piros zászlóra, meg arra, hogy a pályáról lesöpörjék és géppel letolják a vizet. Úsznak az autók, és akik tudnak esőben vezetni, azok megtanulnak úszni. Szánalom ami most megy az esős futamokon.
Akkor inkább el se indítsák, mert így értelmetlen, elveszik az igazi izgalmakat.Áll a pályán a víz, akkor lassabban kell menni. Mindenki úgy megy, ahogy tud.
-
JJános
addikt
válasz
Templomegere
üzenetére
Jó lenne, ha mindig esne.

-
Peat;)
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Maga Schumi is elismerően nézett arra az évre és Alonsora. Anno amikor ugyanez ment (most hogy jött elő?
) előszedtük az összes technikai és vezetői hibát, meg mikor melyik autó tűnt gyorsabbnak. Lehet talán pont veled vitáztam fene sem emlékszik már. Az jött ki hogy kb ugyanazon feltételek adattak meg a két pilótának, bárhogy is néztük, utána lenyugodtak a kedélyek fura módon, a tényadatokkal. Majd amikor már eléggé szem elől tűnt az a vitarészlet megint ment ez a mázli szöveg.
Nem tudom most te melyik oldalon vagy, vagy az hogy nem voltak egyenlő feltételek és Alonso bemákolta, vagy hogy egyenlőek voltak kb. amennyire f1-ben két különböző csapatnál lehet.Más téma
Kubica karját elnézve ebből érdekes lenne egy versenyzői karriert összehozni, sajnálom, de f1 szerintem kizárt ameddig ennyi gomb van. Egy egyszerűbb szériában el tudom képzelni, de f1-ben totál nem.
-
JJános
addikt
Régebben aki esős időben jól ment, azt mondták rá, hogy esőmenő, és jó pilóta.
Vettel, Sumi, és általában a német pilóták jók esőben.Akkor ők a legjobbak! Akkor innen azt mondani, hogy Vettel azért jó, mert alatta jó az autó az nagyon lol. Mint Sumi tegnapi alakításán is láthattuk, lehet gyengébb autóval is jót menni esőben. Vizes pályán.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
"lévén ugye ő a fekete..."
Kezeltesd magad..
Dumb: ezt a 2005-ös szezonban mondta, teljesen jogosan
-
Oliverda
félisten
válasz
hobizoli
üzenetére
Pedig bármennyire is hitetlenkedsz lehet. Tavaly Alonso majdnem megint megcsinálta ugyanezt. Az pedig, hogy a riválisok a saját hibájukból mennyi pontot buknak, nem róható fel a kedvezményezett fél számlájára.
Alonso 2006-ban nulla hibát vétett versenyen, csak technikai hiba miatt bukott. Ezzel szemben a mester többet is hibázott. Akár innen is vizsgálhatjuk a dolgot, ha neked jobban tetszik.
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ne nevettesd már ki magad.
Itt nincs fekete,nincs fehér,nincs sárga,itt pilóták vannak. -
emerico2004
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem az abszolút eredményt firtatom..... azzal tisztában vagyok hogy tisztán erőből 7. hely lenne reális hanem arról beszélek hogy kikap Rosbergtől pár tizeddel aztán versenyen is lassabb pár tizeddel átlagosan aztán hopp jön az asszony és körönként kap Rosberg 1,5 mp-tőle... .. na ezt nehéz megérteni .... ahogy a 2006-os brazil nagydíjat is...
Jah és a 2006-os idényhez hozzászólva renault lett a csapatvilágbajnok ergó övék volt a legerősebb autó. Jah és ha valaki nem emlékezne a 2006os brazil futamra ott a defekt után 3-4 mp-vel Massa elé tért vissza majdnem körhátrányban aztán onnan körönként 1,5-2mp adott Massanák.... Alonso még a fejsérült Massának nem tud 1,5-2öt adni. Nem hogy az a fittnek braziliában. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Gyengebb persze

Nyilvan gyengebb autoval lehet vki VB.
1-2 versenyt még be lehet huzni gyengebb autoval is -mert pont rahibazott egy jo beallitasra, a masik meg pont nem...-, de egy VB cimet nem lehet egesz evben osszemakolni egy "gyenge" kocsival, akarki is ul benne. Es itt nem csak a motorero a lenyeg hanm az egesz auto az aero-val es gumikkal egyutt. Abban meg a Michenlin utcahosszal a Bridgestone elott lett volna akkortajt... -
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fekszik is neki, de főleg az a lényeg, hogy olyankor nem számítanak az autók közti különbségek. Nagyon érzi a határokat, és képes azon menni. Nem véletlen az sem, hogy első között vált mindig inter vagy száraz gumira. Pont ugyanaz a helyzet, mint a kivezető köröknél. Hideg gumin verhetetlen.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
értem, Vettel nem figyel oda és belemegy az előtte lévőbe, és Lajos a hibás... lévén ugye ő a fekete...
-
Oliverda
félisten
válasz
emerico2004
üzenetére
Valószínűleg pont azért mert 1969-ben született, a közvetlen vetélytársak meg 10-15 évvel később.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hobizoli
üzenetére
Oli akkoriban Renault drukker volt? Nem hiszem. Akkor meg minek örülne?

Mondjuk akkor a 7x most 8x lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
emerico2004: mert nem esik minden versenyen az eső. száraz futamon sajnos köze nem lett volna az első 6-7 helyezetthez.. emlékezz tavaly Koreában is nagyon jól ment. fekszik neki az intermediete meg a száradó pálya..
-
r4z
nagyúr
válasz
emerico2004
üzenetére
Örülnél te is, ha 42 évesen ilyen kondiban lennél!

-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Amikor lajos indult elölről és rajt,cél győzelmet aratott akkor is ez volt a véleményed,hogy így könnyű?
Ez most miben más? -
Oliverda
félisten
válasz
hobizoli
üzenetére
Egyeseknek nagyon rövid itt a memóriájuk, pedig már akkor is hangadók voltak itt amikor ezek a dolgok történtek.
Az hogy mitől volt gyengébb... hát erről kérdezd meg Pat Symonds-t és esetleg Ross Brawn-t.
Ja, és ezt az apró részletet is elevenítsük már fel akkor: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Amikor Hamilton megsz*patta a mögötte jövőket? Tessék: [link]
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tudod, hogy a elqrt/brilliánasan végrehajtott arány Lajosnál nem is olyan rossz, Vettelnél ez valahogy végtelen a négyzeten...
-
törölt tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Igen, de az össz vbt tekintve volt egy elégedett Kimi, egy gyenge Alonso, és Massa, aki mint nagy ellenfélről elég nehéz nyilatkozni. Nem is volt szinte igazi ellenfele.
Ezzel szemben tavaly azért messze nem ez volt a helyzet mert Alonso is, Hamilton is (aki ha nem balfaszkodja el az utolsó versenyeit az istenített előzési buktáival lazán vbajnok lehetett volna) Gombos is ott volt, és Webber, ez azért messze nem a 2008as mezőny. Talán 2007 volt hasonló, de Kimi utána azért bizonyított hogy inkább buli mint a profizmus, amivel nincs baj, ő ezt választotta.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Csak azt nem értem, mire jó ez a bizonygatás, főleg ilyen módon.
Hamiltontól 10szer ennyi balfaszságot lehetne előszedni, sikerült 3at találni és most rohadt elégedett vagy? LOL Alonsoról nem is beszélve, Button? Mi volt ez a hétvégén? A húdejó vigyázunk egymásra tavalyi török nagydíj után. Szánalom.
Gyengébb autó? Jah, főleg az év elején... Csak ismételni tudom magamat, vissza kell keresni a 2006os postokat, egyöntetűen az volt a vélemény hogy kamuvilágbajnok....
MIÉRT változott ez?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
üzenetére
A legszorosabb szerintem az volt, amikor LH lett a VB 2 eve, az utolso verseny utolso kanyarjaban.
Az idei Le Mans 24h-ra is mondjak, hogy azzeg, uuuu, 13sec 24h utan, uuuu, de szoros. Hat a legszorosabb az a '90-s evek elejen vagy kozepen volt, amikor az elso ket helyezett kozott 24h versenyzes utan is csak 8m (nyolc meter) volt
Az ~haromkiloval a celvonalnal van is vagy ~0.1sec idoben, 86400sec utan -
Oliverda
félisten
válasz
prmcsk
üzenetére
Alonso 2006-os címe egyértelműen értékesebb, mert egy gyengébb autóval tudta lenyomni a mestert, Szvetter pedig a mezőny messze legjobb verdájával is csak éppen hogy be tudta zsákolni a címet. Mondjuk az tény, hogy minden kétséget kizáróan egy őstehetség. Itt van kapásból három eset ami ezt támasztja alá: [link] , [link] , [link]
Silverstone-tól meg kiderül, hogy mire megy a herélt bikával. Amennyiben a McLaren-hez és a Ferrari-hoz képest 3-5 tizeddel többet bukik az RB, akkor esélyes, hogy már nem csak sétakocsikázásból fog állni számára a briliáns győzelem.

-
Neoteric
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem le kell húzódni, csak épp most nem ideális ív jégpálya lett volna, ezért gondolom inkább lassított az ideálison, hogy majd menjen a jégre az aki akar..
-
Motion_Blur
félisten
Egyébként amikor egy lekörözött elengedi a másik versenyzőt nem kötelező lehúzódni az ideális ívről, csak lassítani? Massa - karikeján esetre gondolok.
-
.bableWes
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
volt kerse webbernek
-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne kiáltsunk ki zseninek senkit, amíg nem láttuk minden versenyhelyzetben. Csak ennyi. Szerintem ebben a mezőnyben jelenleg 2 zseni található. A Mester, és aki már legyőzte kétszer. A többieknél még nem megalapozott a zseni jelző. Szerintem.
Habár a zseni tehetségre is utalhat. Ilyen formában akár Vettel, akár Hamilton, akár Rosberg is zseni lehet. De nekik még bizonyítani kell.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
prmcsk
üzenetére
Előzések száma... a mániátok...
X versenyző egy olyan autóban ül, ami 1 körön verhetetlen és versenyben is jó (de mondjuk nem a legjobb). Az esetek 90%-ában az első helyről induló X versenyző kit kéne még hogy megelőzzön?
Y versenyző olyan autóban ül, ami 1 körön esélytelen, de versenytempóban a legjobb. 4-5. helyről rajtol, belekeveredik esetleg egy balesetbe is. Nyilván ez a versenyző sokkal többet fog előzni, mint a másik.
Ettől még X versenyző nem rosszabb Y-nál...
Egyébként megnézhetjük majd év végén az általad említett két versenyző két VB évét (ha egyáltalán Vettel lesz a VB..) statisztikailag előzések szempontjából. Nem nagyon emlékszem arra hogy Alonso-nak minden futamon ölre kellett volna mennie a pontokért vagy a győzelemért..
Persze ha nálad az előzések számával arányosan nő a 'zseni ráta' akkor Massa az egyik legnagyobb zseni, mivel ő volt az egyik aki a legtöbbet előzött idén. Koba és Webber után. Ők a másik két zseni. Sőt, géniuszok..
-
bambano
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
tartok tőle, hogy ha a következő versenyen jó idő lesz, és megint sokat fog számítani az autó, ms megint nem lesz a fasorban se...
-
PazsitZ
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Ha Button szabálytalankodásai bosszantanak akkor miért veszed bele Webbert is a valótlan vádaskodásaiddal, ez az amit nem értek, se szerrel, se szer nélkül.
Bár tudom ebben a topikban divat Webbert köpködni. Gondolom csak be akarsz illeszkedni

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor inkább el se indítsák, mert így értelmetlen, elveszik az igazi izgalmakat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)