Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Elméletileg 15:00kor kezdődik a Le-Mans-i verseny. Élő közvetítés lesz a www.peugeot-sport.com oldalon. További részeltek: Peugeot FB-n.
Ui.: A peugeot-sport.com lehet, hogy jelenleg nem érhető el. A futam kezdete előtt pár perccel indul majd az élő közvetítés csak, addig nincs rajta "semmi"(adás tekintetében).
-
proof88
addikt
nem a futamon lesz a félórás cucc, mert a futam 7-kor kezdődik magyar idő szerint is.
-
Neoteric
addikt
-
ronaldo
őstag
"Pedro de la Rosának, aki Sergio Perezt helyettesíti a hétvégén, miután a mexikói pilóta nem érezte jól magát az első szabadedzés után, sikerült a pályán köröznie, ám a piros zászlós megszakítások miatt nem tudott megfelelő munkát végezni. A spanyol pilóta még McLaren szerelésben ült az autóba, összesen 14 kört teljesített és a 18. helyen zárt."

-
Skeleton01
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt a kib@aszást...

Legalább a Sportklub leadhatná a sok rongyosra ismételt műsor helyett...
-
proof88
addikt
Sir Stirling Moss is rajthoz áll a most kezdődő legendék versenyén.
Most 82 éves.

-
proof88
addikt
Akit érdekel: ma kezdődik egy újabb Le Mans 24 órás verseny, délután 3-kor. Eurosporton és Eurosport2-n felváltva nézhető élőben. Most a bemelegítőt lehet nézni.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hálistennek.
-
venember83
nagyúr
Remélhetőleg lesz normális stream az időmérőre, mert az RTL Klub persze nem adja élőben.

-
DEV_NULL
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azt hogy fogta meg.. nem semmi
-
kpal
nagyúr
(Nem) Fújhatja a Red Bull és a Ferrari erre kíváncsi leszek

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem nagyon látszik rajta...csak a párbezséd a végén...

-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lenyírhatott volna pár sövényt!

-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon durva, többször visszanéztem. mit gépészkedett...
-
Motion_Blur
félisten
Bocs, hogy ide OFF-olom, de érdemes megnézni:
Rally Champion Mark Higgins Near Crash at 150 mph @ 2011 Isle of Man TT
Szerintem a faszi az anyósülésen szép csöndben összesz*rta magát..
-
Motion_Blur
félisten
Uhh ezt nagyon benézte dambrózsika

Haminak egy szett szuperlágy kuka..
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lesznek meg igy egy paran!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah... De inkább sok lett, túl rövidet fékezett. És pont a kerékvetőre tette, ami pont rosszul dobta meg. Szvsz, sima vezetői hiba.
-
Motion_Blur
félisten
Massa majdnem lekoccolta a Falat.
Ő kevés oda
Vettel azért szépen letette a névjegyét az edzés elején

-
Oliverda
félisten
Perez helyett Rózsi lesz a hétvége további részében.
-
madster
tag
szegény pályabíró jó nagy hasast dobott 0:38nál.

-
-Mike-
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezaz...

Persze ez sem az ő hibája volt, biztos megint rosszalkodtak a fékei.

A Mercik brutálisak eddig, főleg Rosberg. És a Ferrari is biztató. Itt az esély, hogy végre olyan rajtoljon elölről, aki meg is dolgozik érte.
-
darál0w
Jómunkásember
-
kisJack
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bennem nagyon megmaradt az, hogy Alonso még a Renaultnál, 2005 vagy 2006-ban üldözte a csapattársát, Fisico-t és finoman jelezte Briós felé hogy ő bizony gyorsabb nála. Briós pedig válaszolt, hogy akkor előzd meg! Próbálkozott még egy darabig, aztán a nagy idegeskedésben odaverte, -én úgy emlékszem hogy a Bajnokok Falára, de lehet hogy tévedek.

-
IreN!CuS
őstag
Petrov 329.1 km/h Button 314.6 km/h kicsit nagy a különbség,vajon Petrovék használtál a DRS-t és úgy mentek annyit?(nem nagyon tudtam figyelni a közvetítésre,úgyhogy nem láttam,hogy használták vagy sem)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jól emlékszel, még Alonso se vakarta meg.
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szerintem Hakkinen nem kente fel, de talán még Raikkonen sem.
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kell egy kivétel is, ami erősíti a szabályt...

szerk: ...vagy kettő.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Hamilton kivételével mindenki odaverte már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve Alonsoról se rémlik hogy itt megtörte volna.
Viszont a másik necces pontot egyszer már megpuszilta.ALO-tól ez a 1:16.1 a közepes keveréken született?
Nagyon erős idők, tavaly 15.1 lett a pole. -
[CS]Blade2
addikt
Azt kerestem, hogy van-e valami statisztika, hogy ki(k) azok akik világbajnokok, versenyeztek itt, de sikerült elkerülni a találkozást a Bajnokok falával. Valamint érdekes lehetne, hogy a jelenlegi mezőnyből kik azok akik már nekicsapták, és kire vár még a fal.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne reménykedj.

-
Motion_Blur
félisten
Vettel és a Bajnokok Fala.
-
P00By
nagyúr
Vettel megint összetörte!

-
Motion_Blur
félisten
16:22 – Dráma a pályán. Trulli az installációs körén összeütközött egy kis madárkával. Nem nehéz kitalálni, hogy ki nyerte a „csatát”…
Szerencsére ezt nem láttam

-
proof88
addikt
streamet tud valaki?
szerk.: STREAM
-
D.Orion
veterán
Élőben nyomon követni pedig ITT!
Ui: Csupán azért írom le most, mert úgy is mindenki meg fogja kérdezni, hogy hol lehet nézni élkőben.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hiába szimpatikusabb, ha egy szájba-adott maszlag az egész, nem ér lósz*rt se. Aláírom, hogy Monaco nem volt a pályafutása csúcsa, ezzel együtt én jobban örülnék, ha ugyan úgy hangot adna dolgainak, ahogy szokott. (emellé finomíthatna kissé a modorán a pályán, de ez az előző gondolatmenetemen semmit sem változtat)
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton: Hálás vagyok, hogy rajthoz állhatok
Mennyivel szimpatikusabb amikor nem azt mondja amit gondol, hanem azt amit a PR-osok megírnak neki
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkor pletyka

-
Qru
MODERÁTOR
Webo tényleg megy a Ferkához vagy ez csak pletyka?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom volt e már de most találtam...

-
darál0w
Jómunkásember

-
eXodus
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Én arra is kíváncsi lennék h ennek mennyi köze van az év eleji Mclaren hirtelen javulásához. (Téli teszteken még ha sok minden nem volt 100%os akkor is lassúak voltak)
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig érthető...

Ami gurulna azt felemelve cipeljük, a kockást pedig megpróbáljuk gurítani, vagy...lófejből halászlé, a hülye vezetők abból is tudnak főzni.Ne szomorkodjon senki, szvetter és a bull már most VB.

-
rocket
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Hol a cikk, amiben a McLaren szerint oket is erinti?
A cikkben amit feljebb linkeltem azt irjak a Mercedes motoros autokat nem erinti a dolog.
-
[CS]Blade2
addikt
Már szinte mindenki tudja, hogy mitől gyors a RedBull az időmérőn, csak a többi csapatnál vannak válogatottan olyan mérnökök, akiknek fingjuk sincs, hogy lehetnének ők is gyorsak.
A tiltás kapcsán érdekes lehet, hogy reagálták le a csapatok, bár az is lehet kamu. A Mclaren szerint őket érintené, a Renault és Newey nyilatkozatáról lerí, hogy paráznak. A Mclaren szerintem abban reménykedik, hogy kevesebbet buknak rajta, mint a Redbullosok. Ugyanez a Ferrarinál, talán ők nem is mondtak erről semmit, vagy csak én nem olvastam, de abban biztos vagyok, hogy a Mclaren és/vagy a Ferrari azt gondolná a saját rendszeréről, hogy jobb, mint a RedBullé, vagy tudna jobbat csinálni, akkor már rég menne a cirkusz.
A többiek meg végképp nem fognak ugrálni, pl. egy Williams az életben nem csinálna olyan jó rendszert, mint a nagyok, nekik garantált, hogy relatíve közelebb kerülnek az elejéhez, nem utolsó sorban 0 fejlesztéssel, azonnal, ingyen.
Ebből kifolyólag, ha tudnák, hogy a Renault és a Ferrari motoros autók 1sec-et fognak lassulni, míg a Mercedesek nem, akkor Ross Brawn és Martin Whitmarsh egész nap fröcsögne, és sürgetnek a betiltást. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán azért, mert így kiszűrhető az, hogy akit az első egyenesben megelőznek, az könnyedén vissza tudjon támadni a célegyenesben. Bár akkor meg nem értem mi értelme a két egyenesnek. Még jobban elveszi az F1 eddigi izgalmait, a védekező pilótának esélye sincs pozíciót védeni.
-
Motion_Blur
félisten
"Elméletben, ha megelőznek valakit az első szakaszban, ironikus módon az elöl levő képes lesz használni a DRS-t a célegyenesben is, annak ellenére, hogy már előzött, és ezzel csak még nagyobb különbséget tud majd kiautózni."

-
Frenky89
addikt
Nekem olyan érzésem van ezzel az EBD tiltással, mint anno a spec. felnik szabályozásával. Biztos, hogy fog ez annyit változtatni a dolgokon, mint azt sokan írják? Miért pont a McLaren-t ne érintené?
Másrészről, Hunny írta nemrég, hogy a RBR időmérőn különösen agresszív konfigurációt használ (specializált DRS, nyélig hajtott EBD, stb) és ebből származik az előnyük is, ami aztán versenyre többnyire elfogy - ahogy azt láttuk is az elmúlt versenyeken. Egyáltalán kinek mennyit sikerül profitálnia az EBD-ből, vagyis mekkora százalékban fedi le ez az autó teljesítményét (akár külön-külön időmérőre és versenyre lebontva)?
Valamint, akkor még ott van az a probléma is, hogy csak gázelvételkor és ekkor sem teljesen lesz lekorlátozva a technika (10%), gázadáskor ugyan úgy működhet mint eddig.
Szóval, a fentiek alapján és simán el tudom képzelni, hogy nem fogunk drasztikus változást látni (főleg versenyen nem).
-
MPowerPH
félisten
válasz
rocket
üzenetére
Hát, megmondom őszintén én nagyon örülnék neki. Igaz a Ferrari is belassulna, ki tudja hova kerülne vissza?! Középmezőny vége?! Csak Alonso -t sajnálom... De ebben az évben oda is valók, a túltesztelt biztonsági szarjukkal együtt. De az RBR autó kimagasló fölénye legalább véget érne. És akkor van esély rá, hogy Hamilton beelőzi Vettel -t, és VB lesz. Vagy ha Hamit megint dobja a nője és nem tud koncentrálni a vezetésre, akkor még mindig ott van Button.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)