- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Gyerünk LH! Kell a pole itt!
-
darál0w
Jómunkásember
Gyulám már megint össze-vissza beszél. vissza szokta ez hallgatni magát?
-
zolynet
veterán
Sztem hiába éltetik megint Sumit, nem hinném h az első 5ben lenne ... hiába a nagy rutin, ha az autó nem azon a szinten van
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #28192 üzenetére
Előző futamon előtt pont te írtad(ha jól emlékszem),hogy a Ferrari jobb lesz versenytempóban mint a McLaren mi lett belőle(+1 kör),várjuk meg az időmérő végét mielőtt leírjuk a McLarent
-
Motion_Blur
félisten
Milyen faxa a hang...
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #28192 üzenetére
Nem mondod Gyulám.
-
Motion_Blur
félisten
Gyula szerint a Red Bull elsődleges kihívója a McLaren.
Köszi Gyulus!
-
válasz
Oliverda #28187 üzenetére
"Amennyiben részt vesz az időmérőn, és komolyabban hozzányúlnak azt követően az autóhoz, akkor rajtrács legvége vagy box utca a rajtnál."
Persze van ilyen eset is, van rá lehetőség, hogy feleslegesen elkoptassanak néhány szett gumit, csak értelme nincs.
Vagy összerakják versenyre alkalmas állapotra, vagy nem mennek. -
AMD Power
titán
Végre újra F1!
-
IreN!CuS
őstag
-
Gubro
senior tag
2 kiallas, egyeseknel 1 varhato a versenyen, mondjak a BBC-n.
-
Jelenleg 50% esély van rá, hogy Rosberg autóját összerakják a kvalifikációra.
De figyelembe kell venni, hogy ha összerakják, akkor azzal az utóval kell végigmennie a futamon, ha nem vesz részt az időmérőn, akkor még tovább dolgozhatnak rajta. -
hack69
aktív tag
-
[CS]Blade2
addikt
Nagyon leegyszerűsítve végül is kettő darab mozgó hirdetőtáblával versenyeznek, szóval ha fel tudják tákolni rá a kereket és gurul, akkor onnantól kezdve nem lehet gáz. Sőt, még jobb is, könnyebb elolvasni a "ez te lehetnél","a te logód", vagy "ez egy menő hely" feliratokat.
Az a két szponzor is akikkel tárgyalnak egyből aláírják a szerződést. -
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #28179 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora mákja volt hogy nem találta ez azt a kiálló gumifalat..
-
raczger
őstag
Néhányotoknak küldtem PÜ-t, akinek gondja van a stream-jével vagy nem talál dobjon egy privit és megoldom a gondját
-
LAL nincs RedBull a top 3-ban.Ez jelent valamit.
-
shteer
titán
akkor 2kor ugyanitt
közben le kell lépnem sajna... lehet felvételről nézem meg inkább -
Gubro
senior tag
Ebbol a HRT-bol a futamra se lesz auto. Foleg az o keretukbol.
-
Hiába,ez a híres-nemes pálya egy daráló lett az idei mezőnynek.Rosbergért volt kár,ő mindig(általában
) az első 10-ben van....
-
Oliverda
félisten
Egy HRT-vel szűkebb lett a hétvége mezőnye.
-
shteer
titán
válasz
Frenky89 #28168 üzenetére
lengyel stream megzúzódott egy HRT is
-
shteer
titán
héééééééééééééééééééééé
hova lett az F1??? :/ szemetek! -
Xirtam
veterán
Alonso mit ment! O.o
-
DeckardCain
senior tag
Kár, kíváncsi lettem volna mit megy az időmérőn..
-
Anno egy Red Bull is ennél a "huppanónál" állt föld körüli pályára pár éve, és Kimi is emiatt torpedózta meg Sutilt nem?
Anno Kiminél én is vmi fékhibára gondoltam, valszeg a Kers miatt trükkös fékerő elősztás lehet a baj, mert ahogy kicsit elemelkednek a gumik, valszeg ahogy földet ér, már blokkol is. Nem tudom már féktávon van-e v épp előtte, de érdekes, h nem foglalkoznak azzal, h kijavítsák, lehet ez ilyen monaco feature. Találd meg a huppanót.
Az eset vége meg akár Kubica kanadai esésére is hasonlíthatott vna, a sikán kijáratánál jobb oldalt az a piros-fehér csíkozott tömb elég csúnyán lekaszálta vna Nicot...
-
shteer
titán
válasz
DeckardCain #28153 üzenetére
csúnya - ebből nem lesz autó az időmérőre...
-
Gyusz
őstag
válasz
Durva volt. Szerencsére pont elkerülte a falat.
-
Oliverda
félisten
válasz
Szerintem ez valami technikai (fék?) hiba volt. Elég necces, hogy a qualira össze tudják rakni ezt az autót.
-
Gubro
senior tag
válasz
Szep nagy bukta. Idomerore ebbol nem lesz auto.
-
DeckardCain
senior tag
Rosberg...
-
shteer
titán
GP2 mezőny milyen időmérőt futott
kész roncsderbi
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Frenky89 #28144 üzenetére
Majd itt érdemes megpróbálni.Link 1 BBC HQ
-
Frenky89
addikt
BBC ugye nem adja a 3. szabadedzést?
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #28138 üzenetére
Tényleg jó. Az alap Red Bull doboz dizájnnál mondjuk minden jobb szvsz.
-
hack69
aktív tag
válasz
hunnylander #28141 üzenetére
Tényleg. Összekevertem a "bi"-t a "do"-val.
-
hunnylander
őstag
válasz
hack69 #28135 üzenetére
Nem tudok japánul, de úgy tudom, hogy Jenson sisakján "Jenson" és "JayBe/JB" feliratok vannak japán átírással.
Motion: JB-nek és LH-nak is klasszikusabb, egyszerűbb sisakdizájnjai vannak, amelyeknek fő jegyeit, színeit már régóta használják. Ha túlcsicsáznák, el is veszteni a fő értékét; miszerint egy egész karrierre választották. Vettel sisakdizájnja(i) egész más világ. Ott kezdődik, hogy neki nincs klasszikus állandója, sokat variálgatja és az ilyet lehet csicsázni. De az ilyen túlcsicsázottakat hamar meg is lehet unni, nem tudnak időtlen klasszikussá válni. De ez nem gond, mert előránt egy újabbat, ha már unja az addigit.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #28138 üzenetére
A csillám mennyisége az egész mezőnyre vetítve akkor nem változott, csak Vettel sisakjáról Alonsoéra került. Az előbbinek ez felettébb előnyére szolgál.
-
Oliverda
félisten
Valaki tud adni letöltési linket a Török valamint az iménti Spanyol összefoglaló videókhoz?
-
Misi 007
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #28130 üzenetére
Le tudnak reagálni bármit, vagyis ha kell már a következő futamon ki tudják kapcsolni. Newey szerint csak a Renault motorral lenne gáz: Nekik egyébként is nyitva lenne a pillangószelep:
"A Renault-nál úgy működik, hogy gázelvételkor teljesen kinyílnak a kipufogószelep hűtése érdekében, amikor motorfékezés van. Ez is a motor megbízhatóságának biztosításának része. A kialakítást még évekkel ezelőtt, a próbapados teszteken hitelesítették, és a módosítása nagy probléma lenne, mert nem biztos, hogy az erőforrás megbízható maradna, ha zárva hagynák a pillangószelepeket."
A Renault autóiban állítólag a maximális érték 90 százalékáig nyílik ki a pillangószelep, a francia gyár erőforrásait használó Red Bulléiban 45 százalékig. -
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #28129 üzenetére
Azért a McLaren ilyet nem mondott: [link]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #28123 üzenetére
Inkább a kipufogónál gyulladt ki a cucc. Szerintem nem lenne gond kiiktatni a rendszert, csak gondolom ők is úgy számolnak, hogy relatíve lassulnának a többiekhez képest. A Ferrari csendben van, a Mclaren azt mondja, hogy bármikor tudja mellőzni a rendszert. Nekik akár jó is lehet a betiltás, ha a RedBull többet bukik rajta.
-
cyberkind
félisten
válasz
szőröscica #28126 üzenetére
Persze hogy az, mert így nem 1000 kört kapnának, hanem csak 100 !
-
P00By
nagyúr
-
Oliverda
félisten
válasz
[CS]Blade2 #28122 üzenetére
Biztos elolvastad a hírt?
"Ez egy nagyon összetett rendszer, amelynek mellőzése esetén nagyon sok változtatásra lenne szükség, ugyanis teljesen megváltoztatná az autó egyensúlyát. Ezenkívül a motor terén is problémákba ütközhetünk, ugyanis teljesen megváltozna az erőforrás hűtése is, ami problémákhoz vezethet" – árulta el a szakember.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
D@ni88 #28119 üzenetére
A 33. hsz.-ben szépen összefoglalták, hogy milyen következetes ez ügyben az FIA.
A RedBull és a Renault szerintem ezzel próbál egy kis időt nyerni, hogy még pár futamig ne kelljen leszedni. A Renault-nál erre építették a gépet, ők biztos szívni fognak, de nem hiszem, hogy Heidfeld autója ezért gyulladt ki. Elég logikátlan, hogy a rendszer kiiktatásától gyullad ki, mikor meg aktív, akkor nem.
-
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #28110 üzenetére
Jó is lett, egy baj van vele. A teljesítményük nem lesz jobb tőle.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #28029 üzenetére
-
Oliverda
félisten
Most lesz az GP2 első versenye.
-
ToBeY
nagyúr
Blikk hozza a formáját Hamilton beszólt Vettelnek
-
D@ni88
addikt
válasz
ezt ma vették elő?
Reméljük feltámad tőle a Ferrari gépe is
Amúgy tényleg látható hogy megjavult a szélcsatorna, most próbálkoznak. Habár félek hogy ezt is betiltják nekik...
Durva hogy a kályhacső fölött is van nyílás -
JColee
őstag
válasz
Az a kályhacső olyan redbullos. Szerintem is gusztusos.
-
Oliverda
félisten
"Boritékolom, hogy nem Én fogok meglepődni..."
Ez rendkívül sokat mondó volt.
"Tavaly Kubica volt a "Red Bull verő" a szabadedzések alapján, a kvalifikáción oda is fért a 2. helyre. Sőt az első 2 szabadedzést Alonso nyerte. Most még csak 1 sikerült neki a kettőből, bár ott van még a szombat."
Tavaly 2010 volt, most pedig 2011 van.
"Csodák nincsenek!
Ez a Forma 1."
"Na de ha te már
az elsőa második FP alapján kiosztod a rajtrácsot akkor kár is érdemben beszélgetni erről"Veled ellentétben én nem osztottam ki semmit.
-
Motion_Blur
félisten
-
VD
őstag
válasz
Oliverda #28099 üzenetére
Boritékolom, hogy nem Én fogok meglepődni...
Tavaly Kubica volt a "Red Bull verő" a szabadedzések alapján, a kvalifikáción oda is fért a 2. helyre. Sőt az első 2 szabadedzést Alonso nyerte. Most még csak 1 sikerült neki a kettőből, bár ott van még a szombat.
Csodák nincsenek!
Ez a Forma 1.
"Na de ha te már
az elsőa második FP alapján kiosztod a rajtrácsot akkor kár is érdemben beszélgetni erről" -
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #28103 üzenetére
Én nem bánom, ha az alváz aerodinamikáját elrontja egy kicsit a nagyobb lökhárító.
Különben ha már ilyen jól informált vagy:
A kipufogója hideg, vagy meleg táplálású? /-mostanság divatos téma.../
Mekkora a végsebessége? /ugye nem mindegy, hogy milyen gyorsan lehet elmenni vele.../
Milyen gyorsan koptatja a gumit? /hány garnitúra megy el vele egy délután?/
Mekkora a löketaránya?
Szívós vagy turbós? -
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #28101 üzenetére
Oda is akartam írni, hogy ez McLaren related stuff.
Aerodinamikus borítás és jó mechanikájú alvázszerkezet.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #28100 üzenetére
egy élmény lehet ez a csaj
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #28100 üzenetére
Tőled valami módosított padlólemezt vártam volna inkább.
Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest