Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Szinte kikövetelte, hogy őt mutassák végre.
Nem is tudom, mit rakjak ide... -
SpongyaBob
veterán
Komolyan mondom falra mászok Gyula Vettel mániájától már nagyon unalmas..

-
C0d3r
addikt
Szegény, kedvenc kommentátorunk mennyire kétségbe van esve, hogy Vettel idejét a 10-hez képest mérik.
Mintha eddig nem így lett volna.(#31597) B-L-A-C-K: Live timing, gyors regisztrációt igényel, plusz Java-t.
-
B-L-A-C-K
titán
Valami oldalt nem tudtok ahol írja az időmérő eredményeket listázva élőben?
-
kukinyo
addikt
Egy kicsit későn kapcsolódtam be,ha jól értem akkor a mercedes-nek nagyon kedveznek a szabály módosítások? Valamiféle kedvezményt kapott?
-
IreN!CuS
őstag
Jó kis eső Kov tovább jutott

-
brownus
veterán
-
Esik kint az eső?
-
Oliverda
félisten
válasz
Neoteric
üzenetére
Szerintem csak erre a futamra. Ergo a VB-t nem fogja befolyásolni. Max. ezt az egy versenyt nem az RB nyeri és ennyi.
Érdekese lesz, mert ugye a rönyó megbízhatósági problémákra hivatkozik. Na most ha nem fognak elfüstölni és még gyorsak is lesznek, akkor érdekes lesz majd a kuncsorgás a következő verseny előtt.
-
C0d3r
addikt
Nem értem, minek köszönhető ez a panaszkodás. Az FIA gondol azokra, akik minőségi műsorok nélkül maradnak a nyár folyamán, mint pl. Barátok közt, Jóban rosszban. Elmarad a napi dráma adag, így próbálnak kedveskedni.
A netes (és nem netes) műsorújságoknál kérvényezni fogom, hogy egészítsék ki a műsor címét: Forma 1 - Brit Nagydíj (Brazil szappanopera)
Mai rész tartalmából: Vajon kiderül, mi az FIA szándéka a gyakori és hirtelen álláspontok változtatásával? Charlie Don Juan Whiting elárulja az igazságot? Christian José Horner-nél kiborul a bili! Mit szólnak hozzá a csapatok? Dráma, könny, eszméletlen fordulatok. -
Neoteric
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De csak erre a futamra, vagy az egész hátralévő időre?
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De a következő verseny előtt fellebbezhetnek ők is? Meg mások is? Tehát kb ugyan ott leszünk mint egy hete, csak lesz egy plusz szabály, aminek a betartása alól felmentettek mindenkit?

Nem is vagyok kíváncsi már az időmérőre se, vicc ez az egész.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lol
-
darál0w
Jómunkásember
na akkor hogy áll most pontosan az előadás?

-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez akkor most azt jelenti, hogy most nem használhatják, de a következő versenyen meg majd megint igen? Vagy csak a szabálymódosítás után x ideig lehetett? Mindegy, mindenképpen SZÁNALMAS ami történik
-
-v-
addikt
Sziasztok!
Tud valaki rendes működő stream-et, ahol meg tudnám nézni ma az időmérőt?
Köszi!Üdv
-
C0d3r
addikt
Ugyan már késő, de itt mindig szoktak lenni jók: [link]
-
Neoteric
addikt
Hornerék nem túl boldogok, talán marad a megszorítás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Webber és Schumi edzésének vége..
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi!
Ahogy ez alakul... remélem a díjátadóra eldöntik azért

-
Motion_Blur
félisten
Jó hallgatni Murray Walker-t

-
IreN!CuS
őstag
Szépen esik újra

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem az időmérőre meg a versenyre visszakapják az 50%-ot. Ez is kabaré része.
-
Neoteric
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most akkor mivan? Mégis visszafogják a RB-t?
Vagy elfelejtettem angolul és vmit nagyon félreértek..
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg komédia ez az egész ügy

-
Motion_Blur
félisten
Mutatták Horner üres helyét a pitwallon

A Renault motoros csapatok mégsem kapnak engedményt
Most akkor mégse a Red Bull-t nyomja az FIA?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondjuk azt nem tudni, hogy a ketto hogy viszonyul egymashoz.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Misi 007
üzenetére
Itt is egy [vipbox.tv ENG]
Pá : próbáld ki ezt

-
Misi 007
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tiszta komédia komolyan...
Stream: [link]
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
botrány

-
Motion_Blur
félisten
Friss:
"Renault's request for 50% exhaust blowing denied. Only allowed 10%. Mercedes allowed pre-agreed hot blowing. Possible Red Bull protest."
-
Motion_Blur
félisten
"Az FIA ugyanis péntek reggel, röviddel az első szabadedzés kezdete előtt két motorszállítónak, a Renault-nak és a Mercedesnek is részleges felmentést adott alóla, mivel bizonyítani tudták, hogy már 2009-ben, a diffúzorba vezetett kipufogók megjelenése előtt is különleges módon használták a motorjukat gázelvételnél. A Mercedes számára ezért engedélyezték, hogy motorfék-üzemmódban is aktívan, benzint befecskendezve üzemeltessen a nyolc hengerből négyet, míg a Renault 20 helyett 50 százalékra nyithatja a fojtószelepet gázelvétel közben."
-
Oliverda
félisten
Sok értelme van az egységes elektronikának, ha más rajta a szoftver.
Akkor most úgy állunk, hogy egyes csapatokra más szabály vonatkozik mint másokra. Kabaré az egész. Így kár volt bármihez is hozzányúlni ezen a téren.
Peat: A német VB cím baromi jó üzlet az F1-nek (Börninek). Ez az elmúlt 10 évben ellőtt nyilatkozataiból ez jött le.
-
Peat;)
veterán
Ferrari mostanában nagyon rossz oldalra kerül. Tavaly többször is megvágták Alonsot röhejes dolgokért, amikor beszólt hogy most már álljanak le akkor meg újra megbüntették...
Idén is bekavarnak nekik, Ferrari motor? 10% Renault? 50%! Ferrari csinált egy szabályos de cseles hátsó szárnyat? Tiltsuk be! Nem tudom, ez egyre gázabb. Szerintem megint jön a kilépünk az f1-ből ferka szöveg, de most már totálisan jogosan.Motion_blur: az FIA-nak gondolom tetszene egy új Schumacher, már így is olyasmi legenda kezd kialakulni Vettel körül. Idén ki is fog ezáltal. Ez az ideál meg pótolja majd a visszavonuló Schumit, elvégre amikor visszatért állítólag megugrott a sport népszerűsége. Na hát kell csinálni még egy ilyen embert, mivel Vettel a legfiatalabb vb érdemes bele feccölni az energiát..
kéretik nem túl komolyan venni azért. Vettel hatalmas mázlista volt tavaly, idén már megdolgozik a sikerért, engem az irritál hogy tavaly és idén is hátráltatva van egy két pilóta egy külsős kéz által, akiknek amúgy is gyengébb az autója. -
proof88
addikt
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Az csak az elektronika, attól még a program nem ugyan az, azt már lehet módosítgatni. Ugyebár cserélgették azt az időmérő és a futam között is.
Az előzővel arra céloztam, hogy ha akkor bírta enélkül a motor, és azóta elvileg nem fejleszthettek, akkor hogyhogy hirtelen megbízhatósági gondokat okozna a megszüntetése egy elvileg ugyan olyan motoron?
Azthiszem még senki nem írta: Ma Hamilton feltette a slick gumit a vizes pályán, és kinyitotta a hátsó szárnyat... amitől egyenes útja vezetett a felügyelőkhöz... Eredmény: szigorítják a szabályt a köv. futamtól, hogy ilyen ne lehessen. (Csak tudnám mi a francnak még ezt is előírni.)
-
Jarod1
veterán
ezt a vb címet besöpri a red bull...

-
Oliverda
félisten
válasz
Calogero
üzenetére
Nem értem, hogy miért nem sz@rják le, hogy van akit ez megbízhatósági szempontból rosszul érint. Főleg, hogy már ezt hetek óta tudni lehetett. Oldják meg az érintett csapatok ezt úgy ahogy tudják vagy füstöljenek el.
Ismét bebizonyosodott, hogy teljesen dilettáns vén hülyékből áll már csak az FIA.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jól értem, hogy:
- Most a különböző gyártókra különböző szabályok vonatkoznak majd?
- A Ferrarival és a Cosworth-szel csak az első edzés alatt közölték ezt?...ha igen.. hát gratulálok FIA-nak ehhez a megoldáshoz. Várom amikor majd futam közben lesz valamelyik autó egyik megoldása szabálytalan például.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oho', köszönöm!

@shteer:

-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy valahol lehet neten nézni a futamot? Akár RTLMost, vagy ilyesmi.. Csak ha jól láttam, akkor rtlmostra nem teszik fel a futamokat, ezért gondoltam kérdezek.
előre is köszi!

-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy pontosan miért lesz így kevésbé megbízható a cucc

-
Calogero
addikt
-
Motion_Blur
félisten
#F1 One team source tells me that today the FIA ruling changed from 10% throttle to 68%, which he says is 'close to full cold blowing'
Adam Cooper - Twitter
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Elég kukás lett ez a két edzés ami az eredményeket illeti.
-
Motion_Blur
félisten
nem kicsit ömlik az eső
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hogy a francba nem olvadnak el a hátsó gumik? elég közel vannak egymáshoz, legalábbis a képen így látni
-
Kobayashi jól megkoccolta...

-
stvnppp
senior tag
Stream: http://www.firstrowsports.eu/watch/72045/3/watch-formula-1-british-grand-prix---practice-1.html
Nagyon jó lett az új boxutca.
-
Láttátok?Webber mit motyorászott ott hátul?

-
ToBeY
nagyúr
Mükdő stream amihez semmit nem kell telepíteni [link]
-
Neoteric
addikt
A Balatonringen mennyire lenne hülyeség F1 futamot rendezni? (attól eltekintve h még nincs kész)
-
AMD Power
titán
Szép időn van kint.

-
HUL mióta ül a force Indiában?Mi van Sutillal vagy Restával?
-
Jofi81
őstag
Valaki tud működő linket a szabadedzéshez?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is tudom, mit rakjak ide...

Mintha eddig nem így lett volna.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)