- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
KrAt
veterán
SCHUMI!!!!!! Legjobb hír, el se hiszem!!!!! MESTER!!!!
-
Alister71
nagyúr
válasz
Ace Ventura #48290 üzenetére
Ez természetes, de azóta tényleg úgy nézem az F1-et, hogy lesz@rom ki nyeri a futamot, és kétségbeesetten keresem, azt a versenyzőt akinek szorítok a versenyeken, és iszonyatosan nagyot káromkodok ha valaki kilöki.
Talán Vettel, de Button is rokonszenves. -
Pilács
senior tag
Áhhhh és rangot is váltottam
Ez egy ilyen jó nap lett a végére... és pont mindenki alszik, senkit nem tok felhívni, hogy intézzem a tv-t
-
proof88
addikt
Ami azt illeti, DC elég sokat bohóckodott az utolsó versenyeken, remélem Schumi nem fog úgy viselkedni most.
-
AMD Power
titán
válasz
Ace Ventura #48287 üzenetére
Én nem vagyok MS fan de alig várom ,hogy a pályán lássam..
-
Alister71
nagyúr
Bazz, én még csak most olvastam, hogy Sumi visszajön!!!!
Végre megint lesznek izgalmas versenyek. Nekem legalábbis Ő volt a kedvencem mióta a Benetton-ból világbajnokot csinált. Mióta kiszállt még nem találtam meg az utódját, Vettel a legesélyesebb. -
Ace Ventura
addikt
Na én, mint nagy Shumi rajongó hihetetlenül boldog vagyok!!
Ha visszaemlékeztek a 2006-os évre, akkor azt tudni kell, hogy Shumi nem akart visszavonulni.Még legalább 1 szezont akart lehúzni a ferrariban.Az köztudott volt, hogy Kimi jönni fog, de Massa-val nem számoltak, hogy ennyire jó, és megbizható pilóta lesz.Felaldozta magát, hogy ne legyenek ellentétek.
Biztosan nem a pénzért, és a felhajtásért csinálja.Én sportolok 22 éve.Imádom.Egy ilyen embert a sport szeretete motivál, semmi más.Neki mindene megvan, és elhiszem, hogy bizonyitani akar.
Kizártnak tartom, hogy elbohóckodja majd.1 hónap kőkemény felkészülés jön most neki, és meg is lesz az eredménye.Ha futamokat nem fog nyerni, de Kiminek nagyon össze kell kapnia magát, mert nekem van egy olyan érzésem, hogy el fogja verni a finn-t.Amit a vb győzelme óta produkál az kritikán aluli.Az idei autó szar, ez tény, de tavaly Massa is rommá verte.
Innentől kezdve lesz izgalmas az F1.Egy legendáról beszélünk, mint 2001-ben Michael Jordan-ről!
Ennek a csókának a vérében van a versenyzés, nem fog kudarcot vallani.Ráadásul Spa, és Monza is most jön.
Hajrá MSC!! -
bdav
őstag
válasz
feka007 #48281 üzenetére
de ezt most nem értem. te komolyan azt várod hogy "reménykedem benne hogy 2 kört is adna a versenyen"? ha MS lenyilatkozná ugyanezt akkor is azt mondanád h. nagy az arca? teljesen normális nyilatkozat, nem fikázza, nem szól be, semmi rosszat nem mond.
amúgy én nem örülök h. visszajön mert most megint minden arról fog szólni h. MS így meg MS úgy. -
AMD Power
titán
Mekkora ez az MS visszatérés... én nagyon boldog vagyok tőle..
-
madstunt
addikt
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #48274 üzenetére
Én 24.-én indulok Görögországba.
Akkora mázlim van, mint a ház! A mester fel fogja magát színi. Na nem vodkával.
Ezerrel fog menni. tutti!És német, olasz himnuszokat szeretnék hallani!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48272 üzenetére
Nem hiszem hogy csak egy versenyre jön vissza. Illetve ha abból indulok ki hogy az előtte max. csak egyenes tesztet teljesítő Alguersuari kevesebbet hibázott az elmúlt versenyen mint a jóval tapasztaltabb Buemi... Vagy máris ennyire alábecsülöd?
Tavaly teszten még Raikkonen-t is verte ha jól emlékszek...
Amúgy a horvát tv nyomja az F1-et, anno 2004-ben ott láttam a Belga GP-t. Na ott pl elkalapálták a mestert pedig akkor még elég aktívan tolta.
-
Pilács
senior tag
válasz
Motion_Blur #48274 üzenetére
Én felakasztom magam, ha nem látom, szal meg kell oldani ezt a helyzetet!!! Amint tudok valamit, akkor szólok, utána járok, hogy Horvátba közvetíti e valami csatorna rendszeresen. Mindegy milyen nyelven megy
Hányszor de hányszor megnézem az utolsó versenyét....
Tom5: Igen ezzel én is így vagyok, mint egy ovodás akit megfosztanak a nyalókától, annyira izgatott lettem! Az se érdekel, ha 3x lekörözik, de ott lesz!!!
-
Tom5
addikt
válasz
Szívemből szóltál. Szurkolok Schuminak. Hosszú idő után ismét VÁROM a Forma 1-et.
-
tuskooo
addikt
válasz
Hát igen, de ki fogja ezt így nézni...Hamilton véletlenül elveri, aztán évekig ezen fognak lovagolni a fanjai
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #48219 üzenetére
én még mindig nem veszem készpénznek, de mint korábban mondtam, örülnék neki annak ellenére, hogy nem voltam schumi fan
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #48260 üzenetére
Szerinted korrekt lesz összehasonlítani egy már 3 éve nem aktív és egy fiatal aktív pilótát? Nem hinném, hogy Schumit bárkivel is vs-be kéne tenni. Egy teljesen megváltozott F1-be fog belecsöppenni 3-4 futam erejéig. Cél a tisztes helytállás és talán a pontszerzés. De a szurkolói már annak is örülni fognak, ha láthatják újra a csillagos bukóban
-
Pilács
senior tag
Hogy finoman írjam le.... : A pics@ba és pont megyek Horvátba nyaralni és nem fogom látni.
Segítsetek, Horvátba helyi adó fogja közvetíteni?
-
Oliverda
titán
Megtaláltam a full hírt.
Hamilton szívesen megmérkőzött volna SchumacherrelMostantól szerintem nagyon sokan fognak annak szurkolni hogy Massa a szezon további részére már inkább maradjon otthon.
-
viharhozo
addikt
Nem ertem, mit akar az Öreg. Szinte kizart, h ebbol jol jojjon ki, azt meg nem hiszem, h a penz kene neki.
-
JJános
addikt
válasz
Peat;) #48244 üzenetére
Így van. Csak a négy hét sok nekem. Alig várom.
Ha az éveket nézem, akkor gyerekkoromban az 55 éves emberek bácsik voltak. Apám 58 évet élt. Én a harmadik húsz vége felé, még nem érzem magam öregnek, és nincs semmilyen egészségi problémám. viszont a mai nap is motorozok, és mozgok.
40 év az épp alkotó idő. Most lenne VB, hú akkor eldobnám magam.Ha a mester visszajön, akkor onnantól automatikusan Ferrari, és Sumi drukker vagyok! Ha a hír kacsa, akkor RBR.
-
Oliverda
titán
A mester visszatér!!
VB címet már nem nyerhet így nem aggódok.
Ennek most bármilyen meglepő is de örülök, így legalább létrejöhet a Hamilton vs. Schumacher csata amire Hamilton annyira vágyot. Főleg most hogy a McLaren és a Ferrari eléggé egymás mellett van az erősorrendben.
Lewis Hamilton, aki jelenleg 22 éves újoncként vezeti a Forma-1-es világbajnokságot, azt sajnálja legjobban, hogy nem versenyezhetett a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ellen.
"Amikor hallottam, hogy visszavonul, azt mondtam magamban: 'A fenébe! Kérlek, Michael, csak maradj még egy szezonra, és nagyszerű versenyeink lesznek egymás ellen!'"Kérdés: Nem bánja, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ellen már nem versenyezhet? Mit gondol, Schumacher előtt, vagy mögötte lenne?
Hamilton: Remek volna, ha együtt versenyezhetnénk, de remélem, hogy akkor is előtte lennék. -
eXodus
őstag
(#48259) Csabee.
Nem aszmájli nagy..a hely túl kicsi. -
proof88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #48248 üzenetére
Úgy tudom Kimi is kedveli Spa-t eléggé, jobban mint a többit.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #48243 üzenetére
Én se értem. Az tuti, h a Palik szintű gyökerek ezt fogják csinálni, de én személy szerint teljesen elhatárolódom az ilyenektől. Egyébként teljesen biztos vagy benne, hha jó lesz a kocsi, akkor nem lesz hátul.
-
Tomics
addikt
Schumi visszatér
Nagyon jó futam lesz remélem -
Basszus, csak most olvasom
jön Schumacher
Érdekes lesz újra pályán látni. Kíváncsi leszek, mit tud majd kihozni a kocsiból, meg a körülményekből. Ha meg netalántán dobogóra kerülne, mekkora lesz már, hogy az interjún ott fog tolonganiCsak ne kellene több mint 3 hetet várni
-
TomLion
tag
Ott lesz Alonso is Valenciában
, és nem csodálkoznék, ha új nézőcsúcs lenne majd. Aspar Martinez alighanem esőtáncot lejt most..
. Igencsak új tribünöket rendel....
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
proof88 #48237 üzenetére
Persze tudom. Csak arra gondoltam hogy Abu-dzabi mindenkinek új pálya lesz így talán még előnyben is lehet Schumi a nagy tapasztalat miatt és addigra megszokja az autót is.
Nem várok sokat tőle valenciában meg még Spaban sem (hiába kedvenc pályája), de Monzában már mutasson valamit.
Egy biztos piszok nehéz lesz őt megelőzni, hiába lassú a ferka. -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #48243 üzenetére
Most őszintén, főnök, kit érdekel, hogy miért rosszindulatú, amikor ilyen hírt hallhatunk?
Jön még majd a sok okos és mind iszonyat szakértő módon megindokolja, hogy ez miért rossz. Nekem viszont nagyon jó hír, sőt a jobbnál is jobb, de még annál is egy kicsit
Hihetetlen! Végre!
Teljesen kikészültem ettől a hírtől, nem térek magamhoz
-
Peat;)
veterán
válasz
JJános #48231 üzenetére
Azért motorozgatott és az mindenre jó csak elpocakosodásra nem...lehet hogy 40 éves de ez a kor egyáltalán nem sok, csak a médiahadjárat kiáltotta ki hogy 30 felett lejárt az f1-es versenyzők kora. Ő is azért vállalta el mert fizikailag alkalmas rá.
Lonzit tévéztetik és nem tévézik. Nem mindegy, nagyon nem a megfogalmazás.
Ha valakire akkor rá nem lehet mondani hogy nem hajt ki mindent magából és az autóból.
-
JJános
addikt
-
rocket
nagyúr
válasz
tuskooo #48234 üzenetére
Nem ezzel van a baj, szerintem a nagyobb gond az, hogy a mediaban kilesz szinezve minden vele kapcsolatban.
Tuti biztos ha 15. lesz a Valenciai idomeron akkor is az megy majd mekkora eredmeny ez ugy, hogy mar tobb mint 2 eve nem versenyzik, az is biztos majd futja az urestankos PR koroket a szabadedzeseken, amivel megint felesleges hypeot probalnak generalni. -
george11
addikt
válasz
rocket #48229 üzenetére
Szerintem meg egy hiánypótló esemény lesz ez.
Elég sokan voltak kíváncsiak rá, hogy milyen lenne egy Raikönnen-Sumi páros, ahogy arra is, hogy Hamilton és Sumi hogy boldogul egymással a pályán.
Nem beszélve arról, hogy nem a VB címért indul(van már neki elég), hanem helyettesíti Massa-t, amíg nem épül fel. A Ferrainak esélye sincs VB-t nyerni idén, és nem is erről szól a történet.
Vagy jobb lett volna, ha egy tesztpilóta kerül az ülésbe? -
proof88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #48225 üzenetére
Valenciára gondolt, az neki új pálya
-
TayRol
nagyúr
Hat a nezettseget az egekbe dobja. a Ferrari amugy sem utos autot rakott ossze iden, legalabb lesz miert nezni Valenciat.
akkor most Alonso tv-n nezi a futamot? -
tuskooo
addikt
Sztem kicsit túlzásba viszitek a dolog értelmének keresését. Még mindig baromi sok rajongója van, lehet. hogy még mindig több, mint bárkinek a mezőnyből, ők ennek nagyon örülnek, innentől tök nyolc, hogy hogy fog menni neki, a lényeg az, hogy újra láthatják versenyezni.
-
JJános
addikt
Sumi edzésprogramot hajt végre. Formábahozás?
-
rocket
nagyúr
Felesleges hype az egesz, nem a legokosabb, hanem a legnagyobb hypeot hozo dontest valasztottak, innentol meg tuti az lesz mind1 kinyeri a futamot, ha Schumi csak 10. lesz akkor is minden arrol szol majd, ez meg nem a sport erdekeit szolgalja.
Ez megint a marketing gyozelme es nem a logikae, ez meg arra jo csak, hogy sok embert bevigyenek a malnasba.
En nem szurkolok senkinek se az F1-ben, szerintem nagyon rossz dontest hoztak, es megint a tobbi pilota aki tobbet nyujt majd mint o a hatterbe kerul.Olyan ez mint Armstrong es a Tour de France, en tiszteletem ot es szurkoltam is neki eveken keresztul, visszatert, a hirek 90%-a rola szolt, kozben ha oszinte akarok lenni hiaba lett 3., eselye nem volt az elso helyre, es nem a gyoztesrol szoltak a hirek, hanem a 3. helyezetrol, ez lesz most is, lehet akar utolso is Schumi majd kitaljak mekkora eredmeny ez, mikozben aki nyer kap 2 sort.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Motion_Blur #48222 üzenetére
Nem lesz nehéz neki szerintem ezeket felfognia, és az autó sem annyira ismeretlen
-
breiner
aktív tag
Szerintem nem kell tanulnia a mesternek mert nem egy szer ment már KERS-es autóval. És szerintem mindenkit le fog alázni ennyi.
-
Pá
addikt
válasz
PazsitZ #48220 üzenetére
Nem hiszem, hogy véresen komolyan fogja venni, meg a szurkolóknak sem kell.
Ez amolyan örömautozás, neki is meg a fanoknak is.Úgy értem, hogy nyilván mindent bele fog adni, de pl egy rajtnál nem hiszem hogy fog tolakodni, meg lökdösődni + 1 helyért meg ilyenek. Szvsz hülyén is nézne ki.
-
joshua7
veterán
Nem bírom az öreget, sőt, világ életemben rühelltem, de ennek a hírnek örülök. Remélem így, 40 évesen, lealáz majd mindenkit.
-
PazsitZ
addikt
válasz
-=Sziszi=- #48215 üzenetére
Szerintem csak veszíthet azzal ha visszül.
-
Motion_Blur
félisten
Áááááá nem hiszem el, Mester és Iceman együtt, készen vagyok
-
D.Orion
veterán
Tudod, hogy hogy értem. Kimi lesz az első számú pilóta(sztem ez ésszerű). Remélem, hogy Schumi-tól feltámad majd Kimi is, és a kocsi is bírja majd.
(#48216) Misi 007: Tesztlehetőség? Nem azért, de te komolyan azt hiszed, hogy amióta visszavonult nem ült be F1-es autóba.
Biztos lehetsz, hogy már evvel is ment az idén pár kört "sunyiban".
Lényegében a KERS-en kívül semmi új nincs neki ebben a kocsiban.
-
Vazallus
tag
Háhá, Nem semmi
Schumi visszattér!!
Alig várom a következő GP-t.
-
Misi 007
őstag
Hát a fene se tudja a hátránya az hogy nincs teszt lehetősége!
Viszont Schumi elég sokat vezetett anno kipörgésgátló nélkül slick gumikon szóval majd meglátjuk mit tud hozzátenni!
Minden esetre mivel a Ferrari már 2010-re összpontosít így mindenképp jót tehet Schumi mostani jelenléte! -
-=Sziszi=-
aktív tag
A Mester visszatér!!!!!!!!!!!!!!!
Ennél nagyobb hír még nem volt idén számomra. Meg fogok őrülni valenciáig, még 3,5 hét
Willi Weber még azt nyilatkozta nem rég, hogy kizárt, hogy Schumi visszatérjen.[link]
Így most nagyon meglepett a hír.
Már alig várom: Schumi--Hami / Schumi-Kimi csata. -
Timyyy
őstag
F1 csatorna fő híre hogy nem Schumi lesz a helyettes...
-
lúzer
veterán
van hír: Bari feje már felrobbant?
ráadásul kicsit miatta jön Sumi
-
D.Orion
veterán
Most hallottam a híradóban. Váá ezt nem hiszem el, egy álom vált valóra. Sajnálom, hogy ehhez Massa-nak kellett megsérülnie.
Viszont tuti nem lesz versengés Schumi és Kimi közt, mert úgy is Kimi-nek kellenek a pontok, mindig ő lesz előrébb a versenyen. De azért időmérőkön még láthatunk pár érdekességet.
-
hossszú
őstag
Panaszkodtak, hogy nem fogy a jegy Valenciai versenyre, na most majd fogy.
-
Misi 007
őstag
Hát ettől nagyobb hír szerintem nem is érhette volna a Ferrari fanokat!
Én meg mertem volna esküdni rá hogy Gené váltja Massát!
Remélem hogy Michael hamar megszokja majd a verdát! -
Timyyy
őstag
Jeeee Schumi visszatér
-
proof88
addikt
meghackelték azt is
amúgy ez durva, ha igaz... aztán lehet, hogy Schuminak annyira megtetszik az egész (visszaeső szenvedélybeteg), hogy jövőre, ha 3 pilóta lesz, akkor Felipe-Kimi-Michael-trió lesz!szerk.: úgy látszik, hogy a Ferrari hivatalos oldala is döglődik, mert most egy "Pit stop in progress, please come back soon" kép van!
szerk2.: de ez milyen kép??? A kocsi felül piros, de Kimi nem lehet, mert neki felül sárga, mert Massa az 1. számú pilóta, pedig a kocsi az idei és slick gumik...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest