- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
8nemesis8 #49060 üzenetére
Azt én sem, én is valami olyat olvastam, hogy "egyenes vonalban" lehet tesztelni...
Tehát ezek szerint a kormányt nem szabad elfordítani.....
Ha a kocsi a négy kerekén van, akkor még a szállítása (tologatása) sem lehetséges így, járó motorral meg lehetetlen, vagy inkább kivitelezhetlen csak egyenes vonalban haladni........
Bár gyorsulási versenyeket rendezhetnének.. -
EmberXY
veterán
válasz
8nemesis8 #49054 üzenetére
Valóban, bár ő már elég régen kezdte, és nem hinném, hogy az alapokról szeretné kezdeni..
Még jó, hogy a gokartra nincs teszttilalom..
Egyébként szerintem megengedhették volna, hogy egy napot teszteljen az idei kocsival, legfeljebb minden istálló kapott volna egy napot, ez mindenkire nézve fair lett volna.Motion_Blur: Biztos, hogy jó edzés, de a forma-1 szerintem egy kicsit más dimenzió....
Egy motoGP futamra sem biciklivel edzenek...
Bár fizikai edzésnek bizonyára megteszi a gokart is. -
JJános
addikt
-
-XadAnuX+
őstag
-
proof88
addikt
válasz
8nemesis8 #48015 üzenetére
A brazil az utolsó előtti lesz, az utolsó pedig november 1-jén lesz Abu-Dzabin, a Yas Marina Circuit-en.
-
proof88
addikt
válasz
8nemesis8 #48012 üzenetére
Én jövőre várom vissza, hogy újra harcba szállhasson a VB-címért.
Persze ha még ez évben visszajön, az sincs ellenemre, csak nem hiszem, hogy menni fog neki.
Mondjuk a hazai pályájára visszatérhetne, addig még hónapok vannak.
Most jut eszembe most nem is ott lesz az utolsó futam, pedig úgy megszoktam már, hogy a brazil pályán búcsúzunk a szezontól. -
Sanya595
senior tag
válasz
8nemesis8 #47594 üzenetére
Akármilyen viszonyban is van Massa-val,szerinted nem törödik a csapatársa balasetével?
Ezt nem tudom elképzelni,Ö csak azt mondta,hogy ez elöfordul és igaza van,hogy nyitott kasztninál ezt nem lehet elkerülni.Ilyen sebeségnél egy kis törékeny madár is tud csúnya dolgokat okozni.
-
Male
nagyúr
válasz
8nemesis8 #47500 üzenetére
Elvileg az FIA-nál van a rugó... legalábbis a Brawnosok ezt mondják... szóval elég egyértelmű hogy az volt az.
Az elpattogása meg: mivel rugó, igazából bármerre indulhat a földetéréskor... és amikor kirepült az autóból, akkor nem feltétlenül csak akkora sebessége volt, mint az autónak, hiszen megfeszített állapotban volt benne...
-
Viktor77
titán
válasz
8nemesis8 #47491 üzenetére
Igen, Hunny fentebb idézte a Brawnosokat. Hiányzott Barichello autójáról az alkatrész, és Button is azért jött ki olyan későn, mert ellenőrizték az autóját.
MOD: Meg is van. "Ross Brawn confirms that the part that hit Felipe Massa was the spring from a damper on Barrichello's car - weighing around 800 grammes"
-
válasz
8nemesis8 #47213 üzenetére
Én tettem a képet, de pont hogy azért, hogy szerintem nehezen lehet, hogy az repült fel, mert nem is ott volt, meg meg is állt az úton, akkora szél meg nem lehet..
Na feltettem videót is, ha nem is a legjobb tisztán látszik, hogy a szallagkorlát felől jön a cucc, a fent linkelt képen meg az, hogy Bari egy kanyar közepén hagyta el a motyót, ami ott is maradt..
-
válasz
8nemesis8 #47134 üzenetére
Mint írtam pattogott. 200-zal aláfutni pedig olyan látszatot kelt - optikai csalódás - mintha szembe jönne...
Akár egy magasban lévő repülőről, helikopterről, vagy akár miről leeshet.
De az sikcs kizárva, hogy valamirő ívből szállt be a pályára. mondjuk egy kifeszített valami szakadt el, és az kihajította, vagyis be a pályára...mrlujoak
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
8nemesis8 #44244 üzenetére
nem hallottam, szerintem nincs szó ilyesmiről, csak azt únom, hogy mindig megmagyarázza a bizonyítványt. Ezt nem kéne, inkább legyen jövőbe látó, vagy maradjon qss-ba, vagy mittomén, oldja meg.
Brawn GP részéről meg legalább tényleg nem kell csapatutasításokat osztogatni, így mindenki bódog amíg hozza majd a második helyeket, vagy év végén második helyen zár valahogy.
-
Aktív témák
Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest