Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
greenmukk
tag
[link] inkább ilyesmi videókat nézegessünk
ilyet úgyse fogunk látni a közeljövőben (szerintem), hihetetlen jó verseny volt, abba bele se merek gondolni hogy mi lett volna ha nem kap defektet Fisichella előzésénél
de ugye nincs HA/mi lett volna ugyhogy mind1 
Tankolás után ,leggyorsabb kör hihetetlen
na mind1 mostmár abbahagyom az áradozást 
-
andy83
aktív tag
Emlékeztek mi lett ennek a futamnak a vége: USA ?
Beért mind a 6 kocsi, vagy kiesett vmelyikük?

-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Még egyszer nem fogja megengedni. Nem fog ennyi emberben érzelmeket kavarni. Tudja ő jól, hogy mennyien várták. Még egyszer nem fogja azt mondani, hogy lehet. Esetleg a biztost, vagy a nemet.
Milliók mozdultak meg. Ismerek embereket, akik rég elfordultak az F1-től, és most jöttek volna vissza, a kedvencüket nézni. És most fájó szívvel keseregnek, hogy: De jó lett volna, de szép lett volna.
-
jakobinus
tag
Kezdem érteni, miért nem engedték a 2009-es autót vezetni a MeSternek.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem. Mégegyszer ez a hír nem jön elő. Lesznek még szenzációk, hogy például Lonzi a Ferrariba jön, nem jön. Satöbbi. De ez a hír nem jön elő többet. Gondolom a te agy örömödre!
Domenicali: Az idei előírások nem hozták a várt célt. Más autók lettek előrébb, és mások hátrébb, de ennél nagyobb változás nincs. Az a cél, hogy több előzés legyen nem tud megvalósulni. [link]
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Lehet pont akkor tervezi a visszatérését..
-
Tomics
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
adná Isten

-
Gomezz
senior tag
A fene, már kezdtem azt hinni úra lesz F1.
Mert ami most van az minden csak az nem.
A Schumacher részvétele talán megállította volna ezt a süllyedő hajót. -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne izgulj, tuti, hogy monza elött teli lesz az olasz sajtó Sumi visszatérésével...
-
Def26
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Végül is most mi az indok? Miért nem jön vissza? Nem bírja a terhelést vagy mi?
-
sviba
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem erről van szó..csak sokan beleéltük magunkat hogy láthatjuk utoljára párszor versenyezni. És fáj hogy mégsem. A fájdalom meg sok mindent mondat az emberrel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Elment az eszetek

Az, hogy Schumi mégsem tudja helyettesíteni Massa-t, egy kurva nagy negatív reklám az F1-nek. Nincs rá ésszerű indok, hogy miért érte volna meg az átbaszós történet. 10ezerrel több jegy kelt el Valencia-ba? És?? Monzában meg üresek lesznek a lelátók.. F1-ben meg nem a rövidtávú profitmaximalizálás a cél. De nyilván könnyebb így hozzáállni a dolgokhoz..
Bundás: jah, megtett 35 (vagy 67) kört egy nap alatt, nem versenytempóban. Ebből neked az derül ki, hogy képes lenyomni egy versenyhétvégét? Grat..
-
PazsitZ
addikt
-
Tálydi
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hogy igy visszatér meg ugy, meg tesztel, meg gokart...
Aztán inkább nem
-
Weetjoue
csendes tag
válasz
Timyyy
üzenetére
Egyetértek! Alonso-t addig szeretem amíg nem nyer! A Ferrariba Schumi illett volna dehát ez van.Pedig úgy beleéltem(tük) magam(unkat)
.
A nyakairól meg most olvasom hogy megrepedt az egyik csigolyája. Kérdem én ha csak ennyi a baj mért nem heggesztik össze most rögtön oszt már vezethetne is Valenciában.
Tálydi: szvsz ha Valenciában nem tér vissza később se fog, már eldöntötte.
Def26: Miről beszélsz? Pár órás műtét az egész...
-
Tálydi
senior tag
Ltom ti is hallottátok
Rádióban azt mondták, hogy a Valenciai futamon le még ez a Luca Badoer, és utána? Esetleg Schumi? -
rubek25
csendes tag
én is úgy beleéltem magam erre tessék...

-
Misi 007
őstag
Nem gondoltam volna hogy Gené helyett Badoer fogja átvenni Massa helyét!
Közel 10 éve versenyzett utoljára kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni minden esetre drukkolok neki!
-
Teljesen le vagyok súlytva Schumi miatt. Pedig már úgy beleéltem magam....
-
-XadAnuX+
őstag
A francba, hogy Schumival ez a helyzet
Akkor legalább Alonso-t ültetnék Massa helyére, nem azt a tesztelő Luca Badoer biciklistát. -
puttputt
őstag

Ezt most találtam... Ebből filmet kéne forgatni... lenne dráma, az biztos!
-
Bibby
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Á, így kell hagyni ahogy van, aláírni:
MS comeback 2009 - nope

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Sztbeni
üzenetére
Az egyetlen, aki nyerhetne idén a Ferrarival az Kimi, de az autó nem képes rá, és nem is fejlesztik már, mivel átálltak a 2010-es gépre, szóval az is kérdéses, nem hogy MS vagy a tesztpilóta.
Egy normális versenypályán nincs ennyire elől a Ferrari és a Mclaren mint a Hungaroringen, vagy Monaco-ban voltak. -
Jarod1
veterán
bakker mennyire beleéltem magam....azok mekkorát sz...tak aki direkt emiatt vettek jegyet...
-
brownus
veterán
jajjajajajjj
-
Sztbeni
őstag
Nem tér vissza Schumi
!
A ferkának idén akkor 0 győzelme lesz. Ő az egyetlen, aki tudott volna vele nyerni. Ráj esélytelen, másik meg tesztpilóta lesz, aki meg idén néhány futam alatt nem tudna nyerni. -
Pá
addikt
Nagyon csalódott vagyok.
Régen vártam már ennyire F1-es futamot mint a Valenciait, szép lett volna.

-
Timyyy
őstag
Most olvastam csak vissza hogy Schumi mégsem tudja Massát helyettesíteni....
megvan a mai napi rossz hír is, nem hiszem el hogy ezt 2 héttel ezelőtt nem tudták, hogy egy sérülés mit okozhat... egyszerűen nevetséges.
Egyszerűbb lenne ha nem helyettesítené senki, mostmár röhej ez a naponkénti változtatás...
Végülis passzol ehhez az 1 hsz-el feljebb linkelt képregény is...
-
Timyyy
őstag
-
JJános
addikt
-
Weetjoue
csendes tag
A rohadt életbe! Kellett ennek a f@sznak motoroznia azt eltörni mind 3 bordáját meg a nyakait.Ha nem bukott volna most láthattuk volna jövő héten...

-
madstunt
addikt
Jöjjön palik kedvence....Damon Hill

-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
"azaz számomra tisztán látszik hogy 2006 második felére állt fel a Ferrari teljesen"
Honnan állt fel? A 2. helyről?
Esetleg csak az látszódhat tisztán hogy 2006 második felére sikerült megelőzniük a Renault-ot (mivel csak ők álltak előttük). Elsősorban a felfüggesztés botrány miatt."és még a VB-t is behúzhatta volna ha nincs Suzuka."
Vagy ha nincs Alonso-nál a rosszul felrakott kerék vagy a monza-i motorhiba. Vagy esetleg ha MS a Ferrari helyett egy ürrepülővel körözött volna...

"Természetesen idealizált körülmények között nincs müszaki probléma, nincs esőfutam..."
Meg nincs Forma1 sem.

-
puttputt
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Megvan a megoldás. Be kell hozni újra Ralfot. Profilból egész hasonló élményt tud nyújtani.

-
LOTR
addikt
látom pörög a topik
én is nagyon sajnálom, hogy Schumi nem tér vissza, de szerintem sem egy cikk, sem nyilatkozat nem említette, hogy ő fog vezetni, arról volt szó végig, hogy HA sikerül felkészülnie, akkor helyettesíti Massa-t
hát sajnos nem sikerült... -
shteer
titán
hírverésnek jó volt, de a jegyeladásoknak még kellett volna 1 hét

viszont kíváncsi lettem volna sumi-alonso-hamilton-kimi versenyre
-
kapcs-ford
őstag
Megírtam korábban:
4. F1-nek cirkusz és látványosság kell még akkor is ha az ex- x-szeres világbajnokot felküldik a falra. Mellesleg az is lehet, hogy Schumacher nem fog vezetni. Majd kitalálnak valamit.
-
brownus
veterán
jajjajajajjj
-
Bermi
aktív tag
A jó bödös k...életbe

ezt nem hiszem el.
Mivel februári a baleset és még mindig nem bírja a nyaka, akkor gondolom a későbbi futamokra se. -
Integra
titán
sato-t massa helyére!!!!!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
brownus
üzenetére
Miért lenne halott? Mióta nincs Sumi azóta lett újra izgalmas és tényleg van verseny. Amúgy meg jobb is, hogy nem jött vissza mert totál balma lett volna. Túl nagy elvárásokkal kell(ett volna) szembe néznie, egy olyan autó ami elve nem versenyképes, mitöbb rég nem vezetett F1-es autót (noha biztos nem felejtett el vezetni), főleg ilyen merőben eltérőt mint amivel utoljára ment.
-
puttputt
őstag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Reklám... üljön be Ecclestone, neki nem volt balesete.

-
brownus
veterán
jajjajajajjj
nekem az jobban fáj, hogy a bmw kiszáll...
f1 is dead, most hogy már sumi se jön, tutira az
-
joey04
titán
amikor kiderült, hogy indul, azt mondtam: egyik szemem sír, a másik nevet. Most ugyanez a helyzet.

-
Tomics
addikt
válasz
kapcs-ford
üzenetére
na ja, így utólag mindenki okos ám...

-
skylaner
senior tag
Na ne már
Alig vártam, hogy újra lássam versenyezni.
áááááá
-
kapcs-ford
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Biztos voltam benne hogy nem lesz Schumi visszatérés, kis reklám kellett az f1-nek.
-
Tomics
addikt
Basszus, most látom a hírt.
Ezt a futamot se fogom nézni... -
EmberXY
veterán
válasz
tuskooo
üzenetére
Szerintem nem godolta ő sem, hogy miután visszavonul, otthon fog majd ülni, és pihenni....
Nyilván szüksége van valami "mozgalmas" dologra, szerintem ezért próbálta ki a motorozást, és megtetszett neki...
Csak ezzel nem számolt...
Bár F1-es kocsiban szenvedett már súlyosabb balesetet is.
Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyet úgyse fogunk látni a közeljövőben (szerintem), hihetetlen jó verseny volt, abba bele se merek gondolni hogy mi lett volna ha nem kap defektet Fisichella előzésénél
de ugye nincs HA/mi lett volna ugyhogy mind1

én nem szeretném őt ott látni