Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #4156 üzenetére
Sok jó ember kis helyen is elfér. Pláne ha olyan kicsi mint Massa. Vicc volt, bocsi. Szerintem Massa tudat alatt pontosan tudja a sorrendet, még ha néha legyőzte is Kimit.
Még ha azt nyilatkozza, hogy nem segít Kiminek, akkor is. És ha Kimi nagyobb figyelmet kap csapaton belül, nem hőzöng, nem tiporog, nem nyafog, nem rugdos bele semmibe, és senkibe. Más karakter. Ugyanakkor láttunk egy-két szép dolgot tőle. Szerintem az öt leggyorsabb pilóta egyike. Kimi viszont a legjobb.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Alonsonak az kell,hogy ő legyen az elsőszámú pilóta,ő legyen az úr,a csapattárs meg le van sz@rva.Kimi egyszer sem nyávogott,amikor massa előtte volt,vagy kiesett.Alonso egyszerűen nem tudja elfogadni,ha megveri a csapattársa.Neki fisichella volt a tökéletes csapattárs.
Arra leszek én kíváncsi,hogy a renaulthoz ha visszamegy,és kova lesz a csapattársa,ő se fogja eljátszani a mások számú pilóta szerepét.Na akkor mit csinál alonso? -
PazsitZ
addikt
válasz
Igen lassan ez a vicc fogalmazódik meg bennem:
Egy csávó a rádióban híreket hallgat: "Egy őrült az autópályán szembe halad a forgalommal"
Mire az emberünk: - Mit egy? Mind!
Szóval, ha úgy látod mindenki hülye körületted, nem árt átgondolni, a hiba esetleg nem a te készülékedben van-e?
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest