Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz mefistofeles #30976 üzenetére

Nincs vak hitem Kovalainen-ben,
    én ha csapatfőnök lennék ezt a taktikát, és ezt az elvárást közölném vele. Aztán ha nem megy és a futamon sem tud javítani, akkor szerződést bontanék vele a jövő évet tekintve.
    Mint ahogy régebben írtam, az élvonalbeli autóba ülésnek vannak hátrányai is...
    ilyen pl. ez a helyzet is. A csapat joggal kérheti ezt Kovalainen-től egy ilyen év után...az év legfontosabb futamán, amikor a csapat vb, az egyéni vb, és a saját helyezése is megkívánja, akkor hozza az eredményt, megkapja hozzá a megfelelő autót a kívánt benzinmennyiséggel...és lássuk hogy bírja a nyomást.
    Amennyiben Kova' nem bírja a terhet, akkor nem szabad ilyesféle terheket rátenni.
    Ezzel nincs semmi baj.
    Viszont most szükség van rá,...saját magának is, a csapatnak is.

Kimi Raikkonen pedig szvsz azért nem fogja megcsinálni, mert szvsz Kimi nem ilyen fazon,..ez nem ugyan az amikor átadja a helyét a csapattársának, ott a saját helyéről van szó.
    Nem kell félreérteni, ez nem lenne szenyó húzás...nem így gondolom. Inkább úgy hogy ez már túl van azon a határon amit Raikkonen-től kérhetnek, és amit meg is csinálna Massa kedvéért...Kimi világbajnok, és van annyi éve az F1-ben hogy a róla kialakult képem alapján azt mondjam, ő nem az a versenyző aki ezt megcsinálja.
    Ő futja a saját versenyét szvsz, és ha át kell adnia a helyét akkor megteszi most is, de ennél többet nem fog tenni.

Aktív témák