Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Ja, nem is repültem hétvégén, annyira összejött minden...
Fórumos össznépi VFR repkedésre ki lenne vevő?
Ha nem is feltétlen most, de a hosszú téli estéken, amikor fűtésnek sem utolsó a gép.
Anno csináltunk egy szép kört Európában: BP - Graz - Salzburg - Innsbruck - Bódeni tó - legnagyobb hegyeken át - Genf - Marsielle - Frania riviéra - Barcelona - Valencia - Ibiza - Mallorca - Menorca - Szardínia - Korzika - Róma - Nápoly - és nem tudom hogy volt tovább, annyi rémlik, hogy Szlovénián keresztül érkeztünk haza valószínűleg Velencéből (lehet addig teleportáltunk és más repültünk közben).
De volt kiruccanás máshova is, St. Maarten és környéke, Athén - Santorini, Kréta, Ciprus is.
Ja meg volt fogd meg a söröm, leszállok én ide nagyvassal is
Mondjuk akkor egy fokkal jobban ráértem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest