- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Ő eléggé kivesézi a HW követelményeket.
-
cintula187
addikt
Elkezdték vadul feltölteni a videókat a youtube simmerek a saját gameplayükről.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cintula187 #16193 üzenetére
A 2. képről eszembe jutott lecsekkolni a helyi pontos megjelenési időt, ha már láttam Amerikában hajnal 6 óra. Nálunk pont éjfél, ami azt jelenti állítólag, hogy aug. 17.-én 23:59-kor még további egy percet kell csak várjunk és elindíthatjuk.
Vajon Steam-en is ilyenkor lesz?
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #16191 üzenetére
De 23900 HUF (MS Store) != 60 usd (perpill 81). Bizony, a 60 usd az nettó.
(#16193) cintula187: Igen. USD ár mindig nettó, mert az USA-ban államonként eltér az adó. Perpillanat a magyar storeban - ahogy írtam is - 23900 forint a standard. Ami kb. 200 forinttal olcsóbb éppen, mint 70 EUR (ami viszont már bruttó a steamen).
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cintula187 #16189 üzenetére
De lehet. Csak bonyolultabb mint gondolnád:
Gépház ---> Rendszer ---> Tárhely ---> "Új tartalmak mentési helyének módosítása" szöveggomb... "Új alkalmazások mentési helye opció lesz az"....
És itt csak annyit tudsz beállítani hogy másik partíciót választasz... Ja és igen ez azt jelenti hogy ezentúl mindenféle ÚJ store-os alk. arra a meghajtóra települ, legyen az játék vagy sem, legyen az pár megás vagy 150 gigás.....
Egy-egy alkalmazásnak a telepítési mappáját át lehet helyezni a másik meghajtóra az "A programok és szolgáltatások telepítése" menüből, de az kicsit más történet...#16191: Érdekes, én azt néztem hogy EUR-ről forintra visszaváltva mennyi lesz a deluxe és kb. 30.000 HUF-os ár jött ki, a MS-os 29 900 Ft-tal szemben...
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #16189 üzenetére
-
-
wollnerd
aktív tag
Nem kellett.
Rámentem Vásárlásokra a böngészőben és ott volt a tétel alatt a "mégse" és ekkor a rendelést simán le lehetett mondani, mivel még csak "leadott" státuszban volt és nem volt még felszámítva a vásárlási költség se. Sima ügy.
Hamarosan átmegyek Steamre és ott rendelem elő.A Deluxe-t, főleg a normál C. 172 miatt.
Kérdés a Steam-eseknek: A Steam is szokott előtölteni?
-
wollnerd
aktív tag
válasz
cintula187 #16185 üzenetére
"Kb olyan mint egy repülő autó"
Abszolúte.Szép műszerfal és nagyon jó a kilátás belőle.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Cypresss #16181 üzenetére
A 14:00-nél látható interior melyik repcsié? Icon A5? Csak mert nagyon tetszik.
Lehet h ez lesz a kedvenc repcsim a Cessna 172 után. (vagy előtte? XD)
Szerk.: Úgy olvastam h Icon A5 vizeken is tud landolni.
Még egy kérdés: Az Icon A5 is támogatja a ILS landolást és az autopilot-ot? -
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16182 üzenetére
XD A szélzsák nekem is olyan
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #16181 üzenetére
Azért vannak benne pofátlanúl részletes dogok:
-3:20 az ujjlenyomatok
- 4:09 kijelző tükröződésviszont: 10:38-nál ahog a Krisztus szobor betöltődik az nem éppen szép. Az épp most töltődik le a netről? Ha már ilyen közel vagyok valamihez ne legyen már ilyen.
-18:40 jajj az a szélzsák
-
Cypresss
senior tag
Tök friss videó az FS2020-ról [link], elején az időjárás állítást mutatják be, végén a menürendszer egy része látható, mindkettő elég patentnek tűnik.
Valaki kérdezte, hogy mi van a progresszív taxi opcióval, úgy tűnik az is van 13:45-nél látható.
Az AI hang nekem kifejezetten tetszik, végre nem egy akadozó bádog doboz. Ha ez tényleg csak béta, akkor azt hiszem elég jó lesz a végeredmény.
Nekem az egész színvilág, a textúrák, de még az épületek is eléggé ORBX-os hatásúnak tűnnek, de ez végül is nem baj, ők azért elég magas színvonalat képviselnek. -
wollnerd
aktív tag
A kérdés nem arra vonatkozott. Azt tudom hogy SteamVR-rel megy. Már egy éve van Vive-om. A kérdés az volt hogy mi lesz a MS Store verzióval a VR esetén. Ha tudtam volna előre, (De nem, mint a derült égből a villámcsapás, úgy jött az új infó, s sztem mások is így vannak, akik már előrendelték és mindenképpen akartak VR-t is) én nem vettem volna meg elővételben a MS Store-ban, hanem Steam-en vettem volna meg, mert ott tudom hogy félúton már adott a VR támogatás, a Steamvr miatt...
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Korcsii #16171 üzenetére
Óóó baszki.
Pedig már elővettem a MS Store-on... (Steam-et nagyon preferálom)
És ha ez azt jelenti hogy a Steam Edition-ban lesz (csak) elérhető ősszel a VR support, akkor én cseszhetem, hiába van HTC Vive-om?
Már elő lett töltve, igaz, még csak pár megában, de még nem láttam volna h terhelődött volna a banki egyenlegem... -
Đusty
addikt
Két kérdésem lenne: a visszajátszási lehetőség benne van, illetve multiba be lehet ülni többen egy gépbe?
-
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #16172 üzenetére
1. videó
Kár volt ennyire közel menni az épületekhez Vegasban, így illúzióromboló, a Bing épületmodellek nem veszik fel a versenyt a 10 évvel ezelőtti FSX kiegekkel... Mondjuk ez alap, meg az egész földön, oké, bocsássunk meg neki, IFR-hez jó lesz.2. videó
"Microsoft Flight Simulator Streams, Tutorials and Videos from a Real World 737 Captain."
Hát, látszik, hogy a többi típus nem megy neki.Vagy valami nagyon nem oké a szimben.
-
Korcsii
őstag
válasz
Cypresss #16148 üzenetére
[FS2020: VR, Steam Edition, Third-Party Info and Future Plans]
Steam EditionWhen the initial release date was mentioned earlier this month, Microsoft made pre-ordering the simulator available via the Windows Store. Starting today (time TBA), Microsoft Flight Simulator can be pre-ordered through the Steam store. It will be made available to those who purchase through steam on the same day, August 18th 2020.
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #16169 üzenetére
Nem kék? Vagy az FS9-ben volt? Az szerintem egy hasznos dolog volt, főleg kezdőként (meg ugye a repterek térképeiből se lehetett nagyon kiindulni, mert az alap reptereknek sokszor közük nem volt a valóshoz, ha jól emlékszem - bár elég régen repültem).
AES-ben volt follow me car (és talán GSX-ben is van).
-
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16167 üzenetére
Nem, van az alap FSX-ben is, jól mondja az úr, ott annyi, hogy egy csík jelzi, hogy merre menj, nem egy follow car. De itt sajna nincs... Nem akarok senkit se elkeseríteni, de sokszor még a taxi táblákat se látni, nem tudod merre kell menni főleg egy nagyobb repteren mint KLAX vagy KJFK :'D
Bár hogy őszinte legyek arra még nem jártam, mert oda már kevés lenne a lapos
Szóval lehet, a premium reptereknél ez már megvan oldva, de pl sok reptéren nincs taxi tábla sem.
-
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16152 üzenetére
Elfelejtettem írni, van minden, left / straight / right pusback, emellett kérhetsz külső áramforrást, catering, meg hasonlók, majdnem egy fél GSX. Talán egyedül taxi follow car nincs.
Az időjárást meg hagyjuk, olyan jó képeket tudnék posztolni és viszonylag pontos is most.
-
Gudi
tag
Sziasztok! Hát megvettem a gigabyte geforce GTX 970-et, amit az MS ajánlj a szimulátorhoz...alig használtan (állítólag) vettem 35 e Ft-ért... Aztán persze még jön a többi, pl tápegységcsere, még egy plusz SSD 250 csak a szimulátornak, szerelési ktsg, stb..Az alap FS2020 ára már el is hanyagolható
Miért mondod Freiherr, hogy semmiképp nem vennél ilyet? Annyira rossz? a hivatalos oldalon volt az ajánlott teljesítményeknél..
Ha esetleg nem válik be akkor legalább az FSX kifut vele a világból... -
A DDR5 a videókártyán levő ramra vonatkozik, sok jelentősége amúgy egy system req.-ban nincs, nem is értem miért írták oda, ott van a kártyák típusa, az elég. A GTX 970-et én pár hónapja 30eFt-ért adtam el (akkor 30-35eFt -ért mentek itt a hwapron), az 52eFt rettenet sok, annyit nehogy adj érte.
A GPU chipet magát az Nvidia gyártja, az Asus, MSI, Gigabyte, stb.. pedig azok a cégek akik kártyát gyártanak belőle (maga az Nvidia is kínál amúgy referenciakártyákat). Szóval ők azok a cégek, akik fogják a chipet, ráteszik egy panelre, raknak mellé ramot, hűtést stb... Ezek a kártyák ebből adódóan ezekben a paraméterekben térnek el, teljesítményben nagyon hunyorítva nagyjából ugyanazt fogod kapni minden GTX 970-től, függetlenül attól hogy ki gyártotta. Persze ettől még érdemes utánaolvasni, hiszen nem mindegy mennyire melegszik az adott kártya, vagy éppen mennyire halk, tuningolható e, stb... Ehhez ajánlom a szomszédos "Milyen videókártyát?" topicot, ott bőven ki van vesézve a téma.
-
Gudi
tag
Ja, és még elfelejtettem az egyik fő gondomat megkérdezni... Azt írja a minimális konfignál, hogy min 20 Mbps internet gyorsaság kell. Nekem a vacak rézvezetékes internet elméletileg 20 Mbps de a gyakorlatban sokszor csak 10-15... Ha ezt tényleg minimum, akkor lehet hogy hiába fejleszteném a gépemet a lassú internet miatt nem is töltené be rendesen a sceneryket? Szóval van gondom..
-
Gudi
tag
sziasztok/ újabb kérdésem lenne hozzátok informatikai tudadlanságom okán
Nézegetem a videokártyákat, és mindegyiknél van egy olyan megnevezés DDR5, ami gondoloma memóriára vonatkozik. de az én gépemben DDR4 memóriák vannak, vagy ez nem számít?
Ja és még egy kérdés: A GTX 970 vagy 1060 elnevezés csak a teljesítményre vonatkozik, függetlenül a gyártótól, mivel ASUS-t, Nvidiát ugyanezzel a GTX...megnevezéssel? Érdemes szerintetek használt kártyát venni? GTX 970 van 52.000 Ftért a Jófogáson... Szóval itt gyötrődök a sok bizonytalanságtól.. -
sqpp
őstag
válasz
fatal` #16149 üzenetére
Nem teljesen pontos, mondjuk nem tudom milyen időközönként van frissítés, no meg komolyabb esővel sem találkoztam még, de majd kiderül, nemsokára itt az új béta. Most az NDA-t kicsit félre teszem, nem azért mert hülye vagyok, hanem azért, mert bízom bennetek, hogy nem jelentetek fel
Egyébként valami oknál fogva LHBP-n nincs is kapu, csak Parking, szóval pesten nem is tudom kipróbálni asszem a pushbacket nagyon.. Parkingban sem volt egyébként Ground Service.
-
fatal`
titán
válasz
Cypresss #16148 üzenetére
Elvileg elég jó időjárás lesz, persze majd meglátjuk. Egyelőre évek óta nem repültem, időhiányban szenvedek, de VFR-re biztosan benevezek.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha arról lett volna szó, hogy frissítik majd havonta a szimulátorba épített navigációs adatbázist, nem? Emiatt lehet hogy navigraphra nem is lesz úgymond szükség. Csodálkoznék, ha pont a FlyTampa nem fejlesztene FS2020-ra.
-
Cypresss
senior tag
válasz
fatal` #16140 üzenetére
És talán active skyra sem.
Sajnos a Hifi Sim nincs is fent a listán, és hiányzik a FlyTampa valamint a Navigraph is, de nagyon remélem, hogy előbb-utóbb ők is megerősítik, hogy lesz FS2020-as port mindenből. [link]
(#16082): Hát akkor nem biztos, hogy az első vásárlók között leszel: [link] Bár azért nem zárták ki teljesen a Steamet, de jelenleg elég csekély rá az esély.
(#16113): Egyetértek, tök gyerekes ez az összehasonlítósdi, egyébként is mindenki tudja, hogy a 747-es egy szerethetőbb és jobb gép, felesleges is ezen agonizálni.
(#16116): Az Airbus komfortját illetően ajánlom tanulmányozásra Bjorn videóját, abszolút komoly szakmai titkok is kiderülnek belőle: [link]
-
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16145 üzenetére
Nem próbáltam, de ma megcsinálom.
-
LWhite
tag
válasz
cintula187 #16145 üzenetére
Nekem is ez a gondolatom támadt, de ez a táj egyébként is VFR-ért kiált.
A gépek kidolgozása miatt akkor jó opció az alap, $60-os verzió (egyelőre, igaz nem tudom upgrade-elni lehet-e később?). -
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16141 üzenetére
Dehogy, azért álljon meg a menet
Nem, grafikailag ott van, meg minden ott van ami kell, de nem minden működik, az FMC az nagyon alap, ne számíts semmi beállításra, csak Init, perf, meg úttervezés, de kb ennyi. Erre várni kell majd ismét a PMDG-re.
Az A320 valamivel kidolgozottabb ilyen téren, de ott sem túl sokkal több, mint a 747.Ja és a 747 elég bugos még, van mikor lerakom tálcára a szimet és visszatérve egyik gomb sem működik, az autopilot meg minden gépen egy romhalmaz, konkrétan olyan pitchek vannak amikor beállítom a magasságot, hogy tartsa, mint mikor egy nagyobb hullámon hajózol a Hudsonon
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #16141 üzenetére
Csak tippelgetek, de szerintem max olyan részletességűek lehetnek, mint az XPlane default gépei.
-
fatal`
titán
-
LWhite
tag
Szerencsére van publikus SDK, úgyhogy sok third party fejlesztő dolgozhat majd reptereken, remélhetőleg LHBP-t is kidolgozza valaki (valamikor).
Én is bízom benne, hogy az IVAO is rárepül a már most is elérhető SDK-ra, ha nem is a megjelenésig, de később majd lesz kliens.Azért irigykedünk itt páran, hogy te már láthatod azt az autogen scenery-t! 😉
-
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16131 üzenetére
Nem, az volt amig nem adtam el.. most 1050 van
-
-
sqpp
őstag
válasz
cintula187 #16125 üzenetére
Kicsit jól jártam, még annó a jobb géppel, amíg nem adtam el (akkor még nem volt tervben) regiztem az alphára..
7700K, 1080Ti, 16GB RAM, meg 2TB SSD..
Most meg i5-8350u (Thinkpad T480), 8 GB DDR4, GTX 1050 4G DDR5 van...
Ettől függetlenül mediumon 30 fps megvan... és elég betegen néz ki.
-
válasz
cintula187 #16127 üzenetére
NDA a closed alpha-ra volt/van csak, nem? A beta invite-okat tegnap kezdték szórni, gondolom abból kapott (és persze mi is kaphatunk még, a remény hal meg utoljára
). Még 5 napig terítik, aztán 30.-tól tölhető/játszható lesz. Szerintem itt már nincs NDA.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16127 üzenetére
Mármint a vas talán publikus.
-
Te is? Szerintem a jelenlevők közül eddig te egyedül, szóval grat!
Nagyon várjuk a tapasztalatokat, engem elsősorban a vasad érdekelne, illetve hogy hogy skálázódik rajta az FS2020 (hw spec, milyen felbontás, milyen beállítások mellett mennyi fps, stb, stb..). Illetve nyilván bármilyen infó jöhet amire csak időd van.
Előre is köszi!
-
sqpp
őstag
Na kaptam én is hozzáférést végre..
-
Razor18
tag
Viszont a VR támogatást még mindig csak "nagyon szeretnék", de lehet hogy csak később lesz megoldva...
-
válasz
Korcsii #16118 üzenetére
Fene tudja, én is úgy gondolnám, hogy nagyon egyszerű lehet az API ehhez, de ha nem volt eddig fókuszban, és nincs, akkor ugye beszélni sincs miről. Viszont mivel nem jár sok munkával, ezért legrosszabb esetben talán még egy idei patchben megkapjuk (legjobban meg a megjelenéskor).
-
Korcsii
őstag
Örvendetes!
Korábban épp írtam, hogy ha túl jó lesz a multi, akkor vajon mi lesz a mostani hálózatokkal.
Így aki profibban szeretné tolni, az biztos nem fog a multiban ragadni, hanem gondolom lesz promo/beépített lehetőség komolyabb hálózatra lépni.Viszont elég last minute bejelentés, vajon megjelenéskor már benne lesz?
Bár tekintve, hogy "csak" adatokat kell küldözgetni, meg max formátumot, esetleg codecet konvertálni, így olyan hűdebonyolult nem lehet összehozni (feltéve, hogy pl a szimben megadható flightplan elég részletes, tartalmaz minden mezőt). -
Úgy néz ki hivatalos partner lesz a VATSIM:
-
Korcsii
őstag
válasz
wollnerd #16114 üzenetére
[AIRBUS A380 vs BOEING 747 !!! pilot.alexander vs Captain Joe]
Akkor már hogy a témánál maradjunk.
Vicces, hogy itt a másik oldalon áll - meg is kapta, hogy nincs étkezőasztalÉrdekes, hogy 747 után nekem is az A320-ban van a legtöbb óra - csak hogy ne lehessen elfogultsággal vádolni a gyártók iránt. Sőt, amikor nézelődtem DIY cockpit ügyben, akkor is ez a két típus merült fel, pl 737 valahogy kimaradt.
-
wollnerd
aktív tag
AIRBUS vs BOEING pilot / CAPTAIN JOE vs DUTCHPILOTGIRL
Remek videó. Captain Joe csatornáját már egy hete követem. Sokat tanultam tőle.
-
Korcsii
őstag
Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy hiányozni fog a 747, ami most koronának is köszönhetően eléggé a végét járja. BAW/BAVirtual színekben nem keveset repültem vele (egykori cargo divízióval együtt 100+ járat, össze se merem számolni ez mennyi repült óra), imádni való típus, ikonikus repülő, egy igazi királynő. Üresen meg egy megzabosodott igásló, vagy inkább egy egész fogat belőle.
Érdekes, hogy az A380 ezzel szemben eléggé semmilyen számomra, nem is tudom, hogy készült-e rá rendesen kidolgozott modell valamelyik szimban. Talán 10 éve próbáltam valami nagyon alap kieget először és egyben utoljára.
-
Korcsii
őstag
Valószínűleg ha egyszer már betölt, akkor onnan már repülhető érezhető lassulás nélkül (max némi látvány romlással). Csak hát amikor 10-15 percig tölt az FS, az nem egy élmény.
Notebook lévén most nálam is aktuális a kérdés, hogy egyáltalán próbáljam-e ki így (minimum vígan meglenne), vagy majd egy rendes asztalin. SSD tele, X-Plane törléssel felszabadítható lenne egy ekkora partíció, de az meg nem tudom akarom-e. 5400rpm notebbok winyót meg inkább hagyjuk.
Bár mióta nem azon van a rendszer csak némely játék (meg egy rakat fájl), azóta pl WoT csata kezdésre már be szkott tölteni az SD verzió (az viszont most kapott egy uninstallt, szóval ott lenne hely bőven).
-
Gudi
tag
sziasztok! Lenne még egy kérdésem. Az FS2020 ajánlott gépigényénél a program helyigénye 150 Gb, de ez HDD-n kéri. Az lenne a buta kérdésem, hogy ha az SSd -n lenne, mennyivel lenne gyorsabb a játék futása, és ők miért nem ssd-n ajánlják egyből? Azért kérdem, mert az SSD-men nincs már csak 80 Gb, viszont van szinte üres 500 Gb -s Hdd-m. Egyébként nézem ezeket a jó kártyákat de még használtban sem tudom 40 alatt meguszni..
-
nonsen5e
veterán
válasz
Csorbi #16107 üzenetére
Nem hasonlítom máshoz, mert semmi értelme. Jeff Bezos valszeg egy flotta A380-at megvenni sem sokallna.
Eddig még olyan dobozos játékom nem volt, amiért 1000 forintnál többet fizettem volna az online verzióhoz képest (0. nap). Sőt, kb. mindig olcsóbb is volt még. Ehhez képest sokallom.
Meg persze ezzel együtt van az is, hogy utána meg még sok napig várjak is arra, hogy kihozzák. -
nonsen5e
veterán
Azt lehet tudni, hogy ugye az Aerosoft volt megnevezve egyedül mint physical (retailer?), ez vajon full exkluzivitást jelent, hogy csak és kizárólag az ő online shopjukból lehet a dobozost megvenni, vagy azért lehet a megjelenésig becsúszik itteni játékbótokba is?
Nagyon tetszene, hogy a kezembe tartsam a dobozos verziót, de azért a €10+€15 extra árat kicsit sokallom érte. -
sheep
addikt
válasz
wollnerd #16096 üzenetére
Szerintem nem lesz gond. Húzd fel egy kicsit ha úgy érzed kevés az fps, de sztem alapból is jó lesz. Nálam igaz hogy 9700k van, de a 1080ti mellett 20%-on alszik, a gpu meg 100%-on pörög. Feleslegesen erős a proci hozzá.
Minél magasabb felbontáson játszol, annál inkább a gpu számít. -
wollnerd
aktív tag
"de talán a minimum közelében van..
"
Tévedsz. Az ajánlott procinél van, úgy hiszem.Az ajánlott minimum a 8400.
De a videokártyát tényleg kötelező kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest