- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rég jártam erre, most végre lett GPU-m, szóval vissza a levegőbe..
Visszaolvasva a commenteket, jót mulattam az elmúlt hetek termésén, viszont a kollégának a letöltési sebesség kapcsán igazat kell hogy adjak. Sajnos 3 napja csordogál nálam is, és van még vissza 32GB. Jelen pillanatban 1.27Mbit/s-el "hasít"
Érdekessége a dolognak, hogy az egyéb MS store-os cuccok letöltésénél majdhogynem kikoppan néha a gigabites digit, de legrosszabb esetben is 30-50Mbyte/s-el jönnek. Ezzel azért valamit tényleg kezdhetnének. Vagy tegyek fel lassítót?
Amúgy ha a gamepass-es változat le van töltve, akkor át tudom mozgatni valahogy másik diskre, úgy, hogy működő maradjon? Hirtelen ráguglizva mindenhol azt írják, hogy nem lehet (mármint nem az FS2020-ra, hanem globálisan az Xbox Game Pass játékokra), "töröl, újra letölt" a megoldás. Ez tényleg így van?
-
cintula187
addikt
Úgy emlékszema megjelenéskor nem volt benne a simben az új LHBP utasmóló. Vagy igen? Vagy időközben bekerült?
[link] -
Csorbi
addikt
Figyelem, várjuk AuraSync fórumtársat az ügyfélszolgálatnál!
-
jozsi252
veterán
Na feladtam a harcot, úgy néz ki hogy tényleg Január környékén lesz csak komplett Airbus szett. Alza-tól rendeltem egy joystickot, holnap reggel már át is tudom venni. Nagyon várom hogy végre kipróbáljam az FS2020-t joystickal is.
-
Korcsii
őstag
[No coral reefs and wrong tropical water colors-again]
Chrome dob ilyeneket ajánlottként mobilon... -
cintula187
addikt
Airbus jellegű segítséget kérnék. Nem tudom hogy a mod vagy én bénázok. ND-n miért nem látszódik a (direct) waypoint? Pl. ezesetben a TEA.
[link]Ha újra beállítom neki a SID et utána megjelennek a bevitt waypointok. hmm
-
MésziGab
tag
válasz
cintula187 #17389 üzenetére
Ez NEM AZ ÉN beállításaim,ezek a játékon belül az alapbeállítások! Ezért érdeklődöm hogy kinek milyen beállításai vannak hogy jó irányba tudjam finomhangolni a görbéket
-
Korcsii
őstag
Ha már gázkarok... ez volt már? [Honeycomb Bravo Throttle Quadrant]
Cserélhető karokkal, a gyártó szarvkormányával azonos árszinten... -
Vesa
veterán
válasz
cintula187 #17383 üzenetére
IFR-ben, nagygéppel egyébként is alig kell a gázkar, max. le/felszálláskor. VFR-ben kisgéppel már más lesz, de átmenetileg bőven jó az a kis poti a sticken. Persze az igazi immersion-t egy HOTAS/yoke+gázkar+pedál jelenti.
-
Gudi
tag
Én is tudtam venni nemrég egy TM 16000m Fcs joyt, és remekül működik, igaz, nincs külön gázkar, de tök jó az a csúszka is. Ezenkívül a 16 gomb pont elég hogy szinte mindent lehessen velük működtetni. egy internetes PC boltban vettem, 27.000 Ft volt. Szóval nekem legalábbis bevált és elég is..
-
jozsi252
veterán
válasz
MésziGab #17380 üzenetére
Köszönöm hogy írtál. Lehet hogy akkor nem várok én se hanem megveszem a joystickot, aztán amikor lesz a gázkar akkor azt is. Elvileg lesz hozzá még egy kiegészítő amivel a flaps-et lehet külön szabályozni, de az igazából sehol sincs még fent.
Bár nekem a gázkar meg joy kombó bőven elég lenne.
Te hol vásároltad ha szabad kérdeznem? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lassan ott tartok hogy tökön szúrom magamat.
Mikor kijött az FS2020 akkor játszottam is rajta, de billentyűzettel lehetetlen. Na mondom akkor jöhet a joystick.
Kinéztem a Thrustmaster Airbus verziót -> [link] Ez iszonyat módon tetszik, mondom októbert kibírom mert az volt a várható idő hogy kapható lesz. Most november eleje van, de a TM oldala januárt ír.
Na most szerintetek átmeneti állapotként jó lehet hogyha csak a joystickot veszem meg? Azt külön be lehet szerezni, ha meg lesz a gázkar akkor beszerzem azt is. Igaz hogy nem túl jó deal, de mit csináljak?
Lassan ott tartok hogy kiegyezzek egy T.16000 Hotas-al is, de az se kapható.Fogom tudni szerintetek érdembe a játékot használni csak joystickkal? Nyilván elsősorban a gép irányításából adódó nehézség meg fog oldódni a joy-al, de gáz szabályzás meg egyéb maradna a billen.
Vagy pedig inkább várjak és vegyem meg majd egyszerre ha kapható lesz a fent linkelt pakk?
Ha most valahol tudnék venni T.16000-et [link] akkor szerintem megvenném azt. De ugye az se kapható, ha meg mindenképp várni kell akkor megvárom az Airbus-t. -
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #17375 üzenetére
Magasabb részletesség, netán...?
-
Cypresss
senior tag
válasz
NvidiaRTX #17359 üzenetére
Ne haragudj, de mégis mit vársz tőlünk?
Ez itt egy szim topik, nem a Microsoft FS2020 hivatalos supportja.Egyébként is: vásároltál egy meglehetősen kétes forrásból származó FS2020-at, problémák vannak vele. Én személy szerint sajnálom, hogy így jártál. Javaslom a hivatalos forrásból történő beszerzést, az talán nagyobb sikerrel kecsegtet. Mást nem nagyon lehet tenni.
#17370 dareal:
Nem vagyunk rá méltók, de azért köszönjük szépen. -
dareal
tag
HungaryVFR FS2020 0.2 verzió elérhető!
https://flightsim.to/file/397/hungaryvfr-fs2020Változások listája:
Látványosságok jelölve a térképen
Frissített csomagok:
Budapest scenery (továbbá Esztergom, Szentendre, Gödöllő egyes nevezetességeit is tartalmazza)
LHBS - Budaörs
LHFH - FarkashegyÚj csomagok:
LHHH - Hármashatárhegy
LHTL - Tököl
LHVE - Veresegyház
Balaton - Látványosságok a Balaton körül
Debrecen nevezetességek
Kecskemét nevezetességek
Szeged nevezetességek -
Gudi
tag
nekem is gond nélkül feltelepült...Az mitől lehet, hogy némelyikőnknek nem sikerül, pl leáll és újrakezdi, stb..
-
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #17366 üzenetére
Jajj rengeteget küszködtem vele, jajj nem is értem hogy lehet ilyen sz...rt kiadni, jajj nem is ér ez még 250 Ft-ot se, #kéremvisszaapénzem #inkábbeliszom.
Naná hogy felment elsőre minden gond nélkül.
-
SZABITU
újonc
Amit ne tegyetek! Stream verzió: Stream felületen "fájlellenőrzés" funkció. Simán letörölte az egészet. 6 nap volt újratelepíteni!
-
NvidiaRTX
őstag
Ez a fájl ha eléri a kb 20%-ot vissza lemegy 0%-ra és megint kezdi elölről.
2 órája itt áll a letöltés... már le van korlátozva a NetLimiterrel a sebesség de az sem segít.
Kérjek a Májkrofostól DVD-t amin rajta van a frissítés vagy mi?
25k-s játszhatatlan játék, csak így tovább 2020!Azóta töröltem ezt a szemetet, majd 1 év múlva újra felrakom amire talán már játszani is tudok vele. Pénz kidobás volt.
Pfejjj... -
Cypresss
senior tag
LH SIM FS2020
[hírek]
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #17350 üzenetére
-
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #17348 üzenetére
Hát ezt mi innét honnan tudjuk?
-
cintula187
addikt
Az ilyenekkel szándékozik valamit kezdeni az Asobo?
LKPR
[link] -
válasz
edward2 #17343 üzenetére
Az Options-General-Data-Manual Cache (legalsó).
Meg kell adnod a cache helyét, maximum méretét (itt elég sokat elszöszöl).Majd rámész a Cache new region-ra, és kijelölöd azt amit szeretnél becache-elni, minél jobban rázoomolsz, annál részletesebb lesz.
A minőségek között lehet átfedés, tehát ki lehet jelölni egy nagyobb régiót, majd azon belül részletesebb, de kisebb területet, mondjuk kijelölsz megyét azon belül városokat. -
energomatt
őstag
-
SZABITU
újonc
Sziasztok!
Az új frissítéssel mi a tapasztalat?
-
SZABITU
újonc
válasz
MésziGab #17326 üzenetére
CURRENT DATA CONSUMPTION: Nálam ugyanez a probléma! Steam -es verzió, egyébként minden rendben. De ez nem tölt... Még az elején a Hoodlom virágboltival teszteltem augusztusban, akkor simán ment. Aztán vásárlás a steamről szeptember elején, azóta semmi.... Megoldódott ez valakinek?
-
Vesa
veterán
válasz
NvidiaRTX #17327 üzenetére
Te most hetente be fogsz ide járni, és ebben a "stílusban" pocskondiázni a játékot? Értjük, szerinted ócska, elsőre is értettük. Megoldásként javaslom, hogy kukázd, és problem solved.
Egyébként vagyunk "páran", akiknek megjelenés óta megvan a game, de többségében semmi probléma nincs a letöltéssel. Azt pedig csak óvatosan jegyzem meg, hogy az eldugott fórum, eldugott hsz.-ében talált ISO akár egy crack is lehetett, mert nem tűnik normális dolognak, hogy így kell mókolni egy legális játékkal.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
fatal` #17285 üzenetére
Az ügy végül megoldódott miután elmagyaráztam 2x-er a tudatlan Gamivo Staff-nak, hogy az EU-ban létezik dobozos verzió és kötelező a DVD a meghajtóba. (és én ilyen kulcsot kaptam)
Felvették a kapcsolatot az eladóval aki másfél napos keresgélés után egy fórumnak az egyik eldugott topic-jába a 241. hozzászólásába talált egy 0,22MB-os DVD képfájlt amit ha bemountolunk Démon Tools-ba akkor elindul a game.
Megköszöntem nekik a fáradságos munkájukat, megírtam nekik, hogy ez így akkor sem korrekt és b@....djanak meg.
Nem nagyon érdekelte őket, egy sablon válasz jött rá.
Innen sem kell többet key-t vennem.
Japán DLC:
Láttam ingyenes naná, hogy letöltöm.
Mármint letöltöttem volna, ha elindult volna a letöltés, csak a Downlod Failed Failed és Failed hibát kaptam.
Na nézzünk utána Gógliba mert hát 100%, hogy NEM nálam van a hiba.
Meg is van. Ha 2MB/s fölé megy a letöltés akkor megszakad.
MEGSZAKAD????????? És még mindig azt mondjátok, hogy ez így jó?????
Le kellett szednem a NetLimiter nevű progit, hogy lekorlátozzam a játék letöltési sebességét 2MB-ra, hogy le tudja szenvedni azt a kemény 2GB-ot.
Ez kriminális komolyan...
Ekkora hulladékul megépített játékot sem láttam még, 3000Ft-ot nem ér nem hogy 20k-t.
Azért ilyenkor elbeszélgetnék a fejlesztőkkel, hogy sztetek jóvanezígy?
Meg hol a sárkányrepcsi és a kétfedelű hidroplán?
Na jóccakát. -
MésziGab
tag
Steam-ről vagy MS Store-ból érdemesebb megvásárolni?
-
LWhite
tag
-
MésziGab
tag
Sziasztok
Jelenleg Game Pass-on keresztül játszomHa MS Store-ból megvásárolom a Prémiumot,elötte töröljem a jelenlegi játékot és az Xbox appot a gépről? Köszönöm
-
Korcsii
őstag
[link] Bing -> Google épületek mod
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17304 üzenetére
Akkor valamit javíthattak mert akármit csináltam eddig a szélvédő maradt jeges.
-
energomatt
őstag
válasz
cintula187 #17303 üzenetére
Igen, ha nem volt bekapcsolva a védelem, akkor vastagon befagyott a szélvédő. Bekapcsolás után hamar leolvadt róla a jég. A szárnyakon egyes helyeken jól látszik a fagyás akkor is, ha minden be van kapcsolva, de ezeken a helyeken ez normális. Szóval tökéletesnek tűnik a szimuláció.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17302 üzenetére
Te el tudtad kerülni kapcsolókkal, hogy az ablakokon ki tudj látni?
-
energomatt
őstag
válasz
wollnerd #17299 üzenetére
Ilyen körülmények között ezt a típust nem használtam. Viszont a TBM930-al vannak tapasztalataim a jegesedéssel kapcsolatban. Mind maga a jegesedés, mint pedig a jegesedést gátló funkciók rendkívűl jól és látványosan vannak szimulálva. Van kb. 7-8 kapcsoló ami erre vonatkozik, külön a szárnyakra a propellerre és egyebekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest