- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TepsiMan
újonc
válasz
Cypresss
üzenetére
hi
Na ezt megcáfolnám!Eleinte én is azt gondoltam,hogy fsx sokkal jobban fogja gyötörni a gépem,és láss csodát
Kimerem jelenteni,hogy sokkal jobban fut a gépemen,mint a 2004
Szerintem már 2004-hez is voltak HD felhők,rex meg minden..(ezek zabálják meg a gépet,nem pedig mert fsx)Az is hülyeség,hogy csútra felhúzni mindet,csak is a scenery-nél tedd,és ott sem mindent!Mondom a sorrendet:felrakod fsx kicseréled crack sp1 és install sp1..aztán sp1 cracket kicseréled sp2 csrack install sp2 és még ezt miután felraktad,cseréld ki sértetlen sp2 crackre..
Elvileg nem kéne akadozni neki,meg a telepített gépek sem lesznek áttetszőek..Viszont valamelyik igényli a direktX 10"zest.. MSI gx 700x notebookkal nyomatom.:V (HD fotó scenery,Shade,enbséries,alakított fsx.cfg bőven elég)Ha még ezt fokoznád,akkor én is ajánlom a nagyobb gépet!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ezt megcáfolnám!Eleinte én is azt gondoltam,hogy fsx sokkal jobban fogja gyötörni a gépem,és láss csodát
Kimerem jelenteni,hogy sokkal jobban fut a gépemen,mint a 2004