Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gudi

tag

sziasztok!
    Én is szeretném egy kicsit kommentálni a tegnap esti repülést, ami az utóbbi idők egyik érdekes, ha nem a legérdekesebb multiplayeres akció volt...
    A levelezőlistán már közzétettem ezt a kommentet, de nem titkolt célom a még rejtőzködő, de potenciális VFR repülők érdeklődésének felkeltése is....
    Szóval:
    Hát nagyon sajnálhatja , aki nem tudott jönni...Parádés repülés volt, végülis hatan jöttünk össze.Nagy élmény volt az út első részében az Inn folyó völgyében végigrepülni az utat, a szuperül kidolgozott táj szépségén kívül az a kis különlegesség fűszerezte az utat, hogy a víz felett néhány méterre lavíroztunk Innsbruck felé, néha reszkírozva a futóműmosást...-) Innsbrucktól
    pedig egy kis pihenő után igazán izgalmas repülésbe kezdtünk,.A Cessna 172-es gépeinkkel amelyek csak vánszorgva tudtak - már amelyek tudtak - átvergődni a 11.000 feet magas helyek felett puszta vizuális módon kerestük meg a Bódeni tó partján fekvő Bregenz városának kis sportrepülőterét. Na itt történt két pilótával, hogy a szurdodok csapdájába esve csak visszafordulva tudták megtalálni a helyes utat. Megérkezve azonban a sok izgalom után megpihenve Razan (Kállay Andris) barátunk, egy rögtönzött légibemutató során egy kis Extra gépbe átszállva lélegzetelállító mutatványaival ejtett minket ámulatba, mint pl a hátonfekve áthúzás, orsózás, és egyéb produkciók...
    Szeretném egy -két fotóval is felkelteni az itthon maradt társakban is felébreszteni a kalandvágyat.
    Személy szerint nekem nagy élmény volt az este, és köszönöm is minden részvevőnek, remélve hogy még sok ilyenben lesz részünk!
    [L:/dl/upc/2014-03/29/476637_i50fm725ttpiebv5_2014-3-28_23-45-18-105.jpg](IMG:/dl/upc/2014-03/29/476637_i50fm725ttpiebv5_2014-3-28_23-45-18-105.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

Új hozzászólás Aktív témák