Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy milyen módon lehet az FS9-ben a gépeket járó hajtóművel indítani? Az történt ugyanis, hogy telepítettem egy PMDG 747-400-es gépet, de cold&dark módban indul. A hajtómű indítási eljárást - azon túl hogy nagyon hosszadalmas és bonyolult - nem sikerült megcsinálnom, pedig szóról szóra követtem a manualt, és a youtube-n is néztem... Az EICAS képernyő nem éledt fel, stb
Na mármost: eddig az FS9-ben a gépek járó hajtóművel töltődtek be, egész addig, míg a VATSIM-es pilóták rábeszéltek a realitás okán, hogy cold&dark-ot állítsak be. Ezt nem lehetett másképp, csak úgy hogy egy gépet pl Cessnát leállítottam, és úgy léptem ki a szimulátorból. Ez nagyon jól sikerült, és attól fogva minden gépem hidegen töltődik be...
Igen ám, de a többi gépet, mint pl a PMDG737NG-t sec perc alatt elindítom, mert azokat megtanultam.
Gondoltam, hogy most visszafelé megcsinálom, tehát járó hajtóművel lépek ki.
Nem volt hatásos, ugyanúgy minden gép cold&dark-ban indul..
Úgy emlékszem, hogy valahol lehet ezen állítani, csak nem találom, hogy hol.
Na szóval, ha valaki tudna segíteni ebben, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest