- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatosan kérném a segítségeteket:
Core i3 2120-as processzorom van egy ASUS P8H67-M alaplapban, Radeon 6850 VGA-val és 12 giga rammal. Ezt a konfigot egy hetes kemény munkával nagy nehezen alkalmassá tettem az FSX élvezhető futtatására, ami stabil 20 FPS-t jelent bármilyen körülmények között. Ehhez a processzor olyan 80-90%-os terhelésen, a VGA kb. 60%-os terhelésen dolgozik.
Ma sajnos elkövettem egy nagy hibát, nem tudván semmit a tuningolásról belepiszkáltam a BIOS-ba, hátha valamit ki tudok sajtolni még a prociból. A művelet nem sikerült ezt újraindításkor ki is írta, majd ezután valahogy automatikusan betöltötte a BIOSba a gyári beállításokat. (Load optimized defaults). Ennek hatására ugye minden visszaállt a gyári értékekre, amire emlékeztem hogy más volt beállítva azt visszacsináltam. A Windows-ba belépve elkezdett telepíteni mindenféle drivereket, IDE ATAPI, CD-ROM stb.
A legnagyobb problémám azonban az, hogy amióta ez megtörtént az FSX futása közben a processzor 100%-on kikoppan és nem is hajlandó onnan lemászni, ennek eredménye pedig az, hogy futás közben 10-20 másodpercenként 2-3 másodpercre megáll a kép majd ugyanonnan folytatódik tovább. Így viszont már élvezhetetlen.Mitől lehet ez, mi állítódott el, hogyan állíthatnám vissza a BIOS-reset előtti állapotokat?
Üdv
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Videókártya felvásárlás
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest