Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Abszolút csak magamat okolhatom, rendeltem emagról egy samsung 870 evo ssd-t, nem néztem, hogy hol melyik bolt mennyi garancit ad rá.
Emag 1 évet vállal csak rá, konkrétan minden más bolt 5 évet.
(Apám nevére kértem áfás számlát, mint kiderült, ilyenkor csak egyet ad, nem tartom fainek, alza/aqua és társai nem csökkentenek a garancián ilyenkor, de nem is ez a lényeg most, mert az 5 évet magánszemélyként sem adja meg)
Neten megnéztem, angol weboldal szerint a gyártó 5 évet vállal rá, gondoltam nem baj, de a dobozra ragasztott magyar kitöltetlen samsung garanciapapír is 1 évet ír a kormányrendeletre hivatkozva. (Dobozon persze virít a 5 year warranty)
Ilyenkor mi az igazság? Samsung 5 év garanciáját tudom-e egyáltalán érvényesíteni itthon, vagy a az új gari rendszer ezt felülírja?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest