Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
Cölöp
tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Egyenlőre csak ismerkedünk vele. Nekem 2 napja van, tehát elhamarkodott lenne véleményt alkotni arról, hogy ezt a típus megéri-e megvenni, avagy sem. Én leírtam az első tapasztalataimat, ami segíthet elindulni egy irányba, de az is lehet, hogy félrevezető. (a 83%-os kondícióra gondolok, ami szerintem valami szoftveres melléfogás)
Egy tényt azért nyugodt szívvel kijelenthetek: sokkal gyorsabb a boot, mint HDD-vel (kb. 1/3-a), a számítógép reakcióideje sokat javult, nincs "kerregés" betöltés közben, és a Call of Duty pályák is kb. fele annyi idő alatt töltődnek be.
Eddig kb. ennyi előnyt tudott felmutatni a HDD-vel szemben. A mérleg másik oldalába pedig bepakolva a 40e jónagymagyarbuznyákot... hát... döntse el mindenki. 
Megj.: lemértem a Samsung F1 1TB HDD 4k random olvasását: 0,65 MB/sec, szemben az SSD-m 20 MB/sec értékével (ez barátok közt is 30x -os sebességkülönbség
)
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- VR topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig kb. ennyi előnyt tudott felmutatni a HDD-vel szemben. A mérleg másik oldalába pedig bepakolva a 40e jónagymagyarbuznyákot... hát... döntse el mindenki. 
)