- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
NagyBandi
csendes tag
Sziasztok!
Készülök valami olcsóbb SSD-t venni, és egyelőre két jelöltem van:
- Intel X25-V 40 GB (SSDSA2MP040G2R5)
- Kingston SSDNow V 64 GB (SNV425-S2/64GB)A kérdésem az, hogy az Intelnek van-e valami olyan előnye a Kingstonnal szemben, ami miatt érdemes lehet azt választani a kisebb mérete ellenére is? Az AnandTechen a Kingston 30 gigás verzióját random elérésben eléggé szénné gyepálta az Intel, de nem tudom, hogy egy ilyen szintetikus teszt a valóságban mennyit számít. Meg hogy a nagyobb Kingston hogy teljesít ugyanebben.
Nyilván oprendszernek kéne, abba már beletörődtem, hogy a játékok a nagyvinyóról mennek majd, de jó lenne, ha a programozáshoz a Visual Studio, SQL Server, MySQL stb. elférne ezen (ezért is félek kicsit a 40 gigástól).
Természetesen ha ebben az árkategóriában (~30 khuf + áfa) tudtok ajánlani még jobbat, annak is nagyon örülök
Továbbá azt is olvastam, hogy Q4-ben kidobnak majd kisebb csíkszélességű SSD-ket is, szerintetek érdemes várni?Kösz előre is!
Aktív témák
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Adata Legend 710 1TB - 14 nap futás - 100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest