Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Feljebb már linkeltem, mondjuk nem írtam hogy konkrét teszt

X25-M-et szorongatja azért....
Árban meg 46 ropi r.bazárban
Amint lesz zs-m én veszem...Tudni kell még, hogy a Vertex 2-ben a SandForce 1500 van... ebben 1200 csak. De nem sokkal erősebb, csak 4K-ban van némi előnye.
Árban + 10 ropi. "Itthon" is lehet kapni mindegyiket, + 12K-ért. Viszont így, hogy kiderült RMA nem is olyan vészes, már bele merek vágni simán, ráadásul jóval kevesebb a panasz rá mint az Agility 1-re. Vissza meg ingyenes a szállítás OCZ-től.Sandforce a legújabb vezérlők egyike, csak a cikkben azt lehetett olvasni, hogy Mo-n nem lehet kapni ilyen SSD-ket... Aztán véletnelül olvastam az Agility 2-ről és a Vertex 2-ről...Kiderül SF van bennük, elődjükben meg Indilinx Barefoot. Sandforce-ba nem is kell DRAM például, mert megoldja anélkül is.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SK HYNIX PC611 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO 1TB keveset futott ssd
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Acer LED monitor (B247Y)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amint lesz zs-m én veszem...