Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Aktív témák
-
DV
senior tag
A leirasa szerinti az SSD-k a laptop erteket ket-/haromszoroznak. Ebbol indultam ki, szerintem a mostani HDD 5400-at sem porog, hanem 4200-t es ha a feltetelezesem igaz, akkor egy 7200-es HDD elegge meggyorsitana a gepet.
Nekem is csak Sata150-et tud a laptopom es a 80GB-os Intel SSD-t ki sem tudom teljesen hasznalni. Azt nem mondom, hogy nem eszreveheto a kulonbseg egy 5400-es notivinyo csereje utan, de mikor kiprobaltam az SSD-m egy masik notiban, amelyik mar Sata300-at tudott, akkor ott is eszrevettem egy kis sebesseg-novekedest. Az eszrevetelem, a 80GB-os Intel SSD-m kb. 30%-kal lassabb Sata150-en, mint Sata300-on (tesztekre alapozva!). Hiaba van az, hogy 4K-s irasi sebessegben tud X MB/s sebesseget Sata 300-zal, hogyha Sata 150-nel csak max. 60-70%-at tudja.
Nem ellenzem az SSD vasarlasat, de en az o helyeben, a sajat tapasztalatombol kiindulva nem igazan vennek bele.
Aktív témák
- Netfone
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest