- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD: A TRIM magától nem "tevékenykedik", csak ha törölsz egy állományt. Ebből kifolyólag belátható, hogy értelmetlen ebből a szempontból a kérdés, hisz nehezen elképzelhető, hogy W7 alól az XP rendszerpartícióját írod és törlöd, illetve XP alatt meg hiába törölsz, TRIM nem dolgozik.
Hát nem részleteztem, de akkor most megteszem.
Szerintem nem értelmetlen, hiszen 3 partícióm lesz:/sda Win XP NTFS
/sdb Win 7 NTFS
/sdc adatok NTFS
/tmp RAMDISK 800 MByte FAT32Tehát FŐKÉNT az "adatok" partíciót fogja írni az XP, mert oda mentek/onnan futtatok kb mindent, a temp pedig a RAMDISK-en lesz, hiszen XP 3 GB-ot lát nekem, és ennyiből tudok az felett RAMDISK-et csinálni.
Ahogy a Win 7 is az "adatok"-ra fog írni...
Aktív témák
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest