- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD: A TRIM magától nem "tevékenykedik", csak ha törölsz egy állományt. Ebből kifolyólag belátható, hogy értelmetlen ebből a szempontból a kérdés, hisz nehezen elképzelhető, hogy W7 alól az XP rendszerpartícióját írod és törlöd, illetve XP alatt meg hiába törölsz, TRIM nem dolgozik.
Hát nem részleteztem, de akkor most megteszem.
Szerintem nem értelmetlen, hiszen 3 partícióm lesz:/sda Win XP NTFS
/sdb Win 7 NTFS
/sdc adatok NTFS
/tmp RAMDISK 800 MByte FAT32Tehát FŐKÉNT az "adatok" partíciót fogja írni az XP, mert oda mentek/onnan futtatok kb mindent, a temp pedig a RAMDISK-en lesz, hiszen XP 3 GB-ot lát nekem, és ennyiből tudok az felett RAMDISK-et csinálni.
Ahogy a Win 7 is az "adatok"-ra fog írni...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest