Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Már kb. fél éve hajtok egy OCZ Agility 3 120GB-s SSD-t és nagyon meg vagyok vele elégedve, csak 1 dolog merült fel kérdésnek:
Olvastam azt h az 1. beüzemeléskor bizonyos szolgáltatásokat ki kell kapcsolni az SSD kímélése érdekében, és a rendszer visszaállítás is ide tartozott, ki is kapcsoltam de nemrégiben szükségem lett volna rá, mert megmentett volna egy napos macerás géptakarítástó, viszont most ezt visszakapcsoltam, mert jobb ha van, ilyen esetekben. A kérdésem az lenne h ez ténylegesen rövidíti az SSD élettartamát vagy jelentős mértékben nem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest