Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Azt azért reméltem, hogy kinézed belőlem, hogy tudom, hogy mit tiltottam...
Ezek szerint nem..
Elismerem, van akinek hasznos az alvás. Én még sosem láttam értelmét, nem géppel dolgozom, mondjuk nem is játszom. Hozzá kell tenni egyébként, hogy én úgy emlékszem, hogy nem csak az OCZ SSD-knél volt hiba az alváskor, hanem más gyártóknál is. Kékhalálozásnak meg ezer és ezer oka lehet, nem feltétlenül az SSD az ok, holott sokan annak tulajdonítják.
(#45152) DeFranco: Látom nem szeretnéd felfogni az érvelésem, de nem is igen szeretnék ebbe a vitába belemenni.
Azért kíváncsi lennék, hogy a többi nagy SSD gyártó miért nem került bele ebbe a statisztikába? Pl a Samsung , Kingston, Adata ?
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Gitáros topic
- Steam topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest