- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Osutora
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült újítanom egy Samsung 830 128Gb-os SSDt és beüzemelni.Csak rendszernek,osztatlan. Pár teszt képet linkelnék és egy pár kérdést tennék fel.
Tiszta telepítés(Win 7 Sp1x64),AHCI beállításon,intel chipset driverrel,sata III csatolón.Legfrissebb Firmware az SSD-n.1.A telepítés után közvetlen teszt.Semmi beállítás,átállítás,nyúka-piszka,berhelés.
2.Samsung SSD Magician beállítás után,javasolt kikapcsolások,letiltások(OS Optim.),tárhely lefoglalás a rendszer részére 10% javasoltra(Shrink). Csak a Magician-os beállítások még.
3.Frissített rendszer,-driverek naprakészre,pár program telepítése ,Firefox chace ram-ra irányítva,thumbs letiltva. Slussz. . Máshoz nem nyúltam. Tesztelés.
4.Még egy pár program telepítése és egy nap használat után.Kérdéseim azok lennének,hogy 1.érdemes lenne-e másik sata III-ra csatlakoztatni az SSDt(van az alaplapon marvell vezérlésű csati is,most intelesen van) érdemes-e piszkálni. 2.Az Intel Rapid tárolási technológia telepítve van,és aktív. Érdemes -e használni,befolyásoló hatással lehet,van a sebességre(drasztikusan),az élettartamra (szintén drasztikusan) ? 3.Az eddigi állítgatások amiket eszközöltem, maradhatnak?Szarvas hibát követtem el?Kisebbeket?
Szeretném a véleményeteket,javaslatotokat kérni
Köszönöm!
p.s.Rendszer: Win 7 x64,Asus P8Z77 V ,i5 3550 -Asus Silent Knight II,Corsair Vengeance 2x4 Gb 1866MHz,ModecomVolcano 550W,Asus HD 7850 2Gb,Gigabyte Aurora 3D
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs