Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Negreanuka
üzenetére
Nem tudom pontosabban megfogalmazni mert most nem vagyok gép előtt, de
lényegében tényleg csak ennyi a tennivaló!
A program automatikusan felismeri, kírja hogy a legfrissebb elérhető firmware
verzió a 2.22 és van egy update firmware gomb, ha megnyomod automatikusan
frissít, majd kérni fog egy újraindítást!Nekem is Vertex 3 van csak a 60gb os változat!
Szerk:
Milyen OP rendszeren próbálod frissíteni?
Mert világosan le van írva hogy a program csak a következő rendszereket támogatja;
Windows Vista / Windows Vista 64 / Windows 7!!
-
Negreanuka
csendes tag
válasz
Negreanuka
üzenetére
Nem jó, letölti a drivert és elkezdi telepíteni 7% megakad és kiírja ,hogy error 7 ! :S
-
joker1220
őstag
válasz
Negreanuka
üzenetére
Nem kell túlpörögni a dolgot, letöltöd a programot aztán elndítod, rányomsz
az update gombra és az automatikusan teszi a dolgát.Ez az ssd ben lévő vezérlő szoftverét cseréli le, ha átteszed egy másik gépbe
attól még a legfrissebb verzió marad rajta mert ez független attól hogy melyik
gépen frissítetted, ha már egyszer frissítve lett akkor az úgy is marad.#Feanor1031:
A vezérlőt azért kell frissíteni a legfrissebb verzióra hogy a legjobban kezelje az
ssd-d, ezeket nyilván nem viccből adják ki hanem azért mert valamit javítottak
vagy finomhangoltak rajta!Máshogy nem lehet frissíteni, lehet hogy úgy sem lesz gondod ha nem frissíted
de lehet hogy lesz és akkor nem fogod tudni hogy mitől van. -
Negreanuka
csendes tag
-
Feanor1031
tag
válasz
Feanor1031
üzenetére
És ha nem akarnék most a merevlemezre rendszert tenni, akkor sehogy sem fogok tudni firmwaret frissíteni?
-
joker1220
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére

#Feanor1031:
Arról van szó hogy ha az ssd-n van az op rendszer akkor nem lehet a firmware-t
azaz az ssd vezérlőszoftverét frissíteni, mivel éppen használatban van,
ahogy menetközben a windows sem engedi a lényeges rendszerfájlok módosítását!Tehát ha frissíteni akarod akkor egy másik vinyóról vagy egyéb eszközről bootolsz,
mert csak akkor engedi frissíteni az ssd firmware-t. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Feanor1031
üzenetére
Linkelt cikk, 4-es pont, GYIK rész, 6-os kérdés.
(mellesleg ha nincs belakva még, akkor én újraraknám)
-
joker1220
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Feanor1031
üzenetére
Úristen!!!
Minmeghaluk! 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Indítsd a parancssort rendszergazdai módban. Start menü keresés, "cmd" feladja az ikont, jobbklikk, rendszergazdai módban indítás.
4-est 6-os-t 9-est 12-est nyugodtan hagyd ki.
-
Feanor1031
tag
válasz
joker1220
üzenetére
Sata 2-n megy. Tegnap került rá új windows hirtelen felindulásból és még egyáltalán nem állítottam rajta semmit. Most kezdtem volna ez alapján De már az első ponton megbukott a dolog, mert azt mondja, hogy FSUTIL segédprogramhoz rendszergazdai jogok szükségesek. Úgyhogy most kicsit kétségbeesve itt ülök egy SSD-vel, amin semmit sem állítottam...
-
joker1220
őstag
válasz
Feanor1031
üzenetére
Szia!
Sata2 vagy Sata3 módban kellene mennie!?
Én ezt a választ kaptam a hasonló kérdésemre;
http://prohardver.hu/tema/flash_ssd/hsz_43651-43700.html#msg43678
-
joker1220
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
-
joker1220
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Árgépen nézegettem a kereteket még ssd vásárlás előtt és amiket találtam az mind
1000-1500ft körül volt, persze ez nem jelenti azt hogy nem találsz olcsóbban.A Vertex 3 hoz gyárilag jár a keret, és nem csak ezért drágább,
benne van a csomagolásban az SSD vel együtt.
Én 16k ért vettem múlt hét szerdán innen a hardverapróról, bontatlanul,
keretestül, csavarostul újonnan! -
-
joker1220
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Szia!
Ha Vertex 3-at veszel ahhoz kapsz gyárilag keretet is, kb ugyanott
vagy árban ha külön veszel hozzá keretet
Üdv
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Egy 64 bites win7-nek elég egy ilyen? 2.5" Agility 3 60GB (R/W: 525/475 MB/s) SATA3 13900.-
Valamint megéri e most venni SSD-t, nem e lesz olcsóbb rövid időn belül?
A gépbe, ugyebár csak a sima winyóknak van hely, hol lehet venni jó áron ssd tartót vagy mi? -
baboss
őstag
Újraindítást kért.

-
Bodor
veterán
válasz
baboss
üzenetére
Tehát: Ez alapján frissíts firmware-t, de CSAK akkor ha nem a legfrisebb van rajta. Természetesen írják is , hogy csak úgy lehet frissíteni, hogy nincs rajta oprendszer.
Ha felment rá a friss firmware, akkor ez alapján telepítsd az oprendszert.Hanem tudod másik gépbe betenni, akkor ez alapján tudod bootolható CD-vel frissíteni a firmware-t, de fennáll a lehetősége, hogy minden adat törlődik az SSD-ről.
-
baboss
őstag
válasz
baboss
üzenetére
A firmware frissítése az eszköztár nem támogatott, amikor a Windows fut le a meghajtót próbál frissíteni.
-Toolbox nem frissíti az elsődleges rendszer meghajtót (pl. meghajtó betűjele "C:"). Kell futtatni a Windows-t egy másik meghajtóra, majd frissítse SSD Toolbox segítségével.
Ezek szerint ha fut az op nem lehet telepíteni ?
C:\Users\SSD\Desktop\OCZToolbox_v4.2.0.3480_win32 nekem win 64 kéne ez nem jó
OCZ Toolbox Guide (Windows) Firmware Flashing Guide Windows Vista / Windows Vista 64 / Windows 7. ezt nem tudom letölteni üres lapot ad ki. -
baboss
őstag
"Így kell" ebből mit töltsek le
OCZ Toolbox (Firmware Updater) ezt töltöttem le de nincs feltelepítve.Op 64 bit
"Aztán azt is megnézném, hogy ez a driver van-e fent" nincs fent most töltöttem le de még nem telepítettem.
"Gondolom ez alapján telepítetted." nem olvastam el.
-
baboss
őstag
Megpróbáltam beállítani ezeket [link]
Az elsőnél már gondom van.1. Működik a TRIM?? Nem rendelkezik engedéllyel a beállításhoz.Ugyan ez a helyzet 5. Hibernáció letiltása: -
Bodor
veterán
válasz
baboss
üzenetére
Alapvetően először is megnézném, hogy a legújabb firmware ( 2.22) van-e rajta, ha nem akkor feltenném.
Így kellAztán azt is megnézném, hogy ez a driver van-e fent, és minden más AHCI és Chipset drivert mellőznék egyelőre.
Gondolom ez alapján telepítetted.
-
baboss
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Kaptam hozzá egy telepítő lemezt azt lemásoltam usb-re és úgy telepítettem az op-t
A VGA telepítve. Az alplaphoz most töltöttem le a legújabb illesztő programokat,de még nem telepítettem fel.Az AHCI drivereket ha jól emlékszem nem kérte.A telepités elején teleptett magának valamit. -
04ahgy
nagyúr
válasz
baboss
üzenetére
Az AHCI drivereket kérte a win telepítéskor? Ha nem, akkor fel vannak telepítve? VGA driver úgyszintén telepítve van? Nálam a bogyóknál állás ideje meghosszabbodik, ha 3-way / 4-way CFX kiépítés van a lapban, még akkor is, ha a tároló alrendszerhez nem is nyúltam. Akkor is tovább tölt, ha nincs VGA driver.
(#43754) Negreanuka: Típusfüggő. Van típus, amire ráírják, melyik fw került rá a gyárban, és van, amire nem.
HGyu
-
baboss
őstag
Sziasztok.Alaplap GA-990FXA-UD5 Bios F5
SSD OCZ RevoDrive 3 

Szükséges hozzá BIOST frisiteni?
A Boot idővel is gondom van.
ilyennek kéne lenniEzzel szemben a bejelentkezési logó 25 másodpercig ott díszeleg a képernyőn 
Mit csináltam rosszul.
Tudna valaki segíteni.
Ha kapok egy telefonszámot felhívlak a bios és egyéb beállítások ellenőrzésére.
Valami biztos nem jó.A régi raptorom is gyorsabb volt.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
batt
aktív tag
válasz
Willie
üzenetére
Szia!
Csak idézem :
3. A Hard Disk Sentinel azt írja ki a vadonatúj SSD-mről, hogy a Teljesítmény 100%, de a Kondíció csak 99%. Miért van ez?
Azért, mert egyes gyártók SSD-inek kondíciója 99%-ról indul, nem 100-ról, ez teljesen természetes jelenség. Ilyen SSD-k pl Samsung 470/830 és Intel egyes SSD-i stb
bővebben! [link]
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Egy vadiúj Extreme Digitalban vásárolt 64 gigás Basic Samsung 830-as SSD-nek a kondíciójára a Hard Disk Sentinel 99%-ot ír. (ez az első SSD, amit használok, egyelőre számomra még nagyon új a technológia)
Az alaplapi UEFI-t a legfrissebb verzióra frissítettem, ezek után átállítottam AHCI módra. Amint ez megvolt, utána feltelepítettem a Samsung SSD Magician-t, ami közölte velem, hogy az SSD-m a legfrissebb firmwaret tartalmazza. Ezután Ubuntu alól leformáztam az SSD-t NTFS partícióra. Majd elkezdtem a 64 bites Windows 7-et telepíteni. Amint kész voltam
az itt leírt dolgokat beállítottam.Van még valami más teendőm, amit ezeken kívül meg tudok tenni?
A Hard Disk Sentinel egyébként ezt írja:
A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #177 Wear Leveling CountNincs szükség beavatkozásra.
Gondolom, hogy nem kell vele foglalkoznom. De azért biztos, ami biztos alapon megkérdezem Tőletek.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
Negreanuka
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy low kérdés, de nem lehet valahogy SR number vagy más alapján meg tudni mint,hogy rákötöm a gépre SSD-t,hogy milyen firmware van rajta, mert egy teljesen új konfigurációt rakok össze, és a mostani gépemen nincs olyan tápkábel ami az ssdnek kell! Szóval jó lenne vmi megoldás! Köszi!
-
joker1220
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hiánypótló lenne, összesíti a lényeges dolgokat, nem kell sz@rakodni és egyenként
mindent végignyálazni hogy működik e, szuper ötlet, esetleg beépíthetnél egy
instant benchmark ot is, akkor még különösebben programokat sem kellene telepíteni
hogy le tudjuk csekkolni az állapotokat
Sok sikert hozzá!
Majd dobj egy PÜ-t ha kell tesztelni!
-
satee76
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi.
Felrakatam egy új drivert, HDS 4 szerint megy a TRIM, de SEMMI változás.
Sajnos ugyanúgy lassú és akad, a mért értékek semmivel nem jobbak.
Más ötlet esetleg?
satee76
-
Bodor
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
Értelmeztem az előző hozzászólásodat is, és nem azt ajánlottam, hogy hogyan kell egy olyan gépben beállítani az AHCI-t amiben nem lehet, hanem linkeltem egy cikket, ahol le van írva, hogy hogyan kell AHCI hiányában IDE módban helyesen telepíteni a Windows 7-etm úgy hogy legyen TRIM is. Nem kell AHCI ahhoz, hogy működjön a TRIM.
Idézet a cikkből:
1. Igaz, hogy csak AHCI üzemmódban támogatott a TRIM?Igaz is, meg nem is. Nem igaz, mert a Windows 7 alapértelmezett IDE(pciide.sys) és AHCI(msahci.sys) drivere is támogatja a TRIM parancsot, SATA IDE és SATA AHCI üzemmód esetén is.
Igaz, mert az AMD/Intel stb gyártok driverei csak SATA AHCI módban támogatják a TRIM-et.Sót ha olvastad a cikket, akkor ott le van az is írva, hogy ha a HD Sentinel azt modja, hogy oké, akkor az oké.
Valószínű, hogy ha nem lehet állítani, akkor eleve AHCI módban van. AS SSD program és a DriveControllerInfo egyébként megmutatja, hogy milyen driver hajtja az SSD-t. -
Bodor
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
Ha elolvasod ezt a cikket, akkor szerintem tutira meg fogod oldani a problémádat. Valószínű, hogy rossz SATA driver van fent. Cikkben ennek ellenőrzésére is találsz program ajánlást, és a megoldásra is.
-
rétisün
veterán
üdv, nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik, de hátha......
a kérdésem a következő: 3 éves asus laptopba tettem egy ssd-t. egyszerű a biosa, mint a faék, nincs semmiféle állítási lehetőség, így nem tudtam beállítani az ahci funkciót az ssd-hez. ha jól tudom, így nem működik a TRIM, a HDSentinel szerint viszont engedélyzve van, és működik is....
hogy bizonyosodhatnék meg róla, hogy most akkor mi a helyzet? milyen program/teszt segítene kideríteni?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Hunyus
üzenetére
A jó topicválasztásra különösen (meg az 1. hsz-re)
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy ssd venni a gépembe,különösebben nem tárolnék rajt,csak rendszernek kellene.Annyi féle van már...Melyiket érdemes megvenni,mire érdemes oda figyelni? -
hodostamas
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha kell szívesen segítek én is

-
RockHaRD
addikt
-
DeFranco
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Elméletileg igaz, mert a nand chipek az írással degradálódnak. Gyakorlatilag ezt úgy kell elképzelni, hogy semennyivel nem csökken. (0,02 %-kal hozzávetőlegesen tesztenként)
-
Tervezettnél lassabban(időhiány az ok), de biztosan haladok: [link]
Reményeim szerint ezen a héten be tudom fejezni azt a pár dolgot, ami vissza van az "első felvonásból", aztán majd megkeresek pár emberkét tesztelés céljából. -
banderasz77
addikt
Mi ez a hülyeség a Samu Magicianban, ha mérek egy sebességet, akkor csökkenti az élettartamot? Még ki is írja, hogy évente csak egyszer csináljam meg ha lehetséges...

-
válasz
RockHaRD
üzenetére
A P4 procikkal is voltak gondok anno teljesítmény/melegedés tekintetében, neked mégis i5-öd van
Ahogy Bodor is írta, mindegy melyiket veszed, átlagos használat közben nincsen észrevehető különbség a kettő között. A 830 mellett a nagyobb felhasználóbázis/több tapasztalat szól, a vertex4 mellett az újdonság varázsa/hosszabb garanciaidő. -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Egy gyors, és (remélem) egyszerű kérdésem lenne:
Samsung 830, vagy Vertex 4?

az adataimnál látható gépbe lenne, a super talent helyett... rendszer menne rá, alap programok + játékok...
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
SSDt keresek a következő feladatra:
Csak Adobe Photoshop és LIGHTROOM (főleg az utóbbit használom) lenne rajta, valamint minden amit ezek lefoglalnak (scratch disk, backup, cache, gyorsítótár stb), ezen felül az éppen aktuálisan feldolgozandó képanyag a szerkesztés, mentegetés, csomagolás stb idejére
(ezek általában 10-20megás RAW képfile-ok, egyszerre akár 5-20 GB - akár 1000 külön file), aztán törölve is lenne az ssdről és menne a backup HDDre.
A lényeg hogy kb 10megás képfile-ok lennének rajta rendszeresen írva/olvasva.Rendszerlemeznek Crucial M4 64gb van, igazából nagyon bevált de hátha konkrétan ilyen R/W felhasználásra tudtok jobbat ajánlani.
(64GB elég)köszönöm!

(egyébként most 7200es samu F3on dolgozok -a program SSDn-, gyorsabb lenne ha a képanyag is SSDn lenne?)
-
Coolmat
őstag
Lehet nem teljesen ide tartozik: feltettem az új 11.6-os IRST drivert, és azóta bizonyos időközönként (néha egy, néha több újraindulás után) kikapcsolja a perfdisk szolgáltatást, ami azért bosszantó, mert ezt használja a HDSentinel sebességmérésre, és ezt szeretem látni kitéve az asztalra widgetként. Csak úgy hozható vissza, ha registryben visszakapcsolom kézzel, de utána megint kikapcsolja egy-két újraindítást követően. Találkozott már valaki ilyennel, vagy le tudja esetleg tesztelni hogy nála is produkál-e ilyet ez a driver?
-
Bodor
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Egy kis olvasnivaló, és a hozzá tartozó topik.
(#43721) Tamoo: Szerintem SATA2-vel jók ezek az értékek.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jogos!
úgytűnik az átnyálazás kevés volt. Köszi! 
-
"Miért 99% a kondíció?" Válasz is benne van.
-
oettinger01
őstag
Gondolkozom egy ssd beszerzésén de nem igazán vagyok otthona témában. A rendszer mellett és az alap programokon kívül még 1-2 játék lenne rá rakva csak a többi a háttértárban pihenne. Milyen típust ajánlanátok ilyen célra, és ez a mostani rendszeremnél kb. mennyire érezhető gyorsulást hozna?
-
banderasz77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok, este megnézem, de mintha azon is átmentem volta és minden OK volt. Késő volt már. Ezek szerint másba nem nyúl bele?
-
válasz
Negreanuka
üzenetére
"...hogy a mostan gépemre rádugom, és meg nézem a progival ?"
Igen, ez lenne a legegyszerűbb megoldás."Ha nem elég friss akkor erről a gépről frissítem ?"
Igen.banderasz77
Akkor Hard Disk Sentinel-el ellenőrizd, hogy a TRIM működik-e (hátha a Chipet/INF driver lecserélte az AHCI driver-t). Persze ha a Chipset/INF telepítését követően telepítettél "normális" AHCI driver-t, akkor mennie kell a TRIM-nek. -
banderasz77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Upsz, én feltoltam a chipset/inf drivereket is, viszont semmi gebasz nem lett. Teszt okés.

-
Negreanuka
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépe a válaszodat!
1. Ugye egy teljesen szűz konfigurációról van szó! és érdemes win7 telepítése előtt frissíteni, az lehetséges ,hogy a mostan gépemre rádugom, és meg nézem a progival ? Ha nem elég friss akkor erről a gépről frissítem ?
-
Sonja
nagyúr
-
válasz
satee76
üzenetére
"Mi van akkor, ha a TRIM támogatás meg van de nem működik?"
Vége felé megtalálod a választ. -
válasz
Negreanuka
üzenetére
1. megfelelő progival megnézed, pl CrystalDiskInfo
2. Ritka, de néha még a mai napig előfordul(folyamatosan orvosolják a dolgot, azaz ha tegnap még volt ilyen kitétel az adott deszka esetén, mára már nem biztos)
Az adott alaplap gyári oldalán a driver download(letöltés) szekcióban szokták feltüntetni, az IRST driver mellett/kapcsán3. Chipset/INF driver-t ne teleíts, nem arról van szó, hogy a LAN/VGA/AUDIO stb drivereket sem szabad/kell... Optimalizálni csak akkor, ha minden szükséges driver felkerült(ne legyenek ismeretlen/"felkiáltójeles" eszközök az eszközkezelőben)
4. Igen, ez így működik, ahogy leírtad, kivéve, hogy a leírásomban átsiklottál azon a részen, ahol az van leírva(parancssoros particionálás), ami révén nem jön létre a 100MiB-os partíció.
-
Bodor
veterán
A kérdésednek ebben a topikban van a helye, és az egyes hozzászólás elolvasása kötelező...
-
Bodor
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem igazán ismerem ezt az IRST-t, de úgy látom, hogy a hibernálásból ébreszti fel gyorsabban a gépet, tehát nincs rá szükség .
-
satee76
aktív tag
sziasztok !
Kukázhatom? A win7 fagyogat (pár másod percre), a telepítés alig megy, használhatalan. Elvileg mindent megcsináltam amit leírtak a neten, mégse jó.
Pár hete került hozzám, és egy olyan konfigba került, ahol a win 7 egy működő "vinyós" rendszer alól ment fel rá próbaképp. Akkor tökéletesen ment, gyors volt, stb.
Pár napja kapott egy szűz új rendszert egy bootos win7-ről (többször is) és egyszerúen nem tudok vele mit kezdeni. Sírni tudnék

Minden tanácsnak örülnék.
satee76 -
Negreanuka
csendes tag
Valaki ?

Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Minmeghaluk! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

OCZ Toolbox (Firmware Updater) ezt töltöttem le de nincs feltelepítve.Op 64 bit

úgytűnik az átnyálazás kevés volt. Köszi!