Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
válasz
flash-
üzenetére
Kell leni msdn előfizetésednek, ill ha informatikus hallgató vagy akkor az egyetemen keresztül kapod meg. Nem a telepítő lemez a lényeg, hanem az aktiváló kód, azzal lesz eredeti a windowsod vagy sem.(lényegtelen,hogy lehet aktiválni a lopott windowst is,de attól még jogilag nem eredeti)
Telepítő lemez(iso) eredeti: Magyarán ugyanaz amit a microsoft kiad(pl msdna-n keresztül, vagy gyári lemez másolata) md5 checkel bájtra pontosan. Magyarán nem nyúlt bele pistike és integrált bele sok szart illetve kiszedte a driverek többségét,hogy kisebb legyen a telepítő. A mai világban amikor 4gb ram az átlagos(lassan a 8gb mivel 10k körül megkapható) és az 500gb-s hdd, vagy éppen a 64-128gb-s ssd, 2-4 magos procik vannak, felesleges mókolt, megbízhatatlan telepítőt használni.
-
faresz5
aktív tag
válasz
BigestEGOist
üzenetére
Windows élmény indexnek a géped leggyengébb alkatrészének a pontját adja meg. Tehát PL a procid kapott 5.9-t az ssd 7.7-t akkor is 5.9-t fog írni, ergó teljesen felesleges ezzel tesztelni egy ssd-t
-
-
faresz5
aktív tag
Nah én is szétszedtem a Dell insp N5010-t és átraktam a hdd helyébe az ssd-t.(Jó móka volt, az idióták leragasztották a billentyűt, alig tudtam felszedni.)
Win8 alatt 12Sec alatt bootol be a 34sec helyett. Jóval gyorsabb lett, ráadású egy csomó dolog ami a win7-s ajánlott beállítások között volt, az alapban bevolt állítva. -
faresz5
aktív tag
Én azért vettem Vertex 3-t mert 1000Ft-al volt drágább mint az agility 3 és adnak hozzá 3.5beépítőt, ami később még jól jöhet, ha lesz asztali gépem.(1500ft alatt nincsen beépítő keret)
Nem fogod észrevenni a különbséget köztük, annyira minimális, a számokkal meg felesleges dobálózni, normál használat alatt nem veszed észre, max amíg újdonság addig csinálsz tesztet vele és örülsz, de azért felesleges, 1-3000ft-t kidobni az ablakon,hogy 3percig örülj. Persze ez magán vélemény.
-
faresz5
aktív tag
Nah nekem is holnap jön a vertex3 120gb-s
-
faresz5
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát, átrakni biztos nem fogom, mert ahhoz lekellene bontani a gépet, csak bebootol a második helyről is
... ha nem, akkor morcos leszek.Tudom,hogy normális ill mire való, csak emlékeim szerint win7 alatt kb 100mb-s volt, nem 4x akkora.
Remélem,hogy a win8, nem fog problémázni az upgrade miatt, nem tudom,hogyan van a licenszelés alatta,nem lenne jó,ha bekavarna az eredeti licenszembe. -
faresz5
aktív tag
Egyébként tudja valaki,hogy a
Vertex 3-hoz adnak valamit még vagy csak az ssd van a csomagban?(pl deskptop beépítő keret) vagy az is csupasz, mint az Agility3? Nem találtam információt erről sajnos. -
faresz5
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Clonozás az nem probléma, van már beépítő keretem, meg usb-s dokkolóm is hozzá.
Csak gondoltam rákérdezek,hátha érdemes figyelni még valamire, a clonozás után, alatt,hogy működjön így is ssd-ről a rendszer.
Egyébként érdekes, win8 prof, közel 400mb-s rejtett rendszer partíciót csinált magának. -
faresz5
aktív tag
Sziasztok!
Laptopba szeretnék ssd-t,(dell insp N5010) illetve a jelenleg laptopban levő oprendszer lementeni az ssd-ről majd onnan használni. Sajnos elég bajos dolog kiszedni a hdd-t így ha nem muszáj kihagynám ezt a lépést.(Lekellene bontani hozzá az egész gépet, bill, takarólemez hátlap,stb)
Mire érdemes figyelni még ebben az esetben, ha a biosban beállítom a clonozás után,hogy az ssd-ről bootoljon? -
faresz5
aktív tag
Sziasztok!
Egy dell inspiron n5010 be milyen ssdt ajanlotok? elso generacios i5 van benne.
a cel:120/128gb sata 3 . nezegettem a corsar corce 3 illetve a vertex 3-4 agility 3-4-t.melyik lehetne a legmegfelelobb? oprendszer win8 prof eredeti. Koszonom a valaszokat. -
faresz5
aktív tag
Nemsokára tervezem ssd beszerzését, viszont olyan kérdésem lenne,hogy van-e valakinek windows 8-al tapasztalata? Trim rendesen működik-e? stb?
(végleges rtm verzió,sima professional,eredeti nem kókányólt)
Köszönöm a válaszokat,
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... ha nem, akkor morcos leszek.