Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
panses
aktív tag
Üdv Mindenkinek! Itt hever előttem egy vadi új SSD portéka. A gondom a következő: Több helyen olvastam, hogy a biosban az IDE módot AHCI-re kell állítani. Na itt kezdődik a problémám, ugyanis jelenleg RAID-en áll mivel két 500-as Maxtort hajtok vele Raid-0-ban, viszont ha meg kell bontanom a raid tömböt akkor hova a bánatba mentsek le cca 1Tb adatot? Mi történik ha az IDE módot RAID-ben hagyom? WIN7 X64 operenciás renszert szeretném majd használni a továbbiakban is!
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
panses
aktív tag
Na ez az, ettől tartottam ! Már megy a másolás asszony laptopjára meg egy 320 satára egyszerre. A hálózat 100Mbites úgyh. elleszünk egy darabig Amúgy akkor hogyan lehet két SSD-t pl Raid-be kötni? Tudom hogy nincs értelme de azért érzek egy kis anomáliát ezzel kapcsolatban. Ezek szerint akinek SSD-je van az nem használ mellette Raid-et csak ha van külön PCI vezérlője? Vagy mi a szösz?! Ez így akkor tök gáz!
-
panses
aktív tag
Hát igen! Azért nem piti a raid-0 tempója sem 2 db 500-as maxtor egyenként 32Mb Cache! Eddíg nem nagyon volt gond a sebesség, de a teszt eredményeket elnézve ennél helyenként 30x!!! gyorsabb ez a "nyamvadt" SSD. Nameg hát haladni köll a korral ügye! Köszönöm a bíztatást!!!
-
panses
aktív tag
Hülye kérdés!!! Az a perverzióm, hogy szeretem az új cuccokat DOS alól particionálni.
Okozhat ez gondot SSD-nél? Hogy formázzam majd? Normál vagy gyors?"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
panses
aktív tag
Üdv!
Ha BIOS-ban IDE módot AHCI-re állítom akkor kifagy a Win7 telepítője. De ha IDE módban felimádkozom az SSD-re a Win7-et és át állok AHCI módra akkor bootolás közben fagy ki a gép... Hogy használjam az AHCI módot?"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
panses
aktív tag
válasz NeoExDeath #44639 üzenetére
Ha jól láttam a Corsair oldalán akkor a Force 3 kompatibilis még a SATA1-el is!! "Backward compatible with SATA II and SATA I" [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Matematika topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest