Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Piera23
tag
válasz
buci30
üzenetére
Figyelj, én most rendeltem meg az SSD-met, majd megírom hogy mennyit gyorsult nekem, de az induláson nem csak az SSD gyorsít, hanem az oprendszer is. Most Win8 R.P. van fent a sima 400 GB-os HDD-men, a gép is már elég öregecske P4, 2GB RAM és mégis feláll a rendszer 20 másodperc alatt a Win8-nak köszönhetően. (12mp boot + 8 mp win töltés). Szóval már ettől is gyorsul, de a bootidő már nem lesz sokkal gyorsabb az SSD-vel sem, viszont a rendszer és a program indítások, task váltások igen (remélem). Majd megírom a tapasztalataimat, mert nem high-end felhasználóként vágok bele, szóval lehet más is jár ilyen cipőben (ACHI-t nem támogató chipset, SATA-2 port, ilyesmik)
Amint megjelenik a hivatalos Win8, egyből megy az SSD-re, nem kérdés!

Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest