Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha ez:
Samsung Basic SSD 64GB SATA3 MZ-7PC064B/WW (830 Series, SATA 6Gb/s)
akkor köszönöm a tippet, jó ár! -
danih
veterán
Én azt szeretném kérdezni, mit érdemes csinálni, ha csak egy SSD van a gépben (nettop), és nincs klasszikus vinyó, amelyre a swapfájlt rakni ajánlatos? Sajna a rengeteg ram nem megoldás (max 4 GB-ot támogat a renszer). Ennyi mellett ki lehet kapcsolni a swap fájlt? Vagy ha ez sem megoldás, mit érdemes ilyenkor megadni a rendszernek (pl. konkrét elhatárolt méret, stb)?
-
danih
veterán
Mivel ott nem lehet hozzászólni, itt szeretném megköszönni Fire/SOUL/CD-nek az SSD-s cikkét, ami címlapot érdemelne

-
danih
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
BIOS oldalról nem lehet gáz? SATA2 és ennyi, nem kell semmi faramuci támogatás, azt jól értem?
PS néztem a Samu 64-eseket, három féle van: MZ-5PA064/EU, MZ-5PA064B/EU, MZ-5PA064C/EU - mi a különbség? -
danih
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a segítséget.

Olvasgattam fless cikkét 2010-ből, a trimmel, SLC-vel, alignálással, anyámkínjával és elment a kedvem tőle
-
danih
veterán
Azt szeretném kérdezni, melyik most a "best buy" ssd a 32 gigás kategóriában? Win7 rendszerlemezt szeretnék.
Aktív témák
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, Intel vidkari driver szégyen.