Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a rendszert, mivel az SSD-nél csinált néha fura ütközéseket, most viszont kicsit belemélyedtem ebbe az ssd témába, és lehet csak sima ahci driver ütközésem volt.
Van olyan program amely képes az ssd állapotát tökéletesen tükrözni? vagyis,hogy írási, olvasási sebességek megfelelők és nincs semmiféle ütközése.
A különféle fórumokon olvasott beállításokat elvégeztem,habár elég megoszlóak a vélemények( pl. lapozófájl kikapcs, indexelés,hibernálás,előtöltés...)
Érdemes-e registry tisztítót használni? Eddig ccleanert használtam, de már erről sem vagyok meggyőződve,hogy ez megfelelő.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest