Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
Értelmeztem az előző hozzászólásodat is, és nem azt ajánlottam, hogy hogyan kell egy olyan gépben beállítani az AHCI-t amiben nem lehet, hanem linkeltem egy cikket, ahol le van írva, hogy hogyan kell AHCI hiányában IDE módban helyesen telepíteni a Windows 7-etm úgy hogy legyen TRIM is. Nem kell AHCI ahhoz, hogy működjön a TRIM.
Idézet a cikkből:
1. Igaz, hogy csak AHCI üzemmódban támogatott a TRIM?Igaz is, meg nem is. Nem igaz, mert a Windows 7 alapértelmezett IDE(pciide.sys) és AHCI(msahci.sys) drivere is támogatja a TRIM parancsot, SATA IDE és SATA AHCI üzemmód esetén is.
Igaz, mert az AMD/Intel stb gyártok driverei csak SATA AHCI módban támogatják a TRIM-et.Sót ha olvastad a cikket, akkor ott le van az is írva, hogy ha a HD Sentinel azt modja, hogy oké, akkor az oké.
Valószínű, hogy ha nem lehet állítani, akkor eleve AHCI módban van. AS SSD program és a DriveControllerInfo egyébként megmutatja, hogy milyen driver hajtja az SSD-t.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest