Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
nagyon sokáig tűnődtem én is, hogy melyiket vegyem, és sok komoly fórumon olvasták, hogy a legutolsó fontos adatukat sem bíznák rá az ocz-re, sebességben, és árban pedig nincs különbség. Én azért szavaztam a Samsungra, mert mindent házon belül csinálnak. Az egyetlen ssd gyártó, aki minden alkatrészt házon belül old meg, és szerintem a legmegbízhatóbb.
Szal sztem Samsung
-
RockHaRD
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
remélem, hogy ez a partition magic, amivel én választottam le a cuccost, az a végéről kapta le, és nem összevissza

-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
a kérdés, h ez a EaseUS Partition Master képes-e leszedni úgy, hogy a windows megmarad

-
RockHaRD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akkor én is rántsak le egy 10gigás partíciót inkább, és tegyem unallocateddé?
(szép szó) -
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem rossz kezdeményezés... kérdés, hogy mikor lesz az ssd-ből, mert jelenleg ahogy nézem "rendelésre" van csak.
(#44359) kerekfej:
Gianninál 24-ért lehet elhozni 3 év garival, Ha pedig rákeresel itt az apron, akkor van vmi Brav3t vagy vmi hasonló, akiknél lehet kapni 25-ért... (náluk vettem tegnap)
-
RockHaRD
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
hát remélem nincs igazad

amúgy a másik ssd-met is alapból úgy használtam, h 7-10 giga szabad hely mindig legyen rajta, mert vhonnan hallottam, h annak lennie kell (meg tapasztaltam is, hogy belassult), szal ennél is valszeg így lesz

-
RockHaRD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
elolvastam a művedet, és aszerint telepítettem másodjára

biost is frissítettem, mindent lehúztam, stb. Ez a winyó kiterjesztős dolog teljesen független volt most attól, és tök véletlenül fedeztem fel, h az ssd-ből is hagyott szabadon, pedig a maximális méretet adtam meg telepítéskor, szal nem én hibáztam

amúyg ráeresztettem most, és megcsinálta tökéletesen, szal minden klappol mostmár

-
RockHaRD
addikt
sikerült, kibővítette a partíciót

köszi szépen

nagyon be voltam sz.rva, hogy mindent töröl azért, de úgy néz ki, hogy megmaradt minden

szerk.: most nézem, hogy a windowsos ssd-n (C: meghajtó of korz), van egy 12 gigás unallocated rész
az miért lehet? amikor csináltam win installkor a partíciót, akkor a maximális méretet adtam meg
rátolhatom ezt az expandot a c:-re is? -
RockHaRD
addikt
nem feltétlen win7-es kérdés, de van egy 500 gigás winyóm, amin csak 400 van partícionálva, és majdnem teli is van. Van rá megoldás, hogy a maradék ~ 100 gigát is mellé partícionáljam úgy, hogy az adatok megmaradnak?

-
RockHaRD
addikt
ezt a TRIM dolgot hogyan tudom ellenőrizni, h megy-e?
-
RockHaRD
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
Magician azt írja, hogy fw already updated, szal akkor a legfrissebbel kaptam a cuccost.
köszi a segítséget

szerk.: crystalmarkkal azért rátoltam egy tesztet gyorsba

összehasonlításként a 64 gigás super talent (3 éves kb):

szerk2.: ezzel a Trim dologgal van tenni valóm? Vagy csak rakom a wint, oszt minden jó lesz?
-
RockHaRD
addikt
sziasztok. Most szereztem be egy 830-as samsung ssd-t A kérdés, hogy hol találok hozzá fw-t? Megnézném, h a legfrissebb van-e rajta mielőtt windowst pakolok rá
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Egy gyors, és (remélem) egyszerű kérdésem lenne:
Samsung 830, vagy Vertex 4?

az adataimnál látható gépbe lenne, a super talent helyett... rendszer menne rá, alap programok + játékok...
-
RockHaRD
addikt
milyen ssd-ket tudnátok ajánlani 45 ezerig bezárólag? (minimum 128gb)
-
RockHaRD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ott sem. induláskor vár egy csomót a keresésnél, de nem talál semmit

-
RockHaRD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az se rossz, bár közben találtam 3 ezer ft-ért sata3 kártyát, szal nem vészes a dolog.
más: meghalt a 64 gigás SuperTalent ssd-m Éppen Cleaneltem a gépet, amikor dobott egy kék halált, aztán restartnál már nem volt a meghajtók között az SSD. Azóta sehogy sem tudom odavarázsolni. Legújabb fw volt rajta... vmi tipp? másik kábelt, meg stb-t próbáltam, áramtalanítani is próbáltam. Sehogysem látja a gép. Másik winyókkal nincs gond, még az a mák, h volt egy xp-m a másik winyón...
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyha veszek egy ilyen ssd-t: Corsair SSD 2, 5 120GB Force 3 r: 550MB / s w: 510MB / s,
akkor az a jelenleg sata 2-es alaplapomba (P35-DS4), milyen sebességet fog produkálni kb?
-
RockHaRD
addikt
vki mondja meg pls, hogy ez az eredmény jó-e :

-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
a dosos cuccost sikerült megoldanom, viszont most ilyen problémám van.
Létezik, hogy a honlapon a legújabb firmware 1500-ös, és az én drive-omon meg 1800-cas lenne?

-
RockHaRD
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Hát én nemtom

megvan a jó file, le is töltöttem, de az a baj, h ott elakad a dolog, hogy ezt DOS-ba kéne csinálni, és fingom sincs, h hogy jussak el odáig

nincs floppym, nincs üres dvd-m, csak egy pendrive-om van, amit vmi HP tool-lal kellene megcsinálni, de az csak annyit ír, hogy az oprendszer nem támogatott...

-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, tegnap érkezett meg a Super Talent SSD-m. 64gb-os, 230/170-es. Win 7-et készülök rárakni. Mik azok a dolgok, amikre oda kell figyelnem? Asztali gépről van szó

Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az miért lehet? amikor csináltam win installkor a partíciót, akkor a maximális méretet adtam meg 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)