Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
rétisün
veterán
én azért eltüntettem azt a rejtett partíciót, legyen egyben az egész, "ghostolásnál" könnyebb vele dolgozni.
(#43832) Bodor: mint feljebb írtam, értelmeztem és használtam is az általad inkelt cikket. köszi neked is és a szerzőnek is még egyszer
(#43841) Vasinger!: boot időben én se veszek észre olyan egetrengető gyorsulást, de a rendszer azért pörgősebbn működik, progik indulása, betöltése
-
rétisün
veterán
nézd meg a lemezkezelésnél melyik vinyó/partíció a rendszeré. ha máshova nem tett egy 100 MB-os rejtett partíciót rendszerfájloknak, akkor nyugodtam kiveheted akármelyik vinyót azon kívül, amelyiken a rendszer van, el kell indulnia.
én is így jártam, nem húztam le a többi vinyót, aztán ez lett:
szerencsére erre is van megoldás,köszönöm Fire/SOUL/CD kollégának a cikket!
(#43751) Bodor: köszi, miután oda is figyeltem mit olvasok, meg is értettem miről van szó.....
-
"Miért 99% a kondíció?" Válasz is benne van.
-
-
04ahgy
nagyúr
Egyértelműen az intel vezérlőre dugd az SSD-t, ezt jól látod.
A SATA3-nak címkézett kábelek leginkább minőségben, meg nüansznyi apróságokban térnek el a "hagyományos" SATA2-es társaiktól, igazából mindegy, melyiket használod. Én szín szerint szoktam elrendezni őket. Elektromos szemmel nézve egyezik a kétféle kábel.HGyu
-
baro32
aktív tag
Hello
Szerintem a megfelelő teljesítményt SSD/ALAPLAP úgy lehetne legjobban behatárolni hogyha a felhsználók legtöbbségétől összegyüjteni a tapasztalatokat leírásokat.
Nem a sok hablaty kell hanem csak egyszerűen a tények.
Pl.nálam: Dell n5010-es laptop samsung 470series 256GB sata2 (r:230-w:200MB/s)
Lenovo y580-as laptop samsung 470series 256GB sata2 (r:250-w:230MB/s)Tehát ennyi lenne egyszerűen mint látod ugyanaz az ssd más laptopban/konfig-ban máshogy muzsikál/teljesít.
De láttam már olyan leírást is amelyben a samsung 830series sata3-sata2-es csatolón nem hozta ugyanezt a teljesítményt.
Ezek a leírások saját tapasztalatok alapján készültek!
Remélem segítettem valamennyit a választás szűkítéséhez. -
Bodor
veterán
Szerintem az alaplapoddal kompatibilis mind a 4 felsorolt SSD. Általános felhasználás alatt nem tapasztalható teljesítménykülönbség közöttük, még SATA2-ön sem.
Én a kiválasztott KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V+200 SVP200S3/120G-at javasolnám, mert ár/érték arányban az a legjobb. Sok problémáról nem hallottam vele kapcsolatban. Mindenképpen javaslom a BIOS és az SSD-n a firmware frissítését az oprendszer telepítése előtt. Telepítéshez ezt a cikket javaslom.
Ha fontos az 5 év garancia, akkor a Vertex 4 jó választás lehet, persze meg is kell fizetni az árát. A Samsung 830, és a Corsair GT is hibátlan termék, de nem látom indokoltnak a magasabb árat, illetve ha fontos az árban benne lévő pc-s beépítőkeret, akkor a Samsung kiesik, mert a WW változatnál nem jár a csomagban, ellenben pár száz forintért külön megvásárolható.
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest