Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Agility 3. Eddig bírja, nincs vele semmi gond
Remélem bírni is fogja. -
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
Hát, marvell driver-el még szarabb

Marad így. Stabilnak stabil, semmi fagyás megállás nincs. Sata2-nél több... -
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
No, fent a rendszer:

gyári ms ahci driver, marvel sata3-as porton. Agility3.
Lehet ebből kihozni még valamit?
-
hodostamas
addikt
Marvell 88SE9172 chip-hez a Win7 eredeti drivere az ajánlott még mindig? Régebbi posztokban az volt ajánlva. Ma jött meg az új alaplapom, gondoltam kipróbálom hátha összebarátkoznak az Agility3-al.
-
hodostamas
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én egy régi memóriakártya olvasót beleztem ki, 4 lyuk rá, aztán kész is a 3.5"-os keret

-
hodostamas
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha kell szívesen segítek én is

-
hodostamas
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezzel én is próbálkoztam, viszont hiába állítottam be, nem volt hajlandó a win7 bebootolni. Sőt, mikor az amd drivert raktam fel, utána is bsod lett, és onnantól csak ide módban tudtam elindítani, hiába szedtem le és raktam vissza a win7 ahci driverét

Microsoft gyors javítóját is próbáltam, ami automatán elvégzi a szükséges reg állításokat, azzal sem ment.
ui.: nincs kímélve a kis ssd
Viszont hál istennek semmi bajom vele.
(#43640) Fire/SOUL/CD
Tudom, olvastam, csak első körbe nálam ment ment az usb-ről telepítés ha ahci módban volt az alaplap, és IDE-vel raktam fel, gondoltam majd átálálítom később. Hát nem jött be. Azóta persze megvan hogy tudom felrakni egyszerűen, de nehéz szülés volt rájönni
IDE->AHCI módban telepítés, aztán ha fentvan, akkor AHCI-ba rakás, és onnantól olyan amilyennek lennie kell. -
hodostamas
addikt

Agility 3. Noha most beszéltétek ki hogy nem számít mennyit mérünk, most nekem nagyon jól jött hogy láttam hogy IDE módhoz képest AHCI-ban +100MB-ot kaptam

Igaz szívtam vele 5 órát mire összeállt, mert az alaplapom épp most lett HP(hisztis picsa)..
plusz sima AHCI módban USB telepítés nem ment, így IDE->AHCI módban kellett telepítenem a windows-t, aztán utána már át tudtam rakni sima AHCI-ba.Érdemes felraknom az AMD AHCI driverét az SB700-hoz, vagy ez a win driver is kihozza a maxot a laposomból? (MS-7304, SATAII)
-
hodostamas
addikt
Beszereztem én is egy 60GB Agility 3-at. Délután megy fel rá a rendszer. Remélem a 780G AMD chipsettel nem lesz semmi baja

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest