Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Agility 3. Eddig bírja, nincs vele semmi gond
Remélem bírni is fogja. -
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
Hát, marvell driver-el még szarabb

Marad így. Stabilnak stabil, semmi fagyás megállás nincs. Sata2-nél több... -
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
No, fent a rendszer:

gyári ms ahci driver, marvel sata3-as porton. Agility3.
Lehet ebből kihozni még valamit?
-
hodostamas
addikt
Marvell 88SE9172 chip-hez a Win7 eredeti drivere az ajánlott még mindig? Régebbi posztokban az volt ajánlva. Ma jött meg az új alaplapom, gondoltam kipróbálom hátha összebarátkoznak az Agility3-al.
-
hodostamas
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én egy régi memóriakártya olvasót beleztem ki, 4 lyuk rá, aztán kész is a 3.5"-os keret

-
hodostamas
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha kell szívesen segítek én is

-
hodostamas
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezzel én is próbálkoztam, viszont hiába állítottam be, nem volt hajlandó a win7 bebootolni. Sőt, mikor az amd drivert raktam fel, utána is bsod lett, és onnantól csak ide módban tudtam elindítani, hiába szedtem le és raktam vissza a win7 ahci driverét

Microsoft gyors javítóját is próbáltam, ami automatán elvégzi a szükséges reg állításokat, azzal sem ment.
ui.: nincs kímélve a kis ssd
Viszont hál istennek semmi bajom vele.
(#43640) Fire/SOUL/CD
Tudom, olvastam, csak első körbe nálam ment ment az usb-ről telepítés ha ahci módban volt az alaplap, és IDE-vel raktam fel, gondoltam majd átálálítom később. Hát nem jött be. Azóta persze megvan hogy tudom felrakni egyszerűen, de nehéz szülés volt rájönni
IDE->AHCI módban telepítés, aztán ha fentvan, akkor AHCI-ba rakás, és onnantól olyan amilyennek lennie kell. -
hodostamas
addikt

Agility 3. Noha most beszéltétek ki hogy nem számít mennyit mérünk, most nekem nagyon jól jött hogy láttam hogy IDE módhoz képest AHCI-ban +100MB-ot kaptam

Igaz szívtam vele 5 órát mire összeállt, mert az alaplapom épp most lett HP(hisztis picsa)..
plusz sima AHCI módban USB telepítés nem ment, így IDE->AHCI módban kellett telepítenem a windows-t, aztán utána már át tudtam rakni sima AHCI-ba.Érdemes felraknom az AMD AHCI driverét az SB700-hoz, vagy ez a win driver is kihozza a maxot a laposomból? (MS-7304, SATAII)
-
hodostamas
addikt
Beszereztem én is egy 60GB Agility 3-at. Délután megy fel rá a rendszer. Remélem a 780G AMD chipsettel nem lesz semmi baja

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest