Hirdetés

Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

Néztem a Diskskeeper 12 a legújabb verzió melyik változatot érdemes letölteni,annyit gondolok hogy a home trialware alatt érdemes és nem a business trialware menüpont alatt de a home alatt melyiket Home vagy Professional érdemes letölteni? És a másik kérdés az I-FAAST az jó dolog?Mert én ezt olvastam róla.

"Mennyire van szükségünk a diskeeper által kínált új funkciókra, mint pl. az I-FAAST-ra?
    Nos ez valójában annyit tesz, hogy folyamatosan ide-oda másolja a fájlokat, még akkor is, ha azzal csak minimalis elérésiidő-javulást tud elérni. Ez az I-FAAST hihetetlen nagy plusz terhelésnek teszi ki a vinyót. A minap egész éjszaka ment a gép, kedvére rendezgethette a fájlokat, reggelre mindent oda tett ahova akart.
    De este már "úgy látta jónak" hogy ezt-azt megint máshova kellene helyezni, ismét hosszas perceken keresztül "pakolászott", amennyi idő alatt könnyen több mint száz GB-ot lehet ismét ide-oda másolgatni. Ha megfigyelitek a Dashboard fülön mikor aktív, látjátok, hogy sokszor nagyon sokat és folyamatosan dolgozik (még akkor is, ha pl. nem sokkal korábban akár egy éjszakán át "rendezkedhetett"), ide-oda rakosgatva ezzel a fájlokat, de ezt egyébként a HDD "berregésén" is lehet hallani.
    Én uninstalláltam.
    Szerintem az a legjobb, ha átlagos használat mellett havonta egy alkalommal a beépített defragmentert futtatva töredezettségmentesítesz. Határozott meggyőződésem, hogy a HDD élettartamát erősen rövidíti. "

[link]

Aktív témák

Hirdetés